test yapmalısın canım erken yapmışsın biraz tekrarlamanı öneririm
çok seviniyorum böyle olunca :) inşallah bebişin vardır :) bize de haber ver yapıncaİlk deneme ve tiroit hastayım.
Acaba hormonlar mı geciktirdi diye düşünmüştüm ama galiba yapıcam testi
Amin hayırlısı inşallah.çok seviniyorum böyle olunca :) inşallah bebişin vardır :) bize de haber ver yapınca
Yaaaa inşaallaah canım aynı anda güzel haber veririz inş nedense ben hala durgunum hiç keyfim yok olmayacak mı diye düşünmeden edemiyorum arada yazışalım yaabu sefer tuttu canım ondan senle aynı gidiyoruz hadi hayırlısı :)
Cnm benim burdaki ÇOĞU kişi hamile değil bat bekleyenler hep beraber takvim ekledik totem yapıyoruz bel ve kasık ağrısı hamilelik belirtisidir aynı zamanda regl umarım bebek seninledirKizlar 3 hafta reglim gecikti ama belirtilerim var. Bel ve kasik agrisi. Goguslerim hassaslasirdi onceden. Simdi hiçbir sey yok. Yeni hamile bayanlar sizde de sadece bel ve kasik agrisi var mi? Yarin doktora gidiyorum. Yine de merak ettim . :)) bu arada tebrikler !
Bugun kutsal gunmus canim senin takvime gore :)galiba üşüttüm ben midem bulanıyor
biraz geç çıkıyor sonuçları ama olsun güzel haberler ver bize :)Benim de kasiklarim icerde bi sey kivraniyo gibi, arada kasiniyor. Yarin aile hekimliginden kan verecegim kizlar :)
ayyy vallahi sıkıldım hangi gün yapcamı şaşırdım artık benim hesaba göre de dündü :)Bugun kutsal gunmus canim senin takvime gore :)
birde akıntım önce oldu yani ovu once gerçekleşti :)Bugun kutsal gunmus canim senin takvime gore :)
bakalım ama umutlu değilimBazen o ucuz testler Pahalı testlerden daha Güvenilir oluyor biliyor musun? Hadi yap testi sonucu bize gönder.
o gerçek bir belirti canım iki hamileliğimde de vardıGec olsun da guc olmasin bi de iyi olsun sonucu insallah.
Size yeni belirti :) egilip kalkarken falan sol kasigimda tas varmis gibi. Hamile degilsem kafama tas duscek bu belirtilerden
uğur getirsin inşallah canımKızlar bende toteminize katıldım nasıl olmuş
birinci sayfadan takip edebilirsin canım uğur getirsin :)charmant benı de lısteye ekler mısın? bat 12 eylül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?