inşallah hepimize uğur getirsin.birinci sayfadan takip edebilirsin canım uğur getirsin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah hepimize uğur getirsin.birinci sayfadan takip edebilirsin canım uğur getirsin :)
Saol canımuğur getirsin inşallah canım
23 yaşim canim :)Kaç yaşındasın canım?
Acisa bi dert acimasa bi dertbende anlamadım kızlar benimde göğüslerimin ağrısı gitti elleyip duruyorum ama yok anlamadım bu işi ben yaa
Henuz yapan yok sanirim ben dortgun kala baslayacagim testlereKizlar test yapanlar sonuç çiktimi hamile kalan var mi :)
Benım de erkek cıkıyorCin takvimine baktim erkek diyor kizlar ayy heryere herseye bakiyorum ben
Yumurtlama donemindesin sanirim degil mi canimVe dogum esımın dogumgunu tarıhını gosteriyor ne guzel olur bu ay olsa
Senin regl ne zaman peki canimHenuz yapan yok sanirim ben dortgun kala baslayacagim testlere
Evet canım cumartesı gunu gorunuyor hem de evlılık yıldonumumuz oldugu gune denk gelıyor tabı bu ay yumurtlarsan uc aydır adet duzenım sasırdı ılac kullanmadan gelmedı son ıkıdırYumurtlama donemindesin sanirim degil mi canim
Eger batin 12 ise yumurtlama gunun 29 u yani senin bugun 27-29-31 garanti iliski olmasi gerekir bence degerlendirmelisinEvet canım cumartesı gunu gorunuyor hem de evlılık yıldonumumuz oldugu gune denk gelıyor tabı bu ay yumurtlarsan uc aydır adet duzenım sasırdı ılac kullanmadan gelmedı son ıkıdır
Guncelledim canim nasil belirtilerYarın 3 günüm kalıyor :) Beni güncellesen charmant 31 Agustos gösteriyor tarihi FF.
9 eylul benim besinde baslarim artikSenin regl ne zaman peki canim
Benimde 13 eylul canim ins Rabbim bayrama yuzumuzu guldurur:)9 eylul benim besinde baslarim artik
Degerlendırıyoruz bakalımEger batin 12 ise yumurtlama gunun 29 u yani senin bugun 27-29-31 garanti iliski olmasi gerekir bence degerlendirmelisin