Ben denedim ama karbonat testine göre hamile olmam gerekiyordu ama değilim işte :) inanmıyorum ben doğruluğu yok benceçamaşır suyu ve karbonat mııııı???ay çok merak ettim bu şakamı yoksa bunlarladayapılıyormu.....eski kadınların yöntemleri genelede tutarda çok merak ettim
Tabi canim yapiliyor. Ama dogruluk payi bence yok. Idrar plasyik bardaga koyup camasir suyu yada karbonat koyuyorsun kopururse hamilesin...tey tey teyyyy
bende merk ettim şimdi
Birinin de Kocası hamile çıkmışTabikide doğruluğu yok yani ben olmadığına inanıyorum. Bende burda görüp evde denedim. Köpürdü baya. Köpüürürse hamile oluyormuşsun. Bekar kız kardeşime ve annemede yaptırdım onlarda hamileymiş meğerse
Hadi hayirlisi canim. İnşallah hamile kalirsin. Bir tavsiyem var ve gunun sarkisi senin icin ne yaparsan yap aşk ile yap.Kızlaaar yumurtlama testim bugün pozitif çıktı, bana şans dileyin :) Bu arada glifor sayesinde reglim nihayet düzene girdi, eskiden 40 günleri geçerken 3 aydır 31 güne sabitlendi çok şükür, pko lular glifor kullansın! :) Bu durumda BATım kesin 12 Eylül bakalım...
Ahahaha ay çok güldüm, sağol canım :))))Hadi hayirlisi canim. İnşallah hamile kalirsin. Bir tavsiyem var ve gunun sarkisi senin icin ne yaparsan yap aşk ile yap.
Ayy kiyamam ben sana ya. Progesteron hormunu sebep oluyormus. Halsizlik ve uykuya. Bebegin tutunmasini saglayan hormon. İnşallah seninkide bu yuzdendir.Neseniz bol olsun, uyuklamis kalmisim koltukta
Dpo kaçtasın cnmNeseniz bol olsun, uyuklamis kalmisim koltukta
Uzulme tatlim. Yumurtlama tarihinden ne kadar gecti? Gec dollenme ihtimali var mi? Testi sabah ilk idrarla yapmak onemli.Kızlar bat yarın ama ben dayanamadım idrar testi Yaptım sonuç negatif bel ve Göbek altımda agrı ve şişkinlik vardı. Şansımı denemek istedim. Herhalde adet ağrısı. İnşallah önümüzdeki aya
Ben su sekilde basladim 15/17/19/21/23/25/27 daha sonra 29/30 yumurtlama olabilir o gunler ve 31 sonra yine 1 gun dolu 1 gun bos devam edeyim regl kadar diyorumBugun yarin dusunme canim, en gec gunasiri olacak sekilde gir sen :)
Ya arkadasin dedigi de dogru ama regle 5-6 gun kala birak, bebek tutunamazmis.Ben su sekilde basladim 15/17/19/21/23/25/27 daha sonra 29/30 yumurtlama olabilir o gunler ve 31 sonra yine 1 gun dolu 1 gun bos devam edeyim regl kadar diyorum
Hey maşallah.Ben su sekilde basladim 15/17/19/21/23/25/27 daha sonra 29/30 yumurtlama olabilir o gunler ve 31 sonra yine 1 gun dolu 1 gun bos devam edeyim regl kadar diyorum
Regl 13 unde o esnada hergun mu yapayim 1 hafta kala yoksa 1 gun dolu 1 gun bos sekilde mibence adet yaklaşınca özellikle adetten bir hafta önce kesin birlikteliği tutunmayı zorlaştırıyomuş
Ne oldu kiz neden hey masallah dedin :)Hey maşallah.
Uzulme tatlim. Yumurtlama tarihinden ne kadar gecti? Gec dollenme ihtimali var mi? Testi sabah ilk idrarla yapmak onemli.
Csnim sen yeni evlisin di mi? Ben 3 yillik evliyim de. 1 ay boyunca gun asiri iliski cok zor geldi banaNe oldu kiz neden hey masallah dedin :)
Yok sekerim kuduruk mu ciktik ne ben afedersinizde esimi bastan cikarinca onun cok hosuna gidiyor bu sekilde devam ediyorCsnim sen yeni evlisin di mi? Ben 3 yillik evliyim de. 1 ay boyunca gun asiri iliski cok zor geldi bana
Hmm o zaman cikma ihtimali yuksek canim. Ama b hcg once kana sonra idrara karisiyor. 2 gun sonra regli olmazsan testi tekrarlarsin.hayirlisi olsun.13 U yumurtlama tarihim. Yani 14 gün geçti üzerinden. Bilmiyorum ki geç Döllenme var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?