Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
anladım canım inşallah allah yar ve yardımcın olurda bebeğini sağlıkla kucaklamak nasip olur.dikkat et kendine:)

Ben 35 gunde bir adet oluyorum gecen ay regl 9 du bu ay 13 eylul . o zaman yumurtlama gunu felan nasil oluyor . 16sinda gece iliskiye basladik 15/17/19/21/23/25 boyle iliski oldu halada devam etcez taki 13 eylule kadar tutar mi bilmem Allah buyuk

bence adet yaklaşınca özellikle adetten bir hafta önce kesin birlikteliği tutunmayı zorlaştırıyomuş

Ahhh ahhh nerelere gideyimmm
Yumurtlama günüm cumartesi ve pazar gününe geliyor ve biz haftasonu şehir dışına arkadaşlara gidicezz gezmeyeeee

Kızlar düşünsenize daha tıp ilerlememiş, test falan yok. Napardık acaba?? Aklıma komik komik sahneler geliyo

Canim uzulme. Benim 10. Gun catliyordu bu ay 15. Gun catladi. Stres yaptikca gecikti. Kacinci gundesin?ovulasyon yapiyo musun?

Geçen ay 11. Gün doktor kontrolüm vardı ve doktor çatlamak üzere dedi. Bu ay
kafamdakide o zaten cumartesi yola çıkmadan pazar akşamda yoldan gelince

sabahları ilişki en doğrusuymuş zaten. Cumartesi günü olur bu iş, sen içini ferah tut

çamaşır suyu ve karbonat mııııı???ay çok merak ettim bu şakamı yoksa bunlarladayapılıyormu.....eski kadınların yöntemleri genelede tutarda çok merak ettim
Tabi canim yapiliyor. Ama dogruluk payi bence yok. Idrar plasyik bardaga koyup camasir suyu yada karbonat koyuyorsun kopururse hamilesin...tey tey teyyyy

Kizlar cok ates basiyor bana ya. Hamile degilsem bile menepoza giriyorum sanirim. Sirtim sicacik oluyor otururken bile. Bu arada grip olmadim ben. Halsizlik var sadece. Daha benim yumurtayla sperm yeni tanistilar. Iliskilerinin basindalar. Dollenme karari vermis olsalar bile cok yeni. Ates basiyor. Valla kesin tipta henuz kesfedilmemis bir hastaligim var soyliim ben size. Adi atmasyon gebelik 3. 3 aydir tuaf seyler oluyor. Sonu tirt.

Kızlaaar yumurtlama testim bugün pozitif çıktı, bana şans dileyin :) Bu arada glifor sayesinde reglim nihayet düzene girdi, eskiden 40 günleri geçerken 3 aydır 31 güne sabitlendi çok şükür, pko lular glifor kullansın! :) Bu durumda BATım kesin 12 Eylül bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…