• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
lalsu kimyasal gebelikte adetten ne kadar önce kan testi yaptırdın ve beta kaç çıktı merak ettim birde adet gününe kadar ne kadar sıklıkla tekrarladın testi ve sonuç düşmeyemi başladı öğrebilirmiyim?

Canim benim durum biraz karisikti geçen ay adetten iki gün önce idrar testi yaptım sonuç pozitif kan testi yaptirdim bi sorun var diyip sonucu yarına attılar dayanamayıp başka yerde yaptirdik değer 0.1 çıktı şok olduk sonraki gün aradilar değer 58 dediler tekrar şok olduk haftasonu girdi araya idrar testlerini yeniledi hep var çıktı çarşambaya Dr gittik değer 34 çıktı Dr bi sorun var cuma tekrar dedi zaten cuma sabahi kanama başladı test sonucu da 7 çıktı Dr kimyasal dedi yani 22 ile 31 arası baya çelişki yaşadık malesef ama bu ay olmaz inşallah bu arada belirtilerde bel ağrısı yogun canim

Kızlaaaaaaar adetime 2 gün var bugün benden pembe akıntı gelmiş ama sanki nasıl desem su gibi yoğun değil sizce yerleşme kanaması olabilir mi yoksa adet mi :/

Kızlaaaaaaar adetime 2 gün var bugün benden pembe akıntı gelmiş ama sanki nasıl desem su gibi yoğun değil sizce yerleşme kanaması olabilir mi yoksa adet mi :/
Geçen ay reglimden bigün önce bendede öyle oldu su gibi pembe akıntı beldi bende yerleşmedir diye düşündüm ama sabah baya regli oldum inşaallah seninki yerleşmedir

Sonucu açıklıyorum 75.77 değer normal gibi meleğim benimle kalır inşallah darısı hepinizin başına canlar geçen aydan sonra çok şükür rabbime
Ayyy canim cok sevindim senin adina. Bebegini saglikla kucagina alirsin inş . Kay ay denediniz de oldu canim . ve neler yaptin bize akil ver :)

Canlar ben ozellikle bişey denemedim sadece günlere dikkat ettim üstüste ara vermeden gün arası vermeden ilişki oldu bide yumurtlama günü geçince ilişkiyi kestik sorun olmasın diye ilişki sonrasida hep sağıma uzandim bacakları toplayarak

Canlar ben ozellikle bişey denemedim sadece günlere dikkat ettim üstüste ara vermeden gün arası vermeden ilişki oldu bide yumurtlama günü geçince ilişkiyi kestik sorun olmasın diye ilişki sonrasida hep sağıma uzandim bacakları toplayarak
Her gun ust uste mi denediniz canim benim . gun takibini nasil yaptin yumurtlama gununu yani

Geçen ay reglimden bigün önce bendede öyle oldu su gibi pembe akıntı beldi bende yerleşmedir diye düşündüm ama sabah baya regli oldum inşaallah seninki yerleşmedir
İnşallah ya ama adet kanaması yüksek ihtimal :(

Adet gününden 14 gün saydik bu ay benim tam 14 e geldi 10 11 13 14 15 denedik canim
Ben 35 gunde bir adet oluyorum gecen ay regl 9 du bu ay 13 eylul . o zaman yumurtlama gunu felan nasil oluyor . 16sinda gece iliskiye basladik 15/17/19/21/23/25 boyle iliski oldu halada devam etcez taki 13 eylule kadar tutar mi bilmem Allah buyuk :(

Kizlar iyi geceler . Akintim var suan hissediyorum . dun iliskiye girdik. Normalde yarin olmasi gerek . bugunde girsek mi

Back