• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Olamıyorum Deli Olucam

bende 2 aydır olamıyorum inşallah ilaçla olcam bu aralarrrrrrrr

........................................................................

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuffffffffffffffffffffff

Arkadaşlar bende olamıyorum, hiç böyle bi durum başıma gelmedi. Pko'luyum ama her ay adet olurdum günleri alakasız da olsa mutlaka olurdum.
Tarlusal içtim fayda etmedi, progestan iğne oldum 3 tanesini aynı anda yaptılar üstünden 4 gün geçti hala adet olamadım.
Ne yapıcağımı şaşırdım, gittiğim doktor mu yetersiz geliyo bilmiyorum ama, çok çaresizim. Rabbim yardım et.

Arkadaşlar merhaba size bir şey sormak istiyorum aşırı endişeliyim..
Haziran 20 falan gibi (tam hatırlamıyorum) sevgilimle sürtünme ile ilişki gibi bir durumumuz oldu ama en fazla 1 dakika sürdü çünkü ben istemedim.. Biraz değdi fakat ne içime girdi ne de boşaldı hem zaten 1 dakika bile sürmedi.. Buna rağmen ne olur ne olmaz diye ELLA hapı kullandım.. Temmuzun 5 inde regl olmam gerekirken daha olmadım ve bugün ayın 28'i .. Ella hapının 1 ay atlattığı doğru mu? Ya da nedir yani? Asprin falan içtim soğan kürü yaptım daha olmadım..

Merhaba Ben Geçen seneden Gazi üniversitesi Tıp mezunuyum TUS sınavıyla jinekoloji alanında uzmanlaşmaya karar verdim ve uzmanım bir süre tanınabilmek ve kendime tecrübe edinmek adına ücretsiz hanımlara yardım ediyorum sorularını hem yorumlardan hemde çekinen yazamayanlar için özel mesaj kutumdan yanıtlayacağım herkesi yazmaya davet ediyorum
Saygılarımla ..

Sogan kürünü nasil yaptin ben bi ara denemistim ama unuttum ..

Merhaba arkadaşlar ben tıp 6. sınıf öğrencisiyim hemcinslerimi yardım etmek adına ve kendimi geliştirmek için sizin sorularınıza ve sorunlarınıza yardım etmek istiyorum yorumlardan veya yorumlara yazamayanlar için özel mesajlarınızı bekliyorum ..
Saygılarımla

bana biri yardım etsin lütfeeenn
adetlerim düzensizdi ama hiç bu kadar uzun sürmemişti tam 3 aydır olmuyorum
dr.a gitmiştim ve pko çıktı iki ayda bir olursun dedi dianen35 vericekti çocuk istediğimizi söyleyince vermedi başka bi tedavi uygularız dedi ve adetin ikinci günü gel dedi ogünden beri adet olamıyorum tam 3 ay oldu biran önce olupta gitmek istiyorum ilaçta kullanma dedi peki ben nasıl adet olucam
yardım edin lütfen ne yapmam lazım bekliyimmi yoksa başka bi yolu varmı bekledikçe sanki sorun çıkıcak gibi geliyo
Canım bende 3 ay kadar uzun bu süre olmadım bende cocuk istiyordum doktora gittim kist var dedi 3.5santim mis cocukda istedigimi söyleyince progestan verdi günde iki defa kullan 5gune kadar adet olursun dedi iki gündür kullanıyorum adetinin 3 üncü gunu gel dedi bekliyorum isde adet olunca tekrar gidecem bence bu ilaç vermesi lazım di ama ben kist sen dolayı olmuyorum belki ondan ilaca ihtiyaç duymuştur bilmiyorum

Pardon canım sen pko çıktı yazmissin ama pko ne acaba ben bilmiyorum

Back