Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
müşerref ayaz isimli anadolu lisesinden arkadaşım var da kastamonu da. ama nerde çalışıyor bilmiyorum. jinekolog kendisi. çok başarılıydı.
canım bende kıllanma sorunu yok ama dr göbekte ve göğüs ucunda olur demişti bide saç dökülmesi ve sivilce yapıyor bende bu ikisi varben 15yaşındayım adet olamıyorum doktora gidiyorum 3ay ilaç kullanıyorum sonra tekrar bırakıyorum yine adet olamıyorum ilaçsız.pko olunca vücutta nerelerde kıllanmalar oluyo?
bendede sivilce var göbek deliğimin üstünde çok çok hafif bir kıllanma var ama o herkeste olmazmı?göğüs uçlarımda da var 1seneden beri ama önemsememiştm ben kesin pkoyum pko olunca kist olması şartmı?
ay benimde bu ay adetim 2 gün geciktinasıl zor bişey bayan olmak ya yok adetim gecikti yok oramda kıl çıktı
2 gündür deliricem sanki neyseki bu sabah bel ağrısı ve göğüs acısı ile uyandım bakalım ne olucak.şuan önümde farlutal tablet duruyor başlayıp başlamamak arasında kararsızım. Rabbim herkesin yardımcısı olsun sağlık sıhhat versin inşallah
canım bi doktora görün istersen göbekteki ve göğüs ucundaki kıllar normal değil
en azından hormon testi yaptır
evet pko olunca kist oluyo zaten o kistlere deniyo pko diye yumurtalarda küçük küçük kistler oluyomuş ve yumurtlama tamamlanamıyomuş peki sende adet düzensizliği var mı???
banada hem hormon testi yaptı hemde ultrasonla baktıvar bende adet düzensizliği ondan doktora gidiyorum4ay önce gittm climen verdi kullandm 3 ay düzenli oldum.4üncü.ay bıraktm yine adet olamıyorum çıldıracam artık
banada hem hormon testi yaptı hemde ultrasonla baktı
hormon testinde bişey çıkmadıda pko olduğu ultrasonda belli oldu
banada hep bakıyor ultrasonda ama hiçbirşeyin yok diyr her seferinde yumurtalarım çatlamıyormuş tembelmiş ama bu düzelmeyecek mi hiçbirzaman ilacı bırakınca yine olamıyorumfisfisfis
bugün adetimin 3. günüydü ve dr.a gittim ultrasonla baktı ve klomen ilacı verdi 17 sinde başlayıp 5 gün kullanıcakmışım 23 ünde tekrar gidicem peki klomen tedavisinden sonra ne yapıcak acaba???
canıımm çok teşekkür ederim açıklamaların için çok merak ediyodum demek bundan sonra çatlatma iğnesi vuruluyo inş.ona gerek kalmaz ama klomenle ilk seferde hamile kalanda görmedim neyse tedaviye devam edicezregl olmana sevindim klomene gelince ben 8-9 aydır kullanıyorum reglin 5 gününden itibaren sabah akşam kullanıyorsun bitiminden 3 gün sonra dr gidiyorsun ( hapın bitiminden 3 gün sonrası reglin 12. günü oluyor ) yumurta takibi yapılıyor ultrasonla alttan bakılıyor sonra tabi dr çatlatma iğnesi verdi ise yumurta belli olgunluğa geldiğinde çatlatma iğnesi olunuyor iğneği olduğun saatten 12 saat ve 36 saat sonra ilişkiye giriliyor ( mesela perşembe saat 12 de çatlatma iğnesi olunduysa gece 00:00 da ve cuma yı cumartesiye baglayan gece 00:00 de ilişkiye giriliyor ) sonra gün aşırı ilişkiye devam ediliyor benim doktorum ilişkiye girdikten belli bir gün sonra kontrole çağırıp yumurtamın çatlayıp çatlamadığını kontrol ederdi
ben bu şekilde kullandım 8-9 ay boyunca ama her dr farklı uyguluyor benim 2 doktorumda bu şekilde kullandırdı bana k
klomeni ilk ay kullanıpta hamile kalanlarda var kalamayanlarda mesela benim 9 ay oldu ve hala yok bebeğim hayırlısı olsun hepimiz için
bencede canım senin başka bi dr.a gitme zamanın geldi bi sorun olmasa böyle olmazdıEzgicim gözünaydın yaa regl olmuşsun ama ben olamadım halen üffff pazartesiyi bekliyorum eğer olmasın reglim ben de başka bi hastaneye gidicem.Ayrıca bende şişlikte var yaa çok gerginim regl olamadığım için demafoldumben