Regl Olamıyorum Deli Olucam

EzgiMec

UltraAslan
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
158
Yer
Kastamonu
bana biri yardım etsin lütfeeenn
adetlerim düzensizdi ama hiç bu kadar uzun sürmemişti tam 3 aydır olmuyorum
dr.a gitmiştim ve pko çıktı iki ayda bir olursun dedi dianen35 vericekti çocuk istediğimizi söyleyince vermedi başka bi tedavi uygularız dedi ve adetin ikinci günü gel dedi ogünden beri adet olamıyorum tam 3 ay oldu biran önce olupta gitmek istiyorum ilaçta kullanma dedi peki ben nasıl adet olucam
yardım edin lütfen ne yapmam lazım bekliyimmi yoksa başka bi yolu varmı bekledikçe sanki sorun çıkıcak gibi geliyo

canımm bi sakiin ol önce inan okurken sesini duyar gibi oldum....bak canım mbende 2 ay boyunca adet olmadımm...doktora gitmicem dedim ama baktım olmuo vucudumda şişmeyen yer kalmadıı doktor farlutal verdi ve adet oldum..bu ayı bekliorum bakalım inşallah problem yaşamam..ben faydasını gördüğüm için diorum canım soğan kürünü uyguladınmı??çnk 2 ay adet olmada önce soğan kürüyle adetlerimi düzene sokmuştum ama sonrasında fayda etmedi ve bende doktora gitttim sen denedinmi??

canım çok tşkr ederim ilgilendiğin için aslında soğan kürünü duydum ve bende denemek istedimm araştırdım ve sordum çoğu kişi kürü yap dedi ama hamilelik düşünüyorsan yapma diyenlerde oldu bende arada kaldım hamilelikle nasıl bi ilgisi olabilirki..

hmm soğan kürünü denemiş ve bu konuda engin bilgilerime dayanarakkaydirigubbakcemile3 sana şunu diebilirm canımm....
soğan kürü senin yumurtalıklarında tabir-i caizse içinde bulunan tüm pislikleri söküp atıo keza bende oldu...bu riske karşın bebegide cenin halindeyken alabilice düşünülüo kaldıki bunu diyen yine bu kürü söyleyen ibrahim saraçoğlu.....tabiki hamile bi bayanın içmesini bende mantıklı bulmuorum...bebek düşünüosan bu şıkkı eleyelim...doktora gittinmi peki bu 3 ay içerisinde???

gitmedim işte çünkü adet olunca gel dedi ve bende olmayınca bidada gitmedim ilaçta kullanma dedi

öncelikle geçmiş olsun ezgicim.acilen doktorunu değiştirmeni öneriyorum.ben de pko luyum.böyle geciktiği zamanlarda adeti getiren bi hap vardı.büyük ihtimalle sana o ilacı vericektir doktorun ve adetle birlikte de tedavine başlıcaktır.3 ay bel bağlanır mı bi doktora

canıımm 3 ay beklemekten daha kötü olamaz dimii..bence zaman kaybetmeden doktora gitt..oo dilse başka doktora gitt...adet tarihinde gel dediniz ama ben 3 aydır adet olmadım de...

nursunaza katılıorum..çnk bende bu süreç içersinde birden fazla doktora gittimm..

çok tsk yardımlarınız için bencede doktora gidiyim bari çünkü böyle beklemekle bişey olmuyo en azından bi ilaç versin valla acayip stres yaptım stres yaptıkçada olamıyoruumm yüzümde sivilceler bile çıktı zaten bu pko hiççç geçmeyen bişeymiş çocuk konusunda bi sorun çıkmaz inşallah tek korktuğum o zaten

çocuk konusunda korkma canımm..sonuç ne olursa olsun bebek istiosan bi kere kafan net olucak ve stresten uzak durmaya çalışıcaksın..aksi takdirde bu süreç uzayabilir...ben ne pco hastası olupta bebek sahibi olan kişiler biliorum..kaldıki bunu doktorum süüledii

sen doktor işini ihmal etme..burayada yaz...muhtemelen farlutal verir..

ya hamileysen?
bu arada pko lu ne demek ben anlamadım

niye adet olmuyorum diye stres yaptıkça daha da gecikiyor
aklına getirmemeye çalış ve tabii doktora git

ya hamileysen?
bu arada pko lu ne demek ben anlamadım

niye adet olmuyorum diye stres yaptıkça daha da gecikiyor
aklına getirmemeye çalış ve tabii doktora git
doktora gidiyorum zaten tedavi için adet olunca gel dedi ama 3 aydır olmuyorum çocuk istediğim için ilaçta vermedi
pko yumurtalıklarda küçük küçük kistler oluyo ve adet olmanı falan zorlaştırıyo ama benim 3 ay oldu adet olup doktora gitmem gerekiyo olamadıkçada stres yapıyorum
hamile değilim zaten onun için gidiyorum doktora ağustosta evliliğimiz 3 yıl olucak ve artık çocuk düşünüyoduk ve bu sorun çıktı ama eminim atlatıcaz zaten tek pkoluda ben değilim pko bölümünde okudum çocuk sahibi olanlar çok var doktorumda söyledi çocuğa engel değil diye inşallah herşey iyi olur

benim de iki evladım var.hem de normal yöntemlerle yani tedavisiz oldu.kafaya takmazsan oluyo sanırım.herşeyin hayırlısı

Banada doktor farlutal verdi bu akşam içmeye başlayacağım bakalım.Düzene girer inş.

offf ya ben hala olamadım 3 ayı geçti bugün doktorumu aradım duphaston diye bi hap verdi onu kullanıcakmışım inş işe yarar

kastamonu da yaşıyorsunuz. doktorunuzun ismi nedir?

kızlar bugün adet oldumhihoyyyt 3 ayın sonunda çok kötü bi 3 aydı pazartesi gidicem dr.a bakalım ne diycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…