canım çok tşkr ederim ilgilendiğin için aslında soğan kürünü duydum ve bende denemek istedimm araştırdım ve sordum çoğu kişi kürü yap dedi ama hamilelik düşünüyorsan yapma diyenlerde oldu bende arada kaldım hamilelikle nasıl bi ilgisi olabilirki..canımm bi sakiin ol önce inan okurken sesini duyar gibi oldum....bak canım mbende 2 ay boyunca adet olmadımm...doktora gitmicem dedim ama baktım olmuo vucudumda şişmeyen yer kalmadıı doktor farlutal verdi ve adet oldum..bu ayı bekliorum bakalım inşallah problem yaşamam..ben faydasını gördüğüm için diorum canım soğan kürünü uyguladınmı??çnk 2 ay adet olmada önce soğan kürüyle adetlerimi düzene sokmuştum ama sonrasında fayda etmedi ve bende doktora gitttim sen denedinmi??
doktora gidiyorum zaten tedavi için adet olunca gel dedi ama 3 aydır olmuyorum çocuk istediğim için ilaçta vermediya hamileysen?
bu arada pko lu ne demek ben anlamadım
niye adet olmuyorum diye stres yaptıkça daha da gecikiyor
aklına getirmemeye çalış ve tabii doktora git
benim de iki evladım var.hem de normal yöntemlerle yani tedavisiz oldu.kafaya takmazsan oluyo sanırım.herşeyin hayırlısıçocuk konusunda korkma canımm..sonuç ne olursa olsun bebek istiosan bi kere kafan net olucak ve stresten uzak durmaya çalışıcaksın..aksi takdirde bu süreç uzayabilir...ben ne pco hastası olupta bebek sahibi olan kişiler biliorum..kaldıki bunu doktorum süüledii
kastamonu da yaşıyorsunuz. doktorunuzun ismi nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?