- Konu Sahibi LivreAmour
Rica ederim nedemek Allah şifalar versin herkeseÇoook teşekkür ediyorum, hemen bakayım onada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim nedemek Allah şifalar versin herkeseÇoook teşekkür ediyorum, hemen bakayım onada
Evet bende de cikolata peynir domates bunlar cok etki ediyor yani peynir yiyorsam domates yemem kahvaltida onu da burdan ogrendim.. kahvaltidan sonra durduk yerde bas agrisi basliyordu burda bi konuda okudum aurali mgren ki ilk defa duydum denedim ve gercekten eskisi kadar durduk yerde agri baslamamaya basladi.. biraz deneme yanilma oldu ama ise yaradıHepsini yapacağım çok teşekkürler
Reçetesiz alabiliyoruz dimi magnezyumu ?Yok sürekli. Ara vermeden kullanırsam iyi geliyor. Bırakınca başa sarıyor.
Domates ile peynir hayatta en sevdiğim şeylerden ikisi onlar mı arttırıyor acaba ?Evet bende de cikolata peynir domates bunlar cok etki ediyor yani peynir yiyorsam domates yemem kahvaltida onu da burdan ogrendim.. kahvaltidan sonra durduk yerde bas agrisi basliyordu burda bi konuda okudum aurali mgren ki ilk defa duydum denedim ve gercekten eskisi kadar durduk yerde agri baslamamaya basladi.. biraz deneme yanilma oldu ama ise yaradı
Kızlar bir çaresi var mı bu durumun ? 30 yaşından sonra hayatıma dahil oldu bu regl migreni. Dayanamıyorum, kendimi parçalayacak duruma geldim. Her ay döngümden 2-3 gün önce başlayıp tam 1 haftamı rezil ediyor, baş edemediğim bir ağrı yaşıyorum hiçbirşey de etki etmiyor. Doktorada gittim; tedavisinin olmadığını hormonal değişikliklere bazı vücutların migren şeklinde cevap verdiğini söyledi. Ne olur yaşayan, bitkisel birşeyle falan çözüm bulan varmı. Sabahtan beri sürekli ağlıyorum, yataktan çıkamadım.
Relpax’ı geçen ay eşime eczacı satmış, içemedim ama araştırınca ilacı, beyin damarlarına zarar verdiğini yazmışlardı korkudan içemedim. Duruyor öyle.Ağrısından kafayı yediğim kafamı kesme hissi oluşturan migrene yıllarca katlandım tesadüfi bir eczanede relpax verdiler 3 hap var sırayla alınıyor gün gün al dediler neredeyse aylardır hiç ağrı gelmedi bendeki migrende iki haftada bir kendini gösterirdi normalde
Hep tetikte geçecek ömrümüz herhalde. Gözlerim yerinden çıkacak gibi. Ağlayınca daha çok ağrıyorNeredeyse 20 gundur beni mahveden agri. Adetten once baslar iki uc gune biterdi ama bu ay stresli durumlar yasadim oyle bir geldi ki hic gitmeyecek sandım. Kulagim mi agriyor disim mi cene kemigim mi sinuslerim mi yok yok bütün kafa.
Parol falan hak getire...
Dun aksam uyuyamadim agridan, gecenin bir yarisi salonun camina dayadim alnimi. Seyrediyorum dışarıyı. Cam buz gibi. Tesadufen bunun bana iyi geldigini fark ettim. Bugun ara ara yoklasa da daha hafifti.
Soguk kompres benim onerim.
Ilk adet oldugum zamanlar, ergenlikte beni cok uzmustu sonra uyku dönemine gecti . 37-38 yasindayim yine basladi.
Ben hiç o denli araştırmadım her şeyin ters tepme ihtimali var sonuçta ama ben çözüm aldım gerçekten bu ağrı çekilecek gibi değildi artık ben ağırdan kafamı hissetmiyordumRelpax’ı geçen ay eşime eczacı satmış, içemedim ama araştırınca ilacı, beyin damarlarına zarar verdiğini yazmışlardı korkudan içemedim. Duruyor öyle.
Bende şuan aynı durumdayım giyotinin altına sok kafanı deseler sokacağımBen hiç o denli araştırmadım her şeyin ters tepme ihtimali var sonuçta ama ben çözüm aldım gerçekten bu ağrı çekilecek gibi değildi artık ben ağırdan kafamı hissetmiyordum
Kullanın demek istemem ama bir dr danışıp deneyin benceBende şuan aynı durumdayım giyotinin altına sok kafanı deseler sokacağım
Tabi tabi, gıda takviyesi olarak geçiyor.Reçetesiz alabiliyoruz dimi magnezyumu ?
Blyorm sen dur karanlkta bir süre sonra ağrı hafiflyor karanlk çok önemli annemde normal mgren var kahve iç ve karanlkta kal uyumaya çalş dediUyutmuyorki
Hiç bir ilaç geçirmiyor; çok az hafifletiyor sadece. Geçen ay eşim eczacıya danışmış ağır bir migren ilacı vermiş; korktum onu da içemedim.
[/QUOT
Ben de sizin gibi çok ağır migren atakları yaşıyorum bazen günlerce şurup hayattan soğutuyor ama Kullanmakla iyi etmişsiniz o ilaçlar gerçekten kesiyor ağrıyı ama bir süre sonra teki fayda etmiyor ben hamile olduğumu bilmeden migren ilacindan yarımşar saat arayla 3 tane içtim evet ağrım kesildi ama bir süre sonra düşük yasadim kesin ondan düştü diyemem ama o ilaçların öyle bir yan etkisi varmış araştırdığımda. gebeligi sonlandirabiliyorsa kimbilir daha neler yapıyor vucudumuzaKızlar bir çaresi var mı bu durumun ? 30 yaşından sonra hayatıma dahil oldu bu regl migreni. Dayanamıyorum, kendimi parçalayacak duruma geldim. Her ay döngümden 2-3 gün önce başlayıp tam 1 haftamı rezil ediyor, baş edemediğim bir ağrı yaşıyorum hiçbirşey de etki etmiyor. Doktorada gittim; tedavisinin olmadığını hormonal değişikliklere bazı vücutların migren şeklinde cevap verdiğini söyledi. Ne olur yaşayan, bitkisel birşeyle falan çözüm bulan varmı. Sabahtan beri sürekli ağlıyorum, yataktan çıkamadım.
igren ilacı. Akapunktur iyi geliyormuş botoks yapılıyormuş basın belli bölgelerine ben bunları deneyecegim