- 13 Şubat 2019
- 1.601
- 1.040
- 39
- Konu Sahibi iwanttobreakfree
Geçmiş olsun. Bir sebep varken mi başladı yoksa durduk yere mi? Bende de oldu arada oluo doktor birsey demedi. Rahim duvarı kalın dedi1 yıl kadar oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun. Bir sebep varken mi başladı yoksa durduk yere mi? Bende de oldu arada oluo doktor birsey demedi. Rahim duvarı kalın dedi1 yıl kadar oldu
aslında önceki yazılarda her şeyi anlattım :) bir anda başladı sebebi bulunamamıştı. size de geçmiş olsunGeçmiş olsun. Bir sebep varken mi başladı yoksa durduk yere mi? Bende de oldu arada oluo doktor birsey demedi. Rahim duvarı kalın dedi
Merhaba ilacı düzenli kullanıyorum bana 3 aylık tedavi vermişti şimdi ikinci kutudayım ve şikayetim bitti. 2 aydır ara lekelenme olmadı.selamlar nasıl oldunuz, ilacın faydasını görmüşsünüzdür umarım ben aynı sorunu yaşamaya devam ediyorum ama doktora gittikten sonra daha az kafaya taktığımı ve kanamanın da buna bağlı azaldığını fark ettim
sizin adınıza çok sevindimMerhaba ilacı düzenli kullanıyorum bana 3 aylık tedavi vermişti şimdi ikinci kutudayım ve şikayetim bitti. 2 aydır ara lekelenme olmadı.
Saolunaslında önceki yazılarda her şeyi anlattım :) bir anda başladı sebebi bulunamamıştı. size de geçmiş olsun
kanamam çok yoğun değil damla damla 2 gün bazen en fazla 4 gün kadar sürdüğü oluyor ama bir günde bir defa görüyosam ikincide sadece akıntı görüyorum o dört gün boyunca her wcde gelmiyor yani. sadece wc gittiğimde peçeteye geliyor, 4 wc gitmemin birinde geliyor gibi. her ay da değil bazı aylar yumurtlama günlerimde oluyor zaten ovulasyon testi de kullandığım için yumurtladığımdan dolayı geldiğini anlıyorum.Peki ne kadar devam etti?
Saolun bilgi için benim 3 ay geldi sonra durdu. 2 yıl yoktu şimdi bir anda geldi ondan sormak istedimMerhaba biri ne kadar sürdüğünü sormuş,
kanamam çok yoğun değil damla damla 2 gün bazen en fazla 4 gün kadar sürdüğü oluyor ama bir günde bir defa görüyosam ikincide sadece akıntı görüyorum o dört gün boyunca her wcde gelmiyor yani. sadece wc gittiğimde peçeteye geliyor, 4 wc gitmemin birinde geliyor gibi. her ay da değil bazı aylar yumurtlama günlerimde oluyor zaten ovulasyon testi de kullandığım için yumurtladığımdan dolayı geldiğini anlıyorum.
Aynı şeyi bende yaşıyorum bekarım doktora gidicem ama utanıyorum açıkcasi muayene nasıl oluyor yani vajinal muayene falan oluyor mu sadece ultrason vs mi ayrıca hormon testi nasıl yapılıyor acaba ?evet bekarım usg normal hatta rahim çok iyi görünüyor dedi, hormon testlerim de normal çıktı bir problem görünmüyor dedi, gecikme olursa o zaman ilaç verebiliriz dedi. ben gecikme yaşamıyorum, 2 regl arasında lekelenme oluyor. çok sıkıldım bu durumdan
korkulacak bir şey yok bekarlara vajinal muayene yapılmıyor sadece karnınızı açacaksınız ultrason çekilirken. hormon testi ise kan tahlilidirAynı şeyi bende yaşıyorum bekarım doktora gidicem ama utanıyorum açıkcasi muayene nasıl oluyor yani vajinal muayene falan oluyor mu sadece ultrason vs mi ayrıca hormon testi nasıl yapılıyor acaba ?