MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.444
- 78
- Konu Sahibi designer23
-
Geç döllenme olabilir, kanın miktarı ve rengi ne tam olarakahh ozaman inşallah olmuştur :) . Ama 2 kere test yaptım negatif çıktı.
Geç döllenme olabilir, kanın miktarı ve rengi ne tam olarak
2 günden fazla mı sürdü? Yerleşme kanaması en fazla iki gün sürer, açık pembe olur ve günlük pedle idare edebilecek kadar az olur,ben iki hamileliğimde de bu şekilde yaşadım ve diğer bütün arkadaşlarımda bu şekilde yaşadılar, yani emin olamadım siz böyle diyinceReglle aynı gibi. Ama benim reglim çok yğun oluyordu bu sefer o kadar yoğun değildi. İlk 2 günden sonra. renk aynı.
2 günden fazla mı sürdü? Yerleşme kanaması en fazla iki gün sürer, açık pembe olur ve günlük pedle idare edebilecek kadar az olur,ben iki hamileliğimde de bu şekilde yaşadım ve diğer bütün arkadaşlarımda bu şekilde yaşadılar, yani emin olamadım siz böyle diyince
3 günse olabilir ama ben adet kadar sürdü sandım:)) lekelenme seklindeyse ve az miktardaysa hamilelik olabilir, başka belirtleriniz var mı mesela beyaz akıntı gibi?Evet 3 gün sürdü. Normalde 6 gün reglim. hiç böyle olmamıştı. Bence gebelik yokBen eminim ama insan yine de istiyor işte. Bir de planlı değildi aslında. Ama hevesliymişim ne bileyim :)
3 günse olabilir ama ben adet kadar sürdü sandım:)) lekelenme seklindeyse ve az miktardaysa hamilelik olabilir, başka belirtleriniz var mı mesela beyaz akıntı gibi?
Gerçekten ümitlendirmek istemem ama bana hamile gibi geldiniz bir kan verseniz:))normalde akıntı vardı hep bende. Kendimi bildim bileli zaten.Ama o azalmış :))
Gerçekten ümitlendirmek istemem ama bana hamile gibi geldiniz bir kan verseniz:))
Geç döllenme nasıl oluyogeç döllenmeyse çıkmayabilir benim 10 gün geçince çıkmıştı
Bakarlar tabiki:)) yarın bi verin müsaitseniz bana da haber verin merak ettimvereyim :) tamam. corona zamanı bakarlar mı bilemem tabi.
Yumurtlama tarihinin geç başlaması:)Geç döllenme nasıl oluyo
Bakarlar tabiki:)) yarın bi verin müsaitseniz bana da haber verin merak ettim
50,60 tl ama bir yerde 150 TL vererek kazıklanmıştım,ortalama 50 falan tutar ama:))Tamam tabi ki haber veririm. Nereye gitmem gerekiyor peki? Özele gitsem ne kadar tutar?
50,60 tl ama bir yerde 150 TL vererek kazıklanmıştım,ortalama 50 falan tutar ama:))
neredesin saygi hastanesi 25tl ye bakiyorTamam tabi ki haber veririm. Nereye gitmem gerekiyor peki? Özele gitsem ne kadar tutar?
Ankaradayım. o hastaneyi hiç duymadımneredesin saygi hastanesi 25tl ye bakiyor
istanbUlda hastane ama ankarayi bilmiyorumAnkaradayım. o hastaneyi hiç duymadım
normalde yumurtlama adetin 14, 15. günleri oluyosa geç döllenmede 20,25 diyelim, yeni adete yakın bi tarih oluyor adet gecikince testlere hemen yansımıyor biraz daha geç belli oluyor. Herhangi bir sorun yaratmıyor sadece olmsı gerekenden biraz daha geç döllenme oluyor o kadarGeç döllenme nasıl oluyo
Acilde bakmazlar,normal git yaptır:))peki acile mi gideyim direkt ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?