• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Regl mi hamilelik mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normalde yarın olmam gerek geçen ay ilişkiden hemen sonra adet oldum 2.iliski de adetimin 5.yani son günüydü
Yani hamile olabilirsiniz, başka belirtiniz yok mu? Yarın kırmızıları görmezseniz bir test alıp yapın bence:))

Belirti olayı zaten sürekli usuyirum bir akıntım olur ve çok sıvı tukettigim için idrara çıkarım başka da bi belirtim yok
Adet öncesi çok belirti hissedilmiyor zaten genelde:)) hayırlısı olsun inşallah 🙏

Adet öncesi çok belirti hissedilmiyor zaten genelde:)) hayırlısı olsun inşallah 🙏
Olsun ama doğru bir zamanda inşallah şuan ne ben de ne nişanlım bu durumu kaldıramayiz benim eğitimim ve iş hayatım var kendisi de yılda bir kaç kez anca görüyorum görevde umarım psikolojiktir

Olsun ama doğru bir zamanda inşallah şuan ne ben de ne nişanlım bu durumu kaldıramayiz benim eğitimim ve iş hayatım var kendisi de yılda bir kaç kez anca görüyorum görevde umarım psikolojiktir
Yılda birkaç kez görmekle yumurtlama zamanlarını tutturmak çok zor bu durumda psikolojiktir, ayrıca korunmadınız mı?

Korunduk canım ama prezarvatif yırtıldı ertesi gün hapı da içtim ama işte bilemiyorum
O zaman sıfır ihtimal rahat ol,ama illa içim rahatlasın diyorsan al bir tane test. Çok bu olayı düşünme ama pskilojik olarak adetin gecikir daha beter telaş yaparsın,zaten imkansız neredeyse:))

Canım benik bugün hem kan hem idrar testimi hastanede yaptırdım sonuç negatif ve sanırım strestendi adet tarihim dündü şimdi eve gelince de adet oldum 🤗
Bence sıkıntı yaşamanıza ertesi gün hapları sebep oldu. Çok yüksek oranda hormon içeren haplardır. Ciddi yan etkileri vardır. Ayda 1 taneden fazla alınmaz. Peşpeşe aylar alınması önerilmez.

Back
X