- Konu Sahibi designer23
-
Bende de aynı sorun var benım adetime 4 gün var. Dün predictor early aldım tek çızgi çıktı. Günümü bekliyorum
Evet benimde geç döllenmeydi 6yada 7 gün gecikmeyle çıktı umarım gebesindirbiraz daha sabret canım
Aynı durumdayım sizinle. Son adet tarihimden 20 gün sonra korunmasız ilişkim oldu. Pms nin başlayacağı, artık gebelik olmayacak bi tarihti rahat davrandım. Bugün itibariyle 3 gün reglim gecikti. Sabah test yaptım negatif çıktı. Ama yıllardır hep 28 günde regl olurum gecikme yaşamam. 5 kasımdan beri reglimi bekliyorum. Daha önceden düşüğüm var. İlk gebelikteki bel ağrısı aynı. Ama göğüslerimde herhangi bir hassasiyet yok. Acaba geç döllenme mi anlayamadım.
Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah bende bekliyorum bakalım sonuç ne olacakRegl oldum ben:) umarım siz hamilesinizdir.
Bende regl oldum :) hayırlısı artıkkRegl oldum ben:) umarım siz hamilesinizdir.
Geciktiği için olabilir bence. Ben de yıllardır yaşamadığım kadar değişik bir regl dönemi geçirdim bu hafta. 3 gün gecikmiştim bn deRegl normalde 6 gün sürerken 3 gün sürdü. Ve lahverengi leke gelmeye tekrar başladı. Bu neden olur??
evet olabilir gerçi.Geciktiği için olabilir bence. Ben de yıllardır yaşamadığım kadar değişik bir regl dönemi geçirdim bu hafta. 3 gün gecikmiştim bn de
Canım yerleşme kanaması olabilir belkievet olabilir gerçi.
Canım yerleşme kanaması olabilir belki
Adet günleri zamanında oluyor birkaç gün geç veya erken veya tam regl zamanı:))Ama regl ağrısı gibi oldı. Ve yerleşme kanaması ilişkiden kısa süre sonra olmuyor mu? Benim neredeyse arada 15 gün falan vardı.
ahh ozaman inşallah olmuştur :) . Ama 2 kere test yaptım negatif çıktı.Adet günleri zamanında oluyor birkaç gün geç veya erken veya tam regl zamanı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?