MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.444
- 78
- Konu Sahibi designer23
Canım noldu kan testi yaptıracaktın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım noldu kan testi yaptıracaktın?
Yaa neyse artık bir sonraki aya:)) inşallah bu seneyi hamile bir şekilde bitirirsin o zamanKan testi yaptırmadan önce bir kez daha idrar testi yapayım dedim. Silik çizgi bile çıkmadı. Negatif yani . Üzulmemek icin de hastaneye gitmek istemedim canım ya :) bence değilim cünkü. Ama inşallah bu sene istiyorum artık.
inşallah ya çok teşekkür ederim :)Yaa neyse artık bir sonraki aya:)) inşallah bu seneyi hamile bir şekilde bitirirsin o zaman![]()
Merhaba 11 ekim'de ilişki yaşadım ve ertesi gün kullandım 23ekimdede beklediğim tarihte adet oldum 29ekimde son lekelenme varken yaşadığım ilişkide korunmamiza rağmen prezarvatif patlayınca tekrar kullanmak durumunda kaldım bundan 5gun sonra adet gibi ağrılı bir kanama yaşadım 3gun sürdü idrarim bile kıpkırmızı kandı ve pıhtılaşma da mevcuttu koyu renkle başladı yine kahverengi lekelenme olarak bitti ilişkiden 20gun sonra dra gittim kan testi yapmadı adetin gecikirse gel dedi zorlamamla ultrasonda baktı bişey yok dedi ama guvenemedim resmen zorla kontrol etti bulunduğum yerde başka da doktor yok çok erken ultrasonda gözükür mu ve ben hangi kanamami adet olarak baza almalıyım yada gebelik olasılığı var mıdır şuanda buna hazır değilim çok fazla bilgi kirliliği mevcut bu konu hakkında sizden destek almak istiyorum şuan sisim belki stresle belki normal dongume az kaldığı için bilemiyorum ama akıntım mevcut gerçi sürekli akıntı yaşıyorum ama içim içimi yiyor2 günden fazla mı sürdü? Yerleşme kanaması en fazla iki gün sürer, açık pembe olur ve günlük pedle idare edebilecek kadar az olur,ben iki hamileliğimde de bu şekilde yaşadım ve diğer bütün arkadaşlarımda bu şekilde yaşadılar, yani emin olamadım siz böyle diyince
Akıntının rengi ne tam olarak? Prezervatif kullanmışsınız zaten ayrıca adet de olmuşsunuz 23 ekimde ve yerleşme kanaması çok az olur açık pembe lekelenme şeklinde ve pıhtılaşma olmaz, ayrıca gebeyseniz bile ki imkansız ultrasonda gözükmez daha:)Merhaba 11 ekim'de ilişki yaşadım ve ertesi gün kullandım 23ekimdede beklediğim tarihte adet oldum 29ekimde son lekelenme varken yaşadığım ilişkide korunmamiza rağmen prezarvatif patlayınca tekrar kullanmak durumunda kaldım bundan 5gun sonra adet gibi ağrılı bir kanama yaşadım 3gun sürdü idrarim bile kıpkırmızı kandı ve pıhtılaşma da mevcuttu koyu renkle başladı yine kahverengi lekelenme olarak bitti ilişkiden 20gun sonra dra gittim kan testi yapmadı adetin gecikirse gel dedi zorlamamla ultrasonda baktı bişey yok dedi ama guvenemedim resmen zorla kontrol etti bulunduğum yerde başka da doktor yok çok erken ultrasonda gözükür mu ve ben hangi kanamami adet olarak baza almalıyım yada gebelik olasılığı var mıdır şuanda buna hazır değilim çok fazla bilgi kirliliği mevcut bu konu hakkında sizden destek almak istiyorum şuan sisim belki stresle belki normal dongume az kaldığı için bilemiyorum ama akıntım mevcut gerçi sürekli akıntı yaşıyorum ama içim içimi yiyor
Evet bende bunu anlamadım bulunduğum yerde tek bir doktor var ısrarla yapmadı gozujun ucu ile ultrasona baktı ki saçmalık adetli gibi ağrılı koyu siyah başladı 2gun yoğun devam etti idrarla bile kan geldi sonra hafifledi açık kahve şeklinde beyaza yakın bitti ve çok agriliydi şuanda da beyaz akıntım mevcut kötü koku şeklinde ama insan yine de şüpheleniyor stresle daha çok yiyip sisiyorum resmen bu hile psikolojimi etkiliyor test olayında da niye yaptı bilmiyorum ille adet gecikirse gel dedi ki aksi gibi ilk adetini baz al diyor zaten adet gibi 2kanama yaşadım gününde gelmesi zorAkıntının rengi ne tam olarak? Prezervatif kullanmışsınız zaten ayrıca adet de olmuşsunuz 23 ekimde ve yerleşme kanaması çok az olur açık pembe lekelenme şeklinde ve pıhtılaşma olmaz, ayrıca gebeyseniz bile ki imkansız ultrasonda gözükmez daha:)
Aynı zamanda bunun üzerine ayın 29unda ikinci beraberlik var adetin son günüAkıntının rengi ne tam olarak? Prezervatif kullanmışsınız zaten ayrıca adet de olmuşsunuz 23 ekimde ve yerleşme kanaması çok az olur açık pembe lekelenme şeklinde ve pıhtılaşma olmaz, ayrıca gebeyseniz bile ki imkansız ultrasonda gözükmez daha:)
Kötü kokuluysa enfeksiyon olabilir,stres yapmayın büyük ihtimalle değilsiniz:)Evet bende bunu anlamadım bulunduğum yerde tek bir doktor var ısrarla yapmadı gozujun ucu ile ultrasona baktı ki saçmalık adetli gibi ağrılı koyu siyah başladı 2gun yoğun devam etti idrarla bile kan geldi sonra hafifledi açık kahve şeklinde beyaza yakın bitti ve çok agriliydi şuanda da beyaz akıntım mevcut kötü koku şeklinde ama insan yine de şüpheleniyor stresle daha çok yiyip sisiyorum resmen bu hile psikolojimi etkiliyor test olayında da niye yaptı bilmiyorum ille adet gecikirse gel dedi ki aksi gibi ilk adetini baz al diyor zaten adet gibi 2kanama yaşadım gününde gelmesi zor
Prezervatif kesin kullandınız değil mi yani patladiktan sonra ikinciyi kullandınız?Aynı zamanda bunun üzerine ayın 29unda ikinci beraberlik var adetin son günü
Elbette ki kullandım buna rağmen ikincide böyle bir sorun olunca aynı dönem içerisinde 2.ertesi günü kullanmak durumunda kaldımPrezervatif kesin kullandınız değil mi yani patladiktan sonra ikinciyi kullandınız?
O zaman hamile değilsiniz kesinlikle, endişelenmeyin:))Elbette ki kullandım buna rağmen ikincide böyle bir sorun olunca aynı dönem içerisinde 2.ertesi günü kullanmak durumunda kaldım
Teşekkür ederimO zaman hamile değilsiniz kesinlikle, endişelenmeyin:))
Bu gibi durumlarda alt karın bölgesinde oluşan şişlik normal midir bilginiz var miO zaman hamile değilsiniz kesinlikle, endişelenmeyin:))
Adet dönemlerine yaklaşırken de şişlik olabiliyor biliyorsunuz,ama şişliğin yanında ağrı,batma hissi ve sertlik varsa hamilelik olabilir:))Bu gibi durumlarda alt karın bölgesinde oluşan şişlik normal midir bilginiz var mi
Sertlik var sadeceAdet dönemlerine yaklaşırken de şişlik olabiliyor biliyorsunuz,ama şişliğin yanında ağrı,batma hissi ve sertlik varsa hamilelik olabilir:))
Yani sertlik ve şişlik benim belirtilerim arasındaydı,bata kaç gün var?Sertlik var sadece
Bat nedirYani sertlik ve şişlik benim belirtilerim arasındaydı,bata kaç gün var?
Adet gününüze ne kadar var yani:))Bat nedir