- 3 Kasım 2020
- 115
- 17
- 13
- 25
- Konu Sahibi designer23
-
Normalde yarın olmam gerek geçen ay ilişkiden hemen sonra adet oldum 2.iliski de adetimin 5.yani son günüydüAdet gününüze ne kadar var yani:))
Yani hamile olabilirsiniz, başka belirtiniz yok mu? Yarın kırmızıları görmezseniz bir test alıp yapın bence:))Normalde yarın olmam gerek geçen ay ilişkiden hemen sonra adet oldum 2.iliski de adetimin 5.yani son günüydü
Bir şekilde ayarlayıp sağlık ocağına teste gideceğim garanti olsunYani hamile olabilirsiniz, başka belirtiniz yok mu? Yarın kırmızıları görmezseniz bir test alıp yapın bence:))
Belirti olayı zaten sürekli usuyirum bir akıntım olur ve çok sıvı tukettigim için idrara çıkarım başka da bi belirtim yokYani hamile olabilirsiniz, başka belirtiniz yok mu? Yarın kırmızıları görmezseniz bir test alıp yapın bence:))
En iyisi:)) gönlünüzdeki gibi olsun, bana da haber verin merak ederimBir şekilde ayarlayıp sağlık ocağına teste gideceğim garanti olsun
Adet öncesi çok belirti hissedilmiyor zaten genelde:)) hayırlısı olsun inşallahBelirti olayı zaten sürekli usuyirum bir akıntım olur ve çok sıvı tukettigim için idrara çıkarım başka da bi belirtim yok
Olsun ama doğru bir zamanda inşallah şuan ne ben de ne nişanlım bu durumu kaldıramayiz benim eğitimim ve iş hayatım var kendisi de yılda bir kaç kez anca görüyorum görevde umarım psikolojiktirAdet öncesi çok belirti hissedilmiyor zaten genelde:)) hayırlısı olsun inşallah
Yılda birkaç kez görmekle yumurtlama zamanlarını tutturmak çok zor bu durumda psikolojiktir, ayrıca korunmadınız mı?Olsun ama doğru bir zamanda inşallah şuan ne ben de ne nişanlım bu durumu kaldıramayiz benim eğitimim ve iş hayatım var kendisi de yılda bir kaç kez anca görüyorum görevde umarım psikolojiktir
Korunduk canım ama prezarvatif yırtıldı ertesi gün hapı da içtim ama işte bilemiyorumYılda birkaç kez görmekle yumurtlama zamanlarını tutturmak çok zor bu durumda psikolojiktir, ayrıca korunmadınız mı?
O zaman sıfır ihtimal rahat ol,ama illa içim rahatlasın diyorsan al bir tane test. Çok bu olayı düşünme ama pskilojik olarak adetin gecikir daha beter telaş yaparsın,zaten imkansız neredeyse:))Korunduk canım ama prezarvatif yırtıldı ertesi gün hapı da içtim ama işte bilemiyorum
Çok teşekkür ederim desteğin içinO zaman sıfır ihtimal rahat ol,ama illa içim rahatlasın diyorsan al bir tane test. Çok bu olayı düşünme ama pskilojik olarak adetin gecikir daha beter telaş yaparsın,zaten imkansız neredeyse:))
Rica ederimmmÇok teşekkür ederim desteğin için
Canım benik bugün hem kan hem idrar testimi hastanede yaptırdım sonuç negatif ve sanırım strestendi adet tarihim dündü şimdi eve gelince de adet oldumEn iyisi:)) gönlünüzdeki gibi olsun, bana da haber verin merak ederim
Bence sıkıntı yaşamanıza ertesi gün hapları sebep oldu. Çok yüksek oranda hormon içeren haplardır. Ciddi yan etkileri vardır. Ayda 1 taneden fazla alınmaz. Peşpeşe aylar alınması önerilmez.Canım benik bugün hem kan hem idrar testimi hastanede yaptırdım sonuç negatif ve sanırım strestendi adet tarihim dündü şimdi eve gelince de adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?