• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Regl mi hamilelik mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Reglle aynı gibi. Ama benim reglim çok yğun oluyordu bu sefer o kadar yoğun değildi. İlk 2 günden sonra. renk aynı.
2 günden fazla mı sürdü? Yerleşme kanaması en fazla iki gün sürer, açık pembe olur ve günlük pedle idare edebilecek kadar az olur,ben iki hamileliğimde de bu şekilde yaşadım ve diğer bütün arkadaşlarımda bu şekilde yaşadılar, yani emin olamadım siz böyle diyince

2 günden fazla mı sürdü? Yerleşme kanaması en fazla iki gün sürer, açık pembe olur ve günlük pedle idare edebilecek kadar az olur,ben iki hamileliğimde de bu şekilde yaşadım ve diğer bütün arkadaşlarımda bu şekilde yaşadılar, yani emin olamadım siz böyle diyince

Evet 3 gün sürdü. Normalde 6 gün reglim. hiç böyle olmamıştı. Bence gebelik yok :( Ben eminim ama insan yine de istiyor işte. Bir de planlı değildi aslında. Ama hevesliymişim ne bileyim :)

Evet 3 gün sürdü. Normalde 6 gün reglim. hiç böyle olmamıştı. Bence gebelik yok :( Ben eminim ama insan yine de istiyor işte. Bir de planlı değildi aslında. Ama hevesliymişim ne bileyim :)
3 günse olabilir ama ben adet kadar sürdü sandım:)) lekelenme seklindeyse ve az miktardaysa hamilelik olabilir, başka belirtleriniz var mı mesela beyaz akıntı gibi?

3 günse olabilir ama ben adet kadar sürdü sandım:)) lekelenme seklindeyse ve az miktardaysa hamilelik olabilir, başka belirtleriniz var mı mesela beyaz akıntı gibi?

normalde akıntı vardı hep bende. Kendimi bildim bileli zaten.Ama o azalmış :))

Sebepsiz 20 gün geciktim doktora gittim söktürücü verdi daha icmeden adet oldum. Psikolojik olduğunu düşünüyorum.

Geç döllenme nasıl oluyo
normalde yumurtlama adetin 14, 15. günleri oluyosa geç döllenmede 20,25 diyelim, yeni adete yakın bi tarih oluyor adet gecikince testlere hemen yansımıyor biraz daha geç belli oluyor. Herhangi bir sorun yaratmıyor sadece olmsı gerekenden biraz daha geç döllenme oluyor o kadar

Back
X