• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl gününde ağda yaparsam çabuk mu çıkar?

mutsuzSutlac

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
281
8
33
İstanbul
Kızlar bugün bnm reglimin son günü cok az kan geliyor ama çok az... ağda yaptırmalıyım bu gece özl cünkü acımasına katlanırım da daha mı cabuk cıkar önerilerinizi bekliyorum akşama kdr vaktim var... ağdacımı tanıyorum cekinmem...

Ben reglden önce yaptırınca sert çıkıyor diye biliyorum canım :44: .Bence madem az geliyor bir şey olmaz hem gecen özelmiş yaptır :34:

Ben reglden önce yaptırınca sert çıkıyor diye biliyorum canım :44: .Bence madem az geliyor bir şey olmaz hem gecen özelmiş yaptır :34:

Offff cnm cok ama cok kararsızımmm:( yaptırsam ayrı dert yaptırmasam ayrı dert.... daha mı cabuk cıkıcak şimdi son gününde yaptırdığım için:(

Canım bu kadar dert etme çabuk çıkmasını bence.Ben ağda bir kerecik kullandım tüy dökücü krem kullanıyorum tek başıma yapamadığım için.En azından senin ağdacın tanıdıkmış her zaman yaptırırsın bence yaptır :16:

Canım bu kadar dert etme çabuk çıkmasını bence.Ben ağda bir kerecik kullandım tüy dökücü krem kullanıyorum tek başıma yapamadığım için.En azından senin ağdacın tanıdıkmış her zaman yaptırırsın bence yaptır :16:

tatlım sorun her zaman yaptırmak değil:( ama cıkmasını biraz uzamasını beklemek gerekiyor ağda için... evliyim ben anlarsın;)

Haa anladımm :9: Ben evli olmadığım için hiç aklıma gelmedi öyle şey :44: Valla onun için ben de bir çözüm üretemem çünkü ben de düşünüyorum evlenince napıcam diye :1:

Back