- 8 Ağustos 2023
- 346
- 82
- 27
-
- Konu Sahibi umutsuzkedii
Ovülasyon kullanmıyorum 10 aydır evliyim 10 aydır istiyorumBilemedim istersen sabah yap ilk idrarla. Ovülasyonda ne çıkıyor? Bir de kaç senelik evlisin ne zamandır deniyorsun
Anladım ben de 1 bucuk yıllık evliyim yüksek lisans tez iş derken ilk denemem bu ayOvülasyon kullanmıyorum 10 aydır evliyim 10 aydır istiyorum
Hey maşallahAnladım ben de 1 bucuk yıllık evliyim yüksek lisans tez iş derken ilk denemem bu ay
Amiiinnn inşallah sana daaaHey maşallahdaha yolun başındasın Allahım aratmasın en tezinden nasip etsin
%90 regl olcam böyle bir sancı yokAmiiinnn inşallah sana daaa
Varmı gelişmeBende de kasık ağrısı çok. Bat aynı ikimizde de. Ben de bugün megatifi gördüm
%90 regl olcam böyle bir sancı yok
Ama gaz sancısınada benziyor anlamıyorum karnımın her yerine yayılıyo ağrı deli biçimde lansor içtim bitane bide nane çayı içiyorum
gaz sancıs da olabilir dediğin gibi. Sen yarın tekrar yap testiAma gaz sancısınada benziyor anlamıyorum karnımın her yerine yayılıyo ağrı deli biçimde lansor içtim bitane bide nane çayı içiyorum
Kırmızıları görmezsem yapacağımgaz sancıs da olabilir dediğin gibi. Sen yarın tekrar yap testi
Kız bunda var ya görmüyor musun ? Şuan ki haline bi bak testinNah çıktı
Kız bunda var ya görmüyor musun ? Şuan ki haline bi bak testinNah çıktı
Nasıl varKız bunda var ya görmüyor musun ? Şuan ki haline bi bak testin
Var bence görmüyor musun gri yaptım orda çizgi var testi be yaptın attın mıNasıl var
Sen sıkışık değildin zaten yaptığında şuan sıkışıksan yap yada sabahı bekle bence hamilesin sen ben orda gördüm çizgiyi kuzumNasıl var
Bak başka efektler de denedimmNasıl var
Hayal edince ben de görüyorum inşallah vardır kızBak başka efektler de denedimm
Ben de gördüm şu annnnKız bunda var ya görmüyor musun ? Şuan ki haline bi bak testin