- 15 Kasım 2023
- 252
- 102
- 31
- Konu Sahibi umutsuzkedii
Aksine bende bu marka ile gebeliğimi öğrendim ilginç..Artımed yüzünden kaç kez ağladım sksksk şuan gülüyorum ama cidden bu kadar iğrenç ve yalancı bir test yok hep yalancı pozitif gösteriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aksine bende bu marka ile gebeliğimi öğrendim ilginç..Artımed yüzünden kaç kez ağladım sksksk şuan gülüyorum ama cidden bu kadar iğrenç ve yalancı bir test yok hep yalancı pozitif gösteriyor
Tabi ki olabilir :) ama genel olarak yorumlarda da gördüğüm kadarıyla iyi bir test değil.. Kendimde deneyimledim bir çok defa yalancı pozitifi gördüm :)Aksine bende bu marka ile gebeliğimi öğrendim ilginç..
Pişt var mı bebiş?Freely. Çöpe attım ya
Hamişsinmi??Yaa kızlar belirtileriniz neler lütfen paylaşır mısınız benim adet günüme 9 gün var ama kasik ağrılarım çok fazla ve göğüslerim acayip şişti ve inanılmaz acıyor elimi vuramiyorum bir de 3 gün kabızlık çektim şimdi bir tık daha iyiyim ama bel ağrım da fazla şişkinlik gaz sancısı var yemek yiyesim var iştahla oturuyorum ama ucundan az alıp doyuyorum normalde o yemeği çok yerim bilemedim sizde nasıl?
Hayır maalesef adet oldumHamişsinmi??