- 15 Ağustos 2024
- 912
- 335
- Konu Sahibi umutsuzkedii
Bilmiyorum korkuyorumEe senin az kalmış çıkar heraldeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum korkuyorumEe senin az kalmış çıkar heraldeee
Git al yappBilmiyorum korkuyorum
Kaset test mi alsam erken gebelikmi?Git al yapp
erken gebelik benceKaset test mi alsam erken gebelikmi?
Ya allah üstümü giyip çıkayım hadi hayırlısıerken gebelik bence
Çişimide yenş yaptım en az ne kadar beklesem kierken gebelik bence
gelene kadar bekle sıkışmana gerek yok benceÇişimide yenş yaptım en az ne kadar beklesem ki
Gitmiyom anacım vaz geçtim kargom dağıtıma çıkmış gelir birazdan heycanlandımgelene kadar bekle sıkışmana gerek yok bence
Hahahah haberi bekliyorum bak yaşın kaçtı seninnnnGitmiyom anacım vaz geçtim kargom dağıtıma çıkmış gelir birazdan heycanlandım
Kız iyiki çıkmadım geldi bileeee ay ölceeemm 27Hahahah haberi bekliyorum bak yaşın kaçtı seninnnn
Ay hadi yaaaappp benim de 27 :)Kız iyiki çıkmadım geldi bileeee ay ölceeemm 27
Nah çıktıAy hadi yaaaappp benim de 27 :)
Yaptın mı hamile misin öyle emoji koymuşssuuunKız iyiki çıkmadım geldi bileeee ay ölceeemm 27
Bide regl sancısı gibi sancı başladı sanırım regl olcamAy hadi yaaaappp benim de 27 :)
erken mi acaba yaNah çıktı
Regl olmazsam sabah ilk idrarla denicem tekrar bakalımerken mi acaba ya
kaç gün kaldı benim hiç belirtim yok gece sürekli tuvalete kalkmak ve hafif mide eksimesi hariç bir de akıntı var birazBide regl sancısı gibi sancı başladı sanırım regl olcam
2 gün kaldı benim hiç akıntım yok hiçte olmuyorkaç gün kaldı benim hiç belirtim yok gece sürekli tuvalete kalkmak ve hafif mide eksimesi hariç bir de akıntı var biraz
Benim de belirtim yok maalesef bunlar belirtiden sayılmaz pek2 gün kaldı benim hiç akıntım yok hiçte olmuyor
Bende belirti çok ama sanırım yok yada şimdi yeni çişimi yaptım gittim bi damla işemek için zorladım bunla alakası olabilşr mi diyede düşünüyorum gece bidaha yapcamBenim de belirtim yok maalesef bunlar belirtiden sayılmaz pek