- 15 Ağustos 2024
- 912
- 335
-
- Konu Sahibi umutsuzkedii
Bende de kasık ağrısı çok. Bat aynı ikimizde de. Ben de bugün megatifi gördümMerhaba kızçeler bnm sat: 3 ağustos 28 günde bir oluyorum
Son 1haftadır geçmeyen kasık batmaları son 2 gündür memişlerimle yarışıyor ve acayipppp derecede ateş basması var deliye dönüyorum resmen havale geçircem sanıyorum normalde çok üşüyen biriyim eşimin vucudu ateş gibidir normalde ona sarılmadan uyuyamam (eşim olduğu için tabiki sarılıyorum ama sıcak olduğu için daha çok sarılıyorum ) ama son iki gündür benim bedenim ondan daha sıcak ona dokundukça daha çok alev alıyorum gece uykum haram oldu uyuyamıyorum resmen kalkıp soğuk suyla duş alıp geliyorum 5 dk sonra yine yanıyorum özellikle memişler ve belden aşağısı + olarak garip bir şekilde ayaklarım ayak bileklerim diz kapaklarım oturup kalkınca çok ağrıyor uyanınca ayaklarımın üstüne basamıyorum
Bugün test yaptım n.h çıktı
sizlerin belirtileriniz neler?
Bende de kasık ağrısı çok. Bat aynı ikimizde de. Ben de bugün megatifi gördüm
Umut kesmek yok ilk kez bu ay okadar pozitifimki o pozitifi görecem bu ay sanki içime doğuyor gibi bilmiyorum ama çok umutluyum her ay regl olcam yine boş fln diyodum hep bu ay hiç içimden öyle demek gelmiyor görücem diyorum o pozitifi görücemBende de kasık ağrısı çok. Bat aynı ikimizde de. Ben de bugün megatifi gördüm
İnşAllah ikimiz için de öyle olur çok güzel olumlamaUmut kesmek yok ilk kez bu ay okadar pozitifimki o pozitifi görecem bu ay sanki içime doğuyor gibi bilmiyorum ama çok umutluyum her ay regl olcam yine boş fln diyodum hep bu ay hiç içimden öyle demek gelmiyor görücem diyorum o pozitifi görücem
Allah o testinde cezasını versinBu arada freely iyi mi umutsuzkedi
Freely. Çöpe attım yaBacım hangi marka bu test güzel çeksene bi düz tutup
İnşalllahhhh allahım çifter çifter versin sanada banada hepimizeİnşAllah ikimiz için de öyle olur çok güzel olumlama
Aminnnnİnşalllahhhh allahım çifter çifter versin sanada banada hepimize
At gitsin zatenFreely. Çöpe attım ya
Regl gecikirse artık yaparım. Eskisi kadar üzülmüyorum da ne yapayım diyorumAt gitsin zaten
Artımed yüzünden kaç kez ağladım sksksk şuan gülüyorum ama cidden bu kadar iğrenç ve yalancı bir test yok hep yalancı pozitif gösteriyorAllah o testinde cezasını versinDays doctor - freely - artımed hepsi yalancı
Valla bende sipariş gelene kadar test yapamam ozamana kadar regl olurmu yum bilmiyorum ama olmicam regl pozitif görcem ben inanıyorum Allahım meleğimi gönderdi hissediyorum eczanede bi kaset teste 25 lira veriyorum diye 10 tanesi kargo dahil 170 tl olunca netten aldımRegl gecikirse artık yaparım. Eskisi kadar üzülmüyorum da ne yapayım diyorum
Bende bendeArtımed yüzünden kaç kez ağladım sksksk şuan gülüyorum ama cidden bu kadar iğrenç ve yalancı bir test yok hep yalancı pozitif gösteriyor
Hangi marka oValla bende sipariş gelene kadar test yapamam ozamana kadar regl olurmu yum bilmiyorum ama olmicam regl pozitif görcem ben inanıyorum Allahım meleğimi gönderdi hissediyorum eczanede bi kaset teste 25 lira veriyorum diye 10 tanesi kargo dahil 170 tl olunca netten aldım
Ben 1 senedir evliyim gebelik düşünmüyorum istemediğim halde nasıl üzüldüm yalancı testler yüzünden gerçekten isteyen bacılar için tam bir facia ve hayal kırıklığııııııBende bendebir tek days doctor kullanmadım ama çok şahit oldum burda çok premsesleri üzdü
Bundan kadının biri yorumlara yazmış betası 9. Bilmem kaçmış bu testte çıkıp kan vermişHangi marka o
Ayy inşAllah ya
Bnmde 10 ay oldu 10 aydır çocuk çabalıyoruzBen 1 senedir evliyim gebelik düşünmüyorum istemediğim halde nasıl üzüldüm yalancı testler yüzünden gerçekten isteyen bacılar için tam bir facia ve hayal kırıklığıııııı