- 15 Ağustos 2024
- 1.129
- 386
-
- Konu Sahibi umutsuzkedii
9 ay önce kaldım canım maalesef 6 aylık ameliyat oldum bebeğimi kaybettim ondan kalan notlarım bunlar canım
bel ağrısı + ayak üşümesi eklendiMerhaba kızçeler bnm sat: 3 ağustos 28 günde bir oluyorum
Son 1haftadır geçmeyen kasık batmaları son 2 gündür memişlerimle yarışıyor ve acayipppp derecede ateş basması var deliye dönüyorum resmen havale geçircem sanıyorum normalde çok üşüyen biriyim eşimin vucudu ateş gibidir normalde ona sarılmadan uyuyamam (eşim olduğu için tabiki sarılıyorum ama sıcak olduğu için daha çok sarılıyorum ) ama son iki gündür benim bedenim ondan daha sıcak ona dokundukça daha çok alev alıyorum gece uykum haram oldu uyuyamıyorum resmen kalkıp soğuk suyla duş alıp geliyorum 5 dk sonra yine yanıyorum özellikle memişler ve belden aşağısı + olarak garip bir şekilde ayaklarım ayak bileklerim diz kapaklarım oturup kalkınca çok ağrıyor uyanınca ayaklarımın üstüne basamıyorum
Bugün test yaptım n.h çıktı
sizlerin belirtileriniz neler?
Amin inşallah canım inşallah sende hamişsindirÇok üzüldüm rabbim birdaha göstermesin inşallah hamişsindir ve sağ salim alırsın kucağına
Bence sen kesin hamilesin ayak üşümesi diyorsun bende de olmuştu obel ağrısı + ayak üşümesi eklendi
Çok aminnnAmin inşallah canım inşallah sende hamişsindir
Anlık bi yarım saat 45 dk geldi gitti şimdide yanıyorBence sen kesin hamilesin ayak üşümesi diyorsun bende de olmuştu o
Anlık bi yarım saat 45 dk geldi gitti şimdide yanıyor
Normal bu lh çünkü her zaman var olan bir hormon o yüzden normal eğer max çizgisi daha koyu olsaydı gebelik olabilir mi yada 2. Yumurtlamamı diyebilirdikEki Görüntüle 3472120
regle 4 kala ovülasyon testi 6 dk içinde böyle çıktı ne acaba
kardeşim de yaptı o da gebelik istiyor onda tek çizgi çıktıNormal bu lh çünkü her zaman var olan bir hormon o yüzden normal eğer max çizgisi daha koyu olsaydı gebelik olabilir mi yada 2. Yumurtlamamı diyebilirdik
Nee hiç dr. Göründümü kardeşinkardeşim de yaptı o da gebelik istiyor onda tek çizgi çıktı
Nee hiç dr. Göründümü kard
Nee hiç dr. Göründümü kardeşin
pazar günü böyle çook silik cıkmıştı bugün koyulaşmaya başladıkardeşim de yaptı o da gebelik istiyor onda tek çizgi çıktı
Çok şaşırdım bende o yüzdenpko var ama normalde ikinci çizgiyi görüyordu bugün göremedi
Onda pko var bir de haşimato hastası tedavi görüyor.Çok şaşırdım bende o yüzden
Çok geçmiş olsunOnda pko var bir de haşimato hastası tedavi görüyor.
gidip test almamak için beni durdurun hadiMerhaba kızçeler bnm sat: 3 ağustos 28 günde bir oluyorum
Son 1haftadır geçmeyen kasık batmaları son 2 gündür memişlerimle yarışıyor ve acayipppp derecede ateş basması var deliye dönüyorum resmen havale geçircem sanıyorum normalde çok üşüyen biriyim eşimin vucudu ateş gibidir normalde ona sarılmadan uyuyamam (eşim olduğu için tabiki sarılıyorum ama sıcak olduğu için daha çok sarılıyorum ) ama son iki gündür benim bedenim ondan daha sıcak ona dokundukça daha çok alev alıyorum gece uykum haram oldu uyuyamıyorum resmen kalkıp soğuk suyla duş alıp geliyorum 5 dk sonra yine yanıyorum özellikle memişler ve belden aşağısı + olarak garip bir şekilde ayaklarım ayak bileklerim diz kapaklarım oturup kalkınca çok ağrıyor uyanınca ayaklarımın üstüne basamıyorum
Bugün test yaptım n.h çıktı
sizlerin belirtileriniz neler?
Amiiin. Ben şuna anlam veremedim adete yaklaşınca koyulaşma arttı aslında silik kalması gerekmiyor muyduÇok geçmiş olsunrabbim en tezinden çifter çifter nasip etsin
Ee senin az kalmış çıkar heraldeeegidip test almamak için beni durdurun hadidayanamıyommmm
İkisi farklı test o yüzden hassasiyetlerş farklı olabilir onun için birşey demek doğru olmazAmiiin. Ben şuna anlam veremedim adete yaklaşınca koyulaşma arttı aslında silik kalması gerekmiyor muyduEki Görüntüle 3472129
En iyisi beklemekİkisi farklı test o yüzden hassasiyetlerş farklı olabilir onun için birşey demek doğru olmaz