- 15 Ağustos 2024
- 912
- 335
- Konu Sahibi umutsuzkedii
Atmadım aha o test bu testVar bence görmüyor musun gri yaptım orda çizgi var testi be yaptın attın mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Atmadım aha o test bu testVar bence görmüyor musun gri yaptım orda çizgi var testi be yaptın attın mı
Ahhahaha hayal edince ben kıpkırmızo görüyorum hdjsjajanaHayal edince ben de görüyorum inşallah vardır kız
Sen sıkışık değildin zaten yaptığında şuan sıkışıksan yap yada sabahı bekle bence hamilesin sen ben orda gördüm çizgiyi kuzum
Ay hadi inşallah ama umudum kalmıyor gibi buda şimdikiBen de gördüm şu annnn
Nasıl güzel konuşuyorsun nasıl inşallah inşallahhhhhSen sıkışık değildin zaten yaptığında şuan sıkışıksan yap yada sabahı bekle bence hamilesin sen ben orda gördüm çizgiyi kuzum
Bunda görmedim sanki ama var gibi geldi bana ya boş yere umutlandırmak istemem ama ben böyle öğrenmiştim kuzumAy hadi inşallah ama umudum kalmıyor gibi buda şimdiki
hahahshshhsh insallahAhhahaha hayal edince ben kıpkırmızo görüyorum hdjsjajana
Yarın sabah nasıl olacak kız anacım ölcem meraktanBunda görmedim sanki ama var gibi geldi bana ya boş yere umutlandırmak istemem ama ben böyle öğrenmiştim kuzum
hahahshshhsh insallah
Bu da bu sabahki ama testi yaptıktan yarım saat 45 dk sonra çekebildim fotoyu yine yokBunda görmedim sanki ama var gibi geldi bana ya boş yere umutlandırmak istemem ama ben böyle öğrenmiştim kuzum
Evet kuzum yanıltmış demek ki ilk test markası ne testin ?Bu da bu sabahki ama testi yaptıktan yarım saat 45 dk sonra çekebildim fotoyu yine yok
Hepsi aynı test surelabEvet kuzum yanıltmış demek ki ilk test markası ne testin ?
Yarın mı olman gerekiyor senin regl? Bekle bakalım biraz daha inşallah pozitife dönerHepsi aynı test surelab
Aynen yarın tam 28 gün oluyorYarın mı olman gerekiyor senin regl? Bekle bakalım biraz daha inşallah pozitife döner
Tek umudum şiddetli bacaklarım ağrırdı regl olcağım zaman bide memitolarım 0 ağrıYarın mı olman gerekiyor senin regl? Bekle bakalım biraz daha inşallah pozitife döner
Yarın haber verirsin inşallah olmazsınTek umudum şiddetli bacaklarım ağrırdı regl olcağım zaman bide memitolarım 0 ağrı
İnşallah kısmetimizde varsa heyecan doruktaYarın haber verirsin inşallah olmazsın
Merveeee ne olur bak biiYarın haber verirsin inşallah olmazsın
Sonuççç??Bende de kasık ağrısı çok. Bat aynı ikimizde de. Ben de bugün megatifi gördüm
Herhangi bir şey kullandınız mı doğal yolla mı deniyorsunuz siz acabaSonuççç??
Hiç birşey kullanmadım ben sadece eşim bu ay sabah akşam pektaminli süt içti bakalım yarın regl günümHerhangi bir şey kullandınız mı doğal yolla mı deniyorsunuz siz acaba
2 gündür test yapıyorum 5. Testimi yaptım az önce hiç birinde böylr çıkmamıştı yarın sabahı bekliyorumHiç birşey kullanmadım ben sadece eşim bu ay sabah akşam pektaminli süt içti bakalım yarın regl günüm