- Konu Sahibi umutsuzkedii
Acaba benim gibi klomen latresan duphaston ve estrofem kullanan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende test sipariş ettim gelene kadar bekleyeceğim test almayacağım ozamana kadar bakalımAynen midem ağzımda hep sanki benimde. Belimde ağrıyor , kasıklarımda regl belirtilerim bunlar. Sanırım regli bekleyeceğim
Merhaba kızçeler bnm sat: 3 ağustos 28 günde bir oluyorum
Son 1haftadır geçmeyen kasık batmaları son 2 gündür memişlerim le yarışıyor ve acayipppp derecede ateş basması var deliye dönüyorum resmen havale geçircem sanıyorum normalde çok üşüyen biriyim eşimin vucudu ateş gibidir normalde ona sarılmadan uyuyamam (eşim olduğu için tabiki sarılıyorum ama sıcak olduğu için daha çok sarılıyorum ) ama son iki gündür benim bedenim ondan daha sıcak ona dokundukça daha çok alev alıyorum gece uykum haram oldu uyuyamıyorum resmen kalkıp soğuk suyla duş alıp geliyorum 5 dk sonra yine yanıyorum özellikle memişler ve belden aşağısı + olarak garip bir şekilde ayaklarım ayak bileklerim diz kapaklarım oturup kalkınca çok ağrıyor uyanınca ayaklarımın üstüne basamıyorum
Bugün test yaptım n.h çıktı
sizlerin belirtileriniz neler?
Regle son 2 baş ağrısı + açlık + mide sıyrılması bulanması gibi bi şekilde uyandım ve aşırı gazlııı+ olarak bugün akşam yemek yaparken elinizin artığı et pişirirken kusacaktım resmen hălă midem ağzımda çok fena midem bulanıyo kussam kusamıyorum böyle bir garip ve ete bayılırımm hayat felsefem resmen aminn
Test yapsana canım varsa çıkar 2 gün varmış ne de olsaRegle son 2 baş ağrısı + açlık + mide sıyrılması bulanması gibi bi şekilde uyandım ve aşırı gazlııı
Netten sipariş ettim yarın gelir büyük ihtimalleTest yapsana canım varsa çıkar 2 gün varmış ne de olsa
Hadi bakalım inşallah koyu iki çizgi görürsünNetten sipariş ettim yarın gelir büyük ihtimalle
Çokkk aminnnn hayatta yapmicam şeyleri yapıp yiyorem tatlı ekşi acı ne yicemi şaşırdımHadi bakalım inşallah koyu iki çizgi görürsün
Allahımmm nolurrrr aminnbEnaaaaammm o zaman bence sen hamişsinnnnn
Sen hamişsin miii???Enaaaaammm o zaman bence sen hamişsinnnnn
Ayyy sen şimdi gebe adayı olarak sana bi kaç soru sorayım bari adetime daha var ama yumurtlamadan sonra 4 gündeyim aşırı bel ağrım var kaşık ağrım var hadi bunlar olabilir diye düşünüyorum da kabızım 2 gündür normal mi yoksa gebelikten olabilir mi sen bu durumu yaşadın mı acabaAllahımmm nolurrrr aminnb
Yok kuzum değilim inşallah olucak bu ay öyle hissediyorum amaSen hamişsin miii???
Benim sat 3 ağustos tam hatırlamıyorum ama 15 20 ağustosdan bu yana acayip diz ayak ağrılarım var normalde hep kabız olan bir insanım ama aksine hergün wc çıkabiliyorum garip bir şekilde son 3 gündür felan belim ağrıyor ve 1haftadır felan göğüslerim irileşti ama normalde wc çıkabiliyorsunda şuan kabız olduysan belirti olabilir gebelşk belirtilerine kabızlıkta var çünküAyyy sen şimdi gebe adayı olarak sana bi kaç soru sorayım bari adetime daha var ama yumurtlamadan sonra 4 gündeyim aşırı bel ağrım var kaşık ağrım var hadi bunlar olabilir diye düşünüyorum da kabızım 2 gündür normal mi yoksa gebelikten olabilir mi sen bu durumu yaşadın mı acaba
Hadi inşallah sende bende hamişizdir hepimiz hamişizdir inşallahYok kuzum değilim inşallah olucak bu ay öyle hissediyorum ama
Evet evet düzenli çıkarım her gün ama 3 gündür baya kötüyüm bel kasık ağrım da var ama 3 aydır yumurtlamadan sonra oluyor diye onları dikkate almıyorumBenim sat 3 ağustos tam hatırlamıyorum ama 15 20 ağustosdan bu yana acayip diz ayak ağrılarım var normalde hep kabız olan bir insanım ama aksine hergün wc çıkabiliyorum garip bir şekilde son 3 gündür felan belim ağrıyor ve 1haftadır felan göğüslerim irileşti ama normalde wc çıkabiliyorsunda şuan kabız olduysan belirti olabilir gebelşk belirtilerine kabızlıkta var çünkü
İnşallah inşallah haber ver bana etiket yap görmem filan merak ettim inşallah bebiştirHadi inşallah sende bende hamişizdir hepimiz hamişizdir inşallah
Ozamaaann inşallah belirtidir bunlar ve inşallah hamişsindirrEvet evet düzenli çıkarım her gün ama 3 gündür baya kötüyüm bel kasık ağrım da var ama 3 aydır yumurtlamadan sonra oluyor diye onları dikkate almıyorum
Hamileyim Pikten sonra ki belirtilerimden bahsetmek istiyorum belki sizlere yardımcı olur Bak bu benim gebeliğimden belirtiler not tutmuştum belki işine yararOzamaaann inşallah belirtidir bunlar ve inşallah hamişsindirr
Kız az önce hamile değilim diyodun ne ara hamile oldun aklımı karıştırdın,Hamileyim Pikten sonra ki belirtilerimden bahsetmek istiyorum belki sizlere yardımcı olur Bak bu benim gebeliğimden belirtiler not tutmuştum belki işine yarar
9 ay önce kaldım canım maalesef 6 aylık ameliyat oldum bebeğimi kaybettim ondan kalan notlarım bunlar canımKız az önce hamile değilim diyodun ne ara hamile oldun aklımı karıştırdın,