- 20 Ağustos 2022
- 4.642
- 3.784
-
- Konu Sahibi umutsuzkedii
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahBenimki de yumurtlamanin üzerinden bir hafta geçti ve adetime bir hafta var daha pskilojik olarak mi böyleyim acaba bilmiyorum inşallah hayırlı haberler alırız burda sonuclari paylasalim lütfen iyi kötü farketmez
Dün sabah yapmıştım yoktu bişi yarın sabah tekrar yapayım mı olabilirmi ciddi anlamda günlerdir baş dönmem varTest yaptın mı yerleşmiş olabilir
Aa bacak ağrısı 2 gündür bende de vaarrrTek umudum şiddetli bacaklarım ağrırdı regl olcağım zaman bide memitolarım 0 ağrı
Dün sabah yapmıştım yoktu bişi yarın sabah tekrar yapayım mı olabilirmi ciddi anlamda günlerdir baş dönmem var
Regl günüm dündü dün başladı bugün bittiValla canım yerleşme için çok erken ama stresten olmuş da olabilir
Var testBugün de yapsan çıkar var mı test
Yerleşme için neden erken olsun regl günü işte. Bence yapVar test
Valla canım yerleşme için çok erken ama stresten olmuş da olabilir
10 un altında olması yeterliFsh kaç senin benim adetin ikinci günü 8’di normal mi acaba
Çok teşekkür ederim balım10 un altında olması yeterli
Sanırım menapoza giriyorumYerleşme için neden erken olsun regl günü işte. Bence yap
Kız dün oldum ya regl bugün bittiNasıl yani kuzum regl bitti bi daha ne zaman geldi
Saçmalama ne menapozu ya. Bir hormon problemin vardırSanırım menapoza giriyorumtest negatif regl nerdeyse yok damla damla anca geliyo bugün şakır şakır akması lazımdı bu ay tekrar doktora gidicem eğer menapoza giriyorsam hemen eşime benden boşanmasını söylicem
Nasıl yaaa bi doktora git istersen canımmKız dün oldum ya regl bugün bitti
Fsh yüksek zaten annemlerde de genetik erken menapoz küçük teyzem 32 yaşında menapoza girdi annem 38 ortanca olan teyzem 35 bende 27 28 demekkiSaçmalama ne menapozu ya. Bir hormon problemin vardır
Gitcem zaten gidip acı gerçeği öğrenicemNasıl yaaa bi doktora git istersen canımm
Bence değildir ya. Bir de tüp bebek denemeyecek misin böyle bir şey varsa bekletme benceFsh yüksek zaten annemlerde de genetik erken menapoz küçük teyzem 32 yaşında menapoza girdi annem 38 ortanca olan teyzem 35 bende 27 28 demekki