- 15 Ağustos 2024
- 1.129
- 386
-
- Konu Sahibi umutsuzkedii
Denemicem zaten çok fazla şeyle uğraştı adam bide benim yüzüme bunlarla uğraşmasını istemem o hayatını kursun ben yaşamak istemiyorumBence değildir ya. Bir de tüp bebek denemeyecek misin böyle bir şey varsa bekletme bence
Umutsuz olma. Bak 10 sene deneyen var. Sonunda oluyor. Bi doktora git tüp bebek tedavisine basla eskisi gibi zor değil artıkDenemicem zaten çok fazla şeyle uğraştı adam bide benim yüzüme bunlarla uğraşmasını istemem o hayatını kursun ben yaşamak istemiyorum
Var var da benim eşim sabırlı biri değil o yüzden en iyisi böyle olmasıUmutsuz olma. Bak 10 sene deneyen var. Sonunda oluyor. Bi doktora git tüp bebek tedavisine basla eskisi gibi zor değil artık
SaçmalamayınSanırım menapoza giriyorumtest negatif regl nerdeyse yok damla damla anca geliyo bugün şakır şakır akması lazımdı bu ay tekrar doktora gidicem eğer menapoza giriyorsam hemen eşime benden boşanmasını söylicem
Amh değeriniz kaçtı fsh 11 demiştiniz bu o kadar yüksek bi değer değil 28 ile gebe kalanlar oldu lütfen umutsuz olmayınFsh yüksek zaten annemlerde de genetik erken menapoz küçük teyzem 32 yaşında menapoza girdi annem 38 ortanca olan teyzem 35 bende 27 28 demekki
27 cinselliğe değil ama çocuğa engelSaçmalamayınboşanmak için gerekçe değil umarım değildir daha kaç yaşındasınız herkesin başına gelebilir erkeklerde de bir sürü sorun var ama zaten menapoz cinselliğe engel değil
Amh bakılmadı nedense infertilite bakmasına rağmenAmh değeriniz kaçtı fsh 11 demiştiniz bu o kadar yüksek bi değer değil 28 ile gebe kalanlar oldu lütfen umutsuz olmayın
Bu Arada geçen senelerde fsh değerim 10.5 gelmişti gebelik düşündüğüm zaman baktığımda ise 4-5 bandında çıktı yani tek bi sonuçtan doğru yola varamazsınAmh bakılmadı nedense infertilite bakmasına rağmen
Bu Arada geçen senelerde fsh değerim 10.5 gelmişti gebelik düşündüğüm zaman baktığımda ise 4-5 bandında çıktı yani tek bi sonuçtan doğru yola varamazsın
Bence gebesiniz bi kan testi verin istersenizMerhaba kızlar, reglim 4 gün gecikti innovita test vardı. Onu yaptım. Bir an çift çizgiyi görünce sevindim. Negatif olsa da çift çizgi oluyormuş. Acaba var mı yok mu anlamadım. Yolculuk yaptım regli ondan da gecikmiş olabilir mi bilemedim. Başka teste yok.Eki Görüntüle 3473543 Eki Görüntüle 3473544
Umutsuz olmayın sizNe bilim bilmiyorum
Kuzum bu hiç negatif gibi değil hayalet çizgi pembe olmaz grimsi olur sen bi kan verMerhaba kızlar, reglim 4 gün gecikti innovita test vardı. Onu yaptım. Bir an çift çizgiyi görünce sevindim. Negatif olsa da çift çizgi oluyormuş. Acaba var mı yok mu anlamadım. Yolculuk yaptım regli ondan da gecikmiş olabilir mi bilemedim. Başka teste yok.Eki Görüntüle 3473543 Eki Görüntüle 3473544
Hayırlısı ne ise o olsunUmutsuz olmayın siz
Nasılsın naptın ben de adet olacakmısım gibi ağrı çekiyorumHayırlısı ne ise o olsun
Hep olumlu düşündüm bu zamana kadar ama bütün umutlarım tükendiStrestendit bu kadar umutsuz olma lütfen daha çöm yıpratıyorsun kendini olumlu düşünmeye çalış
Bende bu ay hiç olmadığım kadar umutluyum mesela o yüzden daha rahat hissediyorum kendimiHep olumlu düşündüm bu zamana kadar ama bütün umutlarım tükendi
İnşallah olur ama regl olursan olduğunda herzamankinden daha kötü olucaksın bende senin gibi umut saçıyordum etrafıma regl olmadan önce ama malesefBende bu ay hiç olmadığım kadar umutluyum mesela o yüzden daha rahat hissediyorum kendimi
Kesin hamileyim diye değil ki umudumİnşallah olur ama regl olursan olduğunda herzamankinden daha kötü olucaksın bende senin gibi umut saçıyordum etrafıma regl olmadan önce ama malesef