- 8 Ağustos 2024
- 82
- 60
- Konu Sahibi umutsuzkedii
Ne kadar süredir deniyorsunuz?Hiç birşey kullanmadım ben sadece eşim bu ay sabah akşam pektaminli süt içti bakalım yarın regl günüm
Birde sütü ilk defa duyuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar süredir deniyorsunuz?Hiç birşey kullanmadım ben sadece eşim bu ay sabah akşam pektaminli süt içti bakalım yarın regl günüm
Sütü kendi istediği için içine katıp içiyor yoksa direkt 1tatlı kaşığı olarakta içebilir 10. AyımızNe kadar süredir deniyorsunuz?
Birde sütü ilk defa duyuyorum
Ben bu ay söz verdim kendime hiç test yapmayacağım diye inşallah tutabilirim sözümü2 gündür test yapıyorum 5. Testimi yaptım az önce hiç birinde böylr çıkmamıştı yarın sabahı bekliyorum
Ben sözümü tutamadımBen bu ay söz verdim kendime hiç test yapmayacağım diye inşallah tutabilirim sözümü
Pektamin değiniz tam olarak ne oluyor yani onu bilmiyorumSütü kendi istediği için içine katıp içiyor yoksa direkt 1tatlı kaşığı olarakta içebilir 10. Ayımız
Bizimde 10 ay oldu ama test yapmak çok strese sokuyır artık beniBen sözümü tutamadım
BundanPektamin değiniz tam olarak ne oluyor yani onu bilmiyorum
Ay bide benim eşim aktarBundan
Hahahahaha madem eşin aktar kendine hayıt otu macunu eşinede bundan kullanın bu ay olmazsa bebiş ama inşallah gerek olmaz vardır inşallah bebişAy bide benim eşim aktar
O kadar bilmiyorum böyle şeyleri
Ben bunda gördüm ya2 gündür test yapıyorum 5. Testimi yaptım az önce hiç birinde böylr çıkmamıştı yarın sabahı bekliyorum
Görünüyorrrr sabah ilk idrarla bir daha yap bence2 gündür test yapıyorum 5. Testimi yaptım az önce hiç birinde böylr çıkmamıştı yarın sabahı bekliyorum
Ay allahım nolur Rabbimmm nolurrr nolurrr sabah olsun hemenGörünüyorrrr sabah ilk idrarla bir daha yap bence
Silik çizgi var pozitif olabilir. ay hadi inşallah. rabbim isteyen herkese nasip etsinnnnnn️2 gündür test yapıyorum 5. Testimi yaptım az önce hiç birinde böylr çıkmamıştı yarın sabahı bekliyorum
Bugün çatlatma iğnesi yaptım bakalım inşallah daha 3 haftam varHahahahaha madem eşin aktar kendine hayıt otu macunu eşinede bundan kullanın bu ay olmazsa bebiş ama inşallah gerek olmaz vardır inşallah bebiş
Ağzın bal yesin Aminn aminn hepimize versin RabbimSilik çizgi var pozitif olabilir. ay hadi inşallah. rabbim isteyen herkese nasip etsinnnnnn️
İnşallah tutar kuzum inşallah hamiş olursunBugün çatlatma iğnesi yaptım bakalım inşallah daha 3 haftam var
İnşallah hayırlısıysaİnşallah tutar kuzum inşallah hamiş olursun
Bende seninle aynı durumdayım şuna beklemedeyim yumurtlamanın üstünden 1 hafta geçti test yaptım ama çıkmadı tabi bişeyYaa kızlar belirtileriniz neler lütfen paylaşır mısınız benim adet günüme 9 gün var ama kasik ağrılarım çok fazla ve göğüslerim acayip şişti ve inanılmaz acıyor elimi vuramiyorum bir de 3 gün kabızlık çektim şimdi bir tık daha iyiyim ama bel ağrım da fazla şişkinlik gaz sancısı var yemek yiyesim var iştahla oturuyorum ama ucundan az alıp doyuyorum normalde o yemeği çok yerim bilemedim sizde nasıl?
Benimki de yumurtlamanin üzerinden bir hafta geçti ve adetime bir hafta var daha pskilojik olarak mi böyleyim acaba bilmiyorum inşallah hayırlı haberler alırız burda sonuclari paylasalim lütfen iyi kötü farketmezBende seninle aynı durumdayım şuna beklemedeyim yumurtlamanın üstünden 1 hafta geçti test yaptım ama çıkmadı tabi bişey