regl doneminde hamile kalmak

olsun ama ben dahil bazılarımıza iğrenç gelmesi gayet normal internet ortamındada korunma durumları tavsiye ediliyor aşırı kanama durumlarında önerilmiyor demekki hakkaten dikkat edilmeli

olsun ama ben dahil bazılarımıza iğrenç gelmesi gayet normal internet ortamındada korunma durumları tavsiye ediliyor aşırı kanama durumlarında önerilmiyor demekki hakkaten dikkat edilmeli
yav kusura bakmayın ama kandan rahatsız olabilirsiniz, çok doğal bir durumdur anlarım. ama ben rahatsız olmuyorum diye bana midesiz diyemezsiniz. neyse yeterince uzadı, daha yazmayacağım. iyi forumlar

Adet zamani yumurtlayan kadinlarda varmis belki kalmissinizdir ama zor ihtimal gibi geliyor bana
dogurganlik donemime 8 gun var, aslinda hamile kalmak istiyordum bu pek dogru bir zaman olmasa da..

Kusmak yasak mı ya Allah Allah.. iğrenç bi durum bence de.. üstelik çok zararlı.. bel soğukluğu yapıyor diye duydum.. ben spremler 3 gün canlı kalıyor diye biliyorum. . Hamile kalmazsın

O donemde yumurtalariniz 7 8 mm olabilir en fazla. Binde bir ihtimal gibi birşey

peki eger hamile kaldiysam reglim biter mi bu sure zarfinda ? 2.gununde iliskiye girdik reglim 7 gun suruyor

Pekte yüksek bi ihtimal değil ama reglin biter bitmez bi test yaparsın olur biter bu kadar stres yapma bence hiç

Çok çok düşük bi ihtimal neredeyse imkansız hamile kalmanız

Regl doneminde ilişki olmaz..!!
Allah cc haram kildigi bir donemde. Hangi mantik ve akilla iliskiye giriyorsun..!
HARAM HARAM HARAM..
Diğer günler aklin nerdeydi senin
TÖVBE TÖVBE..

Sanki cinsel ilişki düşününce çok harika bir şey de adet döneminde olması iğrenç

Benim bir arkadaşıma annesi tam bu şekilde hamile kalmış. Reglin 2. Günü birliktelik olmuş nasıl olsa hamile kalma ihtimali yok diyekorunmamışlar ve hamile olduğunu öğrenince şok olmuş kadın 5 kızdan sonra 6. Kızını yani arkadaşımı doğurmuş.

Hanımlar üye fake mi? Meçhul, henüz yönetim böyle birşey dememiş.
Pekiii üyenin inancını biliyor musunuz? Hayır, o zaman kendi inancınıza göre yorum yapmayın, kaldı ki sitede dini içerik yasak(dini içerik deyince aklınıza hemen İslam geliyor ama hayır hertürlü dini içerik yasak, buna budizm bile dahil)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…