- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.361
- 208
- 30
yok ben başka başka sitelerden de okudum, yabancı kaynaklar dahil. siz demişsiniz ya doktorlar önermiyor diye, bu konuda doktor önerilerini de okudum bol bol.
üşenmeyip linkledim diyince bana karşıt bir görüş attınız sanmıştım da. neyse ki üşenmeyip benim söylediğim şeyleri linklemişsiniz, bana destek çıkmışsınız, sağolun.
ee demek ki doktor açıklamalarına dayanarak konuştuğum halde bana nasıl midesiz diyorsunuz peki?
tıp camiası olarak midesiziz biz galiba. olsun. dar görüşlü olmaktan, bilime aykırı konuşmaktan, tıbbi açıdan konuşanlara hakaret etmekten, elalemin yatak odasına iğreeeenççç demekten iyidir.
neden inanmadın ya bu ne yazikki iğrenç olsada olabilecek birşey ayy midem bulandıYine inanmadim ulan konuya
yav kusura bakmayın ama kandan rahatsız olabilirsiniz, çok doğal bir durumdur anlarım. ama ben rahatsız olmuyorum diye bana midesiz diyemezsiniz. neyse yeterince uzadı, daha yazmayacağım. iyi forumlarolsun ama ben dahil bazılarımıza iğrenç gelmesi gayet normal internet ortamındada korunma durumları tavsiye ediliyor aşırı kanama durumlarında önerilmiyor demekki hakkaten dikkat edilmeli
dogurganlik donemime 8 gun var, aslinda hamile kalmak istiyordum bu pek dogru bir zaman olmasa da..Adet zamani yumurtlayan kadinlarda varmis belki kalmissinizdir ama zor ihtimal gibi geliyor bana
peki eger hamile kaldiysam reglim biter mi bu sure zarfinda ? 2.gununde iliskiye girdik reglim 7 gun suruyorhttp://www.jinekolojivegebelik.com/2010/10/adet-doneminde-iliskiye-girmek.html?m=1
Üşenmedim linkledim. Mikrop kapma olasılığı daima var ama adetliyken daha elverişli oluyor ortam. Ha korunma kısmını bilemicem o kısım tabiki kişinin midesinin steril oluşuna bağlı.
Yine inanmadim ulan konuya
peki eger hamile kaldiysam reglim biter mi bu sure zarfinda ? 2.gununde iliskiye girdik reglim 7 gun suruyor
Ne biliyim; yeni uye+cinsel içerik kombinine karsi onyargim var sanirimneden inanmadın ya bu ne yazikki iğrenç olsada olabilecek birşey ayy midem bulandı
Az önceki fgfgfgfgsgfg dı
Şimdiki dpdp
Konuya yorum olarak da bence kalmazsınız.
Bence. ()
aman bu fake değildir bebişim ya boşverNe biliyim; yeni uye+cinsel içerik kombinine karsi onyargim var sanirim
Fake olsa iyiydi de neyseeaman bu fake değildir bebişim ya boşver
hahaha alıştın tabi fakee fake demeyeFake olsa iyiydi de neysee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?