- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İgrenc ! Ben bitiyor iki gün daha bekliyorum ya nasıl bir kafa ... Rahmin dinlenmesi gerekiyor o günlerde ayrıca hastalık kapma oranın da çok yüksek soruna gelirsek nadir hamile kalanlar var ama yüzde bir milyon
Evet , az tatil yapalım dimi amaEee 1 hafta tükkan kapalı mı
Evet , az tatil yapalım dimi ama
Ama iğrenç ... Kötü kokuyor çirkin görüntü oluşuyor bir de enfeksiyon durumu var aman neyseİğrenç diye yorum yapanlara ben de anlam veremedim
Belki konu sahibinin Real dönemi çok hafif geçiyordur.
Bazı kadınların çok çok az oluyor. Bu ay benim de çok az oldu mesela, lekelenme gibiydi.
O esnada foşur foşur yoğun olsa zaten yapmazlardı herhalde
Ahahaha deme öyle deme Kemal'im yapmazMüşteriyi kaçırmayasın
Ama iğrenç ... Kötü kokuyor çirkin görüntü oluşuyor bir de enfeksiyon durumu var aman neyse
Allah Kemal abiyi doğru yoldan ayırmasınAhahaha deme öyle deme Kemal'im yapmaz
Valla dediğim gibi ben bu ayki reglimden yola çıkarak söylüyorum, varla yok arasıydı. Normalde her zaman hafif olanların böyle ise, ne görüntüde bir değişiklik var, ne de koku falan var.
Kaldı ki görüntü hiç mühim değil, karanlıkta şeyediverir çok isteyen
AminAllah Kemal abiyi doğru yoldan ayırmasın
neyin muhabettini yapiyorsunuz siz ? fake degilim robot muyum ben ? Adimin ve soyisminin bas harflerini koydum adimi yazmak istemedim ne var bunda ?Fake olsa iyiydi de neysee
hay Allah razi olsun, Elhamdulillah Muslumanim bu arada, regl iken iliskiye girmenin cokkk kotu oldugunu ve gunah oldugunu bende biliyorum. İnsanlari yaptiklari ufak bir seyde bu kadar yargilamayin. Fake degilim sadece ismimle yazmak istemedim..Hanımlar üye fake mi? Meçhul, henüz yönetim böyle birşey dememiş.
Pekiii üyenin inancını biliyor musunuz? Hayır, o zaman kendi inancınıza göre yorum yapmayın, kaldı ki sitede dini içerik yasak(dini içerik deyince aklınıza hemen İslam geliyor ama hayır hertürlü dini içerik yasak, buna budizm bile dahil)
Adınızı yazmayın zaten.neyin muhabettini yapiyorsunuz siz ? fake degilim robot muyum ben ? Adimin ve soyisminin bas harflerini koydum adimi yazmak istemedim ne var bunda ?
fake diyip duruyorlar kendileri cok orjinalmis gibi, ona kalirsa herkes yeni uye oldugu zamanlarda fake gorunuyordu .Adınızı yazmayın zaten.
Lütfen siz konunuza devam ediniz.
aciklamak istemedigim nedenlerden dolayi birlikte olmak zorunda hissettim kendimi, kadinsal icgudu olarak. Fakat cok tepki aldim, ama insanlarin ne soyledikleri degil benim ne dusundugum onemli. Yorumunuz icin tesekkurler :)Valla dediğim gibi ben bu ayki reglimden yola çıkarak söylüyorum, varla yok arasıydı. Normalde her zaman hafif olanların böyle ise, ne görüntüde bir değişiklik var, ne de koku falan var.
Kaldı ki görüntü hiç mühim değil, karanlıkta şeyediverir çok isteyen
Saolun verdiginiz bilgi icin de biraz duzgun bi uslupla soylemenizi oneririm .Regl doneminde ilişki olmaz..!!
Allah cc haram kildigi bir donemde. Hangi mantik ve akilla iliskiye giriyorsun..!
HARAM HARAM HARAM..
Diğer günler aklin nerdeydi senin
TÖVBE TÖVBE..