regl doneminde hamile kalmak

İgrenc ! Ben bitiyor iki gün daha bekliyorum ya nasıl bir kafa ... Rahmin dinlenmesi gerekiyor o günlerde ayrıca hastalık kapma oranın da çok yüksek soruna gelirsek nadir hamile kalanlar var ama yüzde bir milyon

İgrenc ! Ben bitiyor iki gün daha bekliyorum ya nasıl bir kafa ... Rahmin dinlenmesi gerekiyor o günlerde ayrıca hastalık kapma oranın da çok yüksek soruna gelirsek nadir hamile kalanlar var ama yüzde bir milyon

Eee 1 hafta tükkan kapalı mı

İğrenç diye yorum yapanlara ben de anlam veremedim

Belki konu sahibinin Real dönemi çok hafif geçiyordur.

Bazı kadınların çok çok az oluyor. Bu ay benim de çok az oldu mesela, lekelenme gibiydi.

O esnada foşur foşur yoğun olsa zaten yapmazlardı herhalde

Ama iğrenç ... Kötü kokuyor çirkin görüntü oluşuyor bir de enfeksiyon durumu var aman neyse

Ama iğrenç ... Kötü kokuyor çirkin görüntü oluşuyor bir de enfeksiyon durumu var aman neyse

Valla dediğim gibi ben bu ayki reglimden yola çıkarak söylüyorum, varla yok arasıydı. Normalde her zaman hafif olanların böyle ise, ne görüntüde bir değişiklik var, ne de koku falan var.

Kaldı ki görüntü hiç mühim değil, karanlıkta şeyediverir çok isteyen

Geyik, mide gibi organlara atıf, hmmmm başka dur bakayım tüm sayfaları okursam daha başka nedenlerde bulabilirim, tamam mı banned mı? Seçimi size bırakıyorum.

hay Allah razi olsun, Elhamdulillah Muslumanim bu arada, regl iken iliskiye girmenin cokkk kotu oldugunu ve gunah oldugunu bende biliyorum. İnsanlari yaptiklari ufak bir seyde bu kadar yargilamayin. Fake degilim sadece ismimle yazmak istemedim..

Adınızı yazmayın zaten.
Lütfen siz konunuza devam ediniz.
fake diyip duruyorlar kendileri cok orjinalmis gibi, ona kalirsa herkes yeni uye oldugu zamanlarda fake gorunuyordu .

aciklamak istemedigim nedenlerden dolayi birlikte olmak zorunda hissettim kendimi, kadinsal icgudu olarak. Fakat cok tepki aldim, ama insanlarin ne soyledikleri degil benim ne dusundugum onemli. Yorumunuz icin tesekkurler :)

Regl doneminde ilişki olmaz..!!
Allah cc haram kildigi bir donemde. Hangi mantik ve akilla iliskiye giriyorsun..!
HARAM HARAM HARAM..
Diğer günler aklin nerdeydi senin
TÖVBE TÖVBE..
Saolun verdiginiz bilgi icin de biraz duzgun bi uslupla soylemenizi oneririm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…