• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

regl doneminde hamile kalmak

esim bir sey soyledi ve soyledigi sey cok dokundu, pek gorusemiyoruz isi geregi de

Kadınlık içgüdüsü falan deyince ben çok daha farklı birşey düşünmüştüm, bir arkadaşım öyle birşey anlatmıştı da inanmamıştım, sizin de öyle sandım.

Kocasının ihtiyacı olduğunu düşünmüştür. Kendi regli bitene kadar saga sola bakar mı diye korkmustur. Bin tane sebep olabilir de, bunlardan size ne

İkinci kez söylüyorum, benim sormamdan size ne?

Spermler 10 güne kadar canlı kalabiliyor yani ihtimal var. Ayrıca adetliyken ilişki sağlık açısından çok zararli...
yanlış bilgi canım
spermler en fazla 3 güne kadar canlı kalabiliyor.

D dpdp soruna gelince çok zor. spermin çatlamış yumurtayı döllemesi lazımki hamile kalasın. henüz çatlayacak büyüklükte yumurtan oluşmamıştır bu dönemde. regl ile berbaer başlar yumurta büyümesi ve reglden sonraki günlerde yeterli olgunluğa ulaşıp çatlar.

İğrenç diyen arkadaşlar, hamile kaldığımız durumda bebeğimizin içinde yaşadığı, vücudumuzda dolaşan kan'ın nesi iğrenç bana bi anlatır mısınız.. İnşallah cahil insanlar gibi "pis kan" olduğunu düşünmüyorsunuzdur :KK70:. Koku moku demişsiniz de bence bu olay da kanın değil sizin pisliğinizle alakalı bi durum.. Çünkü mesela ben regl olduğumda herhangi bi kötü koku yaymıyorum, tampon kullanıyorum kanlar orama burama bulaşmadığı için bakteri üremesi olmadığından koku da olmuyo size de tavsiye ederim ;) Bi daha regl kanından iğrenmezsiniz böylece.. O kan dünyanın en temiz kanı bunu da belirtmem lazım heralde.. Ayrıca nerden biliyosunuz belki duşta beraber oldu belki yoğun regl olmuyo ortalık kan revan olmuyo o garip zihinlerinizde kurduğunuz gibi değil belki olay yani.. Bir de artı parantez konu sahibi burda size regliyken birlikte olmak günah mı? ya da iğrenç mi diye sormuyo? sorduğu konuda fikriniz varsa beyan edilir gerisi de size sorulmadı zaten..

Konu sahibi arkadaşım senin soruna gelince; regl iken birlikte olunduğunda düşük bir ihtimal de olsa hamile kalma olasılığın vardır.. 15-20 gün sonra test yaparsan net bi sonuca ulaşırsın..

İğrenç diyen arkadaşlar, hamile kaldığımız durumda bebeğimizin içinde yaşadığı, vücudumuzda dolaşan kan'ın nesi iğrenç bana bi anlatır mısınız.. İnşallah cahil insanlar gibi "pis kan" olduğunu düşünmüyorsunuzdur :KK70:. Koku moku demişsiniz de bence bu olay da kanın değil sizin pisliğinizle alakalı bi durum.. Çünkü mesela ben regl olduğumda herhangi bi kötü koku yaymıyorum, tampon kullanıyorum kanlar orama burama bulaşmadığı için bakteri üremesi olmadığından koku da olmuyo size de tavsiye ederim :KK66: Bi daha regl kanından iğrenmezsiniz böylece.. O kan dünyanın en temiz kanı bunu da belirtmem lazım heralde.. Ayrıca nerden biliyosunuz belki duşta beraber oldu belki yoğun regl olmuyo ortalık kan revan olmuyo o garip zihinlerinizde kurduğunuz gibi değil belki olay yani.. Bir de artı parantez konu sahibi burda size regliyken birlikte olmak günah mı? ya da iğrenç mi diye sormuyo? sorduğu konuda fikriniz varsa beyan edilir gerisi de size sorulmadı zaten..

Konu sahibi arkadaşım senin soruna gelince; regl iken birlikte olunduğunda düşük bir ihtimal de olsa hamile kalma olasılığın vardır.. 15-20 gün sonra test yaparsan net bi sonuca ulaşırsın..
guzel cevabinizdan dolayi cok tesekkur ederim :)

Benim de bir sorum olacak neolur bana da aydınlatıcı bise söyleyinn eşimle regl zamanıma 5 gün kala korunmasız ilişkiye girdikkk 3 gün sonra regl gördüm ama çok yoğun kanamalı deyil normalde yoğun olurdu kanama üstüne kalmış olabilirmymm sprmlerinn 10 güne kdr canlı kalma olasılığı ni daha önceden duymuştum simdi neyi beklemem gerekiyor bir sonra ki adet doneminimi eğer varsa şimdi test yapsam cikarmi neolr cvplyn bir bilgili olanlar ?

Back