• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

regl doneminde hamile kalmak

Yok mümkün değil. Ama tam detaylı bilmesem de sağlık açısından (enfeksiyon kapmaya daha açık olmak mesela) regl dönemi vajinal birliktelik yaşamak sıkıntılı olabilir, dikkatli olunmasında fayda görüyorum.

akıl vermeseler ya direkt?
regl döneminde sevişen sevişsin, gelip burda ay iğrenç öööö:kusmuk: yazmanın anlamı var mı?
herkes aynı şeylerden iğrenmek zorunda mı?
hayır tıbben bir zararı da yok yani.

Tıbben bir zararı yokmu? Sizin midede pek steril maşallah :halay::bicak:

Herkes iğrenç olduğunu düşünmüyor. İkisi de istemiş ki olmuş. Neden konuyla alakası olmayan şeyleri sırf insanları yermek için,eleştirmek için ortaya atıyosanız...

Biraz zor bir ihtimal. Yumurtlama gününde ilişkiye girip yine de hamile kalmayanlar varken zor yani.

regl döneminde sevişen sevişsin, gelip burda ay iğrenç öööö:kusmuk: yazmanın anlamı var mı?
Bakin siz diyosunuz ki "tibben zarari yok"
Baskasi da zararli gormus, belirtmis veya iğrendiğini acikca söylemiş.. Siz oyle bi giris yapip uyelere sataştiginiz zaman, baska biri de cevap verince(ki bu ben oluyorum) "konu sahibi onu mu sormuş" diyerek sapmasin dediginiz konu bambaska yerlere gidiyor..

Evet yermek, saydirmak elbette yanlis ama sizin de uyelere had bildirme hakkiniz yok..

Doğru tıbben zararı yok. Ama enfeksiyon kapmaya daha açık oluyor kadın vücudu, dikkatli olunması lazım. (İnançlardan bağımsız konuşuyorum bu arada.)

Tıbben zararı olmasa dr.lar regl dönemi ilişkiden uzak durun demezdi sanırım

Tıbben bir zararı yokmu? Sizin midede pek steril maşallah :halay::bicak:
yok tabi. internet elinizin altında, okuyun bence.

Bakin siz diyosunuz ki "tibben zarari yok"
Baskasi da zararli gormus, belirtmis veya iğrendiğini acikca söylemiş.. Siz oyle bi giris yapip uyelere sataştiginiz zaman, baska biri de cevap verince(ki bu ben oluyorum) "konu sahibi onu mu sormuş" diyerek sapmasin dediginiz konu bambaska yerlere gidiyor..

Evet yermek, saydirmak elbette yanlis ama sizin de uyelere had bildirme hakkiniz yok..
ee işte ben de onu diyorum.
burdaki insanlar gelmiş had bildiriyorlar.
kadın sormuş regl döneminde hamile kalabilir miyim diye. alt alta kırk tane yorum "ayy midem kalktı iğreeeennççççç"

konu bu mu? konuyu saptıranlar onlar, ben müdahale edince mi problem?

biri saç rengiyle ilgili konu açınca 10 kişi art arda "ay canım saçını boyatma kimyasal zararlı." diye yorum yapsa doğru mu olur sizce?

ki burda insanları midesiz diye eleştirmek ne derece doğru?
tıbben zararı yok dedim diye midesiz oldum az önce.

kadın sormuş regl döneminde hamile kalabilir miyim diye. alt alta kırk tane yorum "ayy midem kalktı iğreeeennççççç"

biri saç rengiyle ilgili konu açınca 10 kişi art arda "ay canım saçını boyatma kimyasal zararlı." diye yorum yapsa doğru mu olur sizce?

Size "midesiz" kelimesini ben kullanmadim; bu yuzden buna ben aciklama yapacak veya karisacak değilim..
Buraya konu acarken, hele ki bu kadar tartismaya açık (isin icine din de girer tıp da) konu acarken konu sahibi bunlari herhalde goze almistir/almali.. Evet soyledim, yine soyluyorum, saydirmak/yermek dogru degil, ama burda yapilan yorumlara karisip "ay size ne, duzgun yorum yapin" kabilinden giris yapilinca hos olmuyor.. Dahasi bi farkiniz kalmiyor elestirdiginiz tarzdan.. Neyse, birbirimizi anladigimizi dusunuyorum; konuyu daha fazla sabote etmesek iyi olur.. Iyi aksamlar

http://www.jinekolojivegebelik.com/2010/10/adet-doneminde-iliskiye-girmek.html?m=1

Üşenmedim linkledim. Mikrop kapma olasılığı daima var ama adetliyken daha elverişli oluyor ortam. Ha korunma kısmını bilemicem o kısım tabiki kişinin midesinin steril oluşuna bağlı.

Ay cok fena ya :kusmuk:
Yapmayin boyle seyler
Az da olsa bir hamilelik olasiligi var bu arada

http://www.jinekolojivegebelik.com/2010/10/adet-doneminde-iliskiye-girmek.html?m=1

Üşenmedim linkledim. Mikrop kapma olasılığı daima var ama adetliyken daha elverişli oluyor ortam. Ha korunma kısmını bilemicem o kısım tabiki kişinin midesinin steril oluşuna bağlı.
attığınız linkten kopyala yapıştır yapıyorum;
"Kişilerin dini inançlarını göre yasak veya serbest olması ayrı bir konudur ancak adet döneminde ilişkiye girmenin ne kadın ne de erkek açısından tıbbi olarak hiçbir zararı yoktur. "

kendi attığınız linkte yazıyor tıbbi olarak hiçbir zararı yoktur diye.

attığınız linkten kopyala yapıştır yapıyorum;
"Kişilerin dini inançlarını göre yasak veya serbest olması ayrı bir konudur ancak adet döneminde ilişkiye girmenin ne kadın ne de erkek açısından tıbbi olarak hiçbir zararı yoktur. "

kendi attığınız linkte yazıyor tıbbi olarak hiçbir zararı yoktur diye.

Tersini imâ etmedim zaten sizinde burdan okuyup bilgi aldığınızı düşündüm ben.

Enfeksiyon kapma riskinden dolayıdır onun dışında bir zararı olmuyor.

Aynen öyle açıp okudum hatta meraktan. Attığım linkte de yazıyor bu durumda prezervatif ile olası zararda ortadan kalkıyor, gerisi mide ve iktidar meselesi :D

Tersini imâ etmedim zaten sizinde burdan okuyup bilgi aldığınızı düşündüm ben.
yok ben başka başka sitelerden de okudum, yabancı kaynaklar dahil. siz demişsiniz ya doktorlar önermiyor diye, bu konuda doktor önerilerini de okudum bol bol.

üşenmeyip linkledim diyince bana karşıt bir görüş attınız sanmıştım da. neyse ki üşenmeyip benim söylediğim şeyleri linklemişsiniz, bana destek çıkmışsınız, sağolun.

ee demek ki doktor açıklamalarına dayanarak konuştuğum halde bana nasıl midesiz diyorsunuz peki?
tıp camiası olarak midesiziz biz galiba. olsun. dar görüşlü olmaktan, bilime aykırı konuşmaktan, tıbbi açıdan konuşanlara hakaret etmekten, elalemin yatak odasına iğreeeenççç demekten iyidir.

Adet zamani yumurtlayan kadinlarda varmis belki kalmissinizdir ama zor ihtimal gibi geliyor bana

Back