akıl vermeseler ya direkt?
regl döneminde sevişen sevişsin, gelip burda ay iğrenç ööööyazmanın anlamı var mı?
herkes aynı şeylerden iğrenmek zorunda mı?
hayır tıbben bir zararı da yok yani.
Bakin siz diyosunuz ki "tibben zarari yok"akıl vermeseler ya direkt?
regl döneminde sevişen sevişsin, gelip burda ay iğrenç ööööyazmanın anlamı var mı?
Evet yermek, saydirmak elbette yanlis ama sizin de uyelere had bildirme hakkiniz yok..akıl vermeseler ya direkt?
Tıbben bir zararı yokmu? Sizin midede pek steril maşallah
Doğru tıbben zararı yok. Ama enfeksiyon kapmaya daha açık oluyor kadın vücudu, dikkatli olunması lazım. (İnançlardan bağımsız konuşuyorum bu arada.)
yok tabi. internet elinizin altında, okuyun bence.Tıbben bir zararı yokmu? Sizin midede pek steril maşallah
Bakin siz diyosunuz ki "tibben zarari yok"
Baskasi da zararli gormus, belirtmis veya iğrendiğini acikca söylemiş.. Siz oyle bi giris yapip uyelere sataştiginiz zaman, baska biri de cevap verince(ki bu ben oluyorum) "konu sahibi onu mu sormuş" diyerek sapmasin dediginiz konu bambaska yerlere gidiyor..
ee işte ben de onu diyorum.Evet yermek, saydirmak elbette yanlis ama sizin de uyelere had bildirme hakkiniz yok..
Size "midesiz" kelimesini ben kullanmadim; bu yuzden buna ben aciklama yapacak veya karisacak değilim..yok tabi. internet elinizin altında, okuyun bence.
ee işte ben de onu diyorum.
burdaki insanlar gelmiş had bildiriyorlar.
kadın sormuş regl döneminde hamile kalabilir miyim diye. alt alta kırk tane yorum "ayy midem kalktı iğreeeennççççç"
konu bu mu? konuyu saptıranlar onlar, ben müdahale edince mi problem?
biri saç rengiyle ilgili konu açınca 10 kişi art arda "ay canım saçını boyatma kimyasal zararlı." diye yorum yapsa doğru mu olur sizce?
ki burda insanları midesiz diye eleştirmek ne derece doğru?
tıbben zararı yok dedim diye midesiz oldum az önce.
yok tabi. internet elinizin altında, okuyun bence.
ee işte ben de onu diyorum.
burdaki insanlar gelmiş had bildiriyorlar.
kadın sormuş regl döneminde hamile kalabilir miyim diye. alt alta kırk tane yorum "ayy midem kalktı iğreeeennççççç"
konu bu mu? konuyu saptıranlar onlar, ben müdahale edince mi problem?
biri saç rengiyle ilgili konu açınca 10 kişi art arda "ay canım saçını boyatma kimyasal zararlı." diye yorum yapsa doğru mu olur sizce?
ki burda insanları midesiz diye eleştirmek ne derece doğru?
tıbben zararı yok dedim diye midesiz oldum az önce.
attığınız linkten kopyala yapıştır yapıyorum;http://www.jinekolojivegebelik.com/2010/10/adet-doneminde-iliskiye-girmek.html?m=1
Üşenmedim linkledim. Mikrop kapma olasılığı daima var ama adetliyken daha elverişli oluyor ortam. Ha korunma kısmını bilemicem o kısım tabiki kişinin midesinin steril oluşuna bağlı.
Doğru tıbben zararı yok. Ama enfeksiyon kapmaya daha açık oluyor kadın vücudu, dikkatli olunması lazım. (İnançlardan bağımsız konuşuyorum bu arada.)
attığınız linkten kopyala yapıştır yapıyorum;
"Kişilerin dini inançlarını göre yasak veya serbest olması ayrı bir konudur ancak adet döneminde ilişkiye girmenin ne kadın ne de erkek açısından tıbbi olarak hiçbir zararı yoktur. "
kendi attığınız linkte yazıyor tıbbi olarak hiçbir zararı yoktur diye.
Tıbben zararı olmasa dr.lar regl dönemi ilişkiden uzak durun demezdi sanırım
Enfeksiyon kapma riskinden dolayıdır onun dışında bir zararı olmuyor.
Çok zor ama ben adetimin bittiği gün korunmadım ve hamile kaldım, spermlerin bekleme şansı varmışArkadaslar reglimin 2. gununde iliskiye girdim ve esim ilk defa icime bosaldi. Yumurtlama donemime 8 gun var, hamile kalabilme ihtimalim var midir ?
yok ben başka başka sitelerden de okudum, yabancı kaynaklar dahil. siz demişsiniz ya doktorlar önermiyor diye, bu konuda doktor önerilerini de okudum bol bol.Tersini imâ etmedim zaten sizinde burdan okuyup bilgi aldığınızı düşündüm ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?