- 10 Kasım 2020
- 7.991
- 66.728
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu nasıl bir zihniyet ? Lütfen eğer kız çocuğunuz varsa bu zihniyeti ona da aşılamayın. Bir kadın regl döneminde anlaşılmak ister, daha çok ilgi ister; kocasının bamyası en son düşüneceği şeydir. Kapının önüne kim hangi hakla koyacakmış ? Kendinize ve bedeninize saygınız olsun yahu..Öyle diyen bi arkadaşım vardı canım kendisini kapı önünde buldu ben eşimi seviyorum bunun için onu kırmak istemiyorum ayrıca elini kullanacak adam bizi ne yapsın ?
Allah korusun kapı önünde bulursun kendini, riske atma. Boşuna mı aldı seni, elini kullandırtma adama!Bende yapmaya karar verdim tşk ederim
Ya bi git kan revan içindeyken bile yanaşan adam elini kullanmıyormu sanıyorsun?Öyle diyen bi arkadaşım vardı canım kendisini kapı önünde buldu ben eşimi seviyorum bunun için onu kırmak istemiyorum ayrıca elini kullanacak adam bizi ne yapsın ?
Öyle diyen bi arkadaşım vardı canım kendisini kapı önünde buldu ben eşimi seviyorum bunun için onu kırmak istemiyorum ayrıca elini kullanacak adam bizi ne yapsın ?
Bir küçük kapı meselesiYani eşiniz sizi kapının önüne koymasın diye, her istediğinde birlikte oluyorsunuz? Sizin istememe, hayır deme hakkınız yok yani?
Buruşuk bir çükün boyundan büyük işleri.Bir küçük kapı meselesi
Enfeksiyon kaparsiniz yani sağlık için dini inanci olan birisiyse haram oldugunu biliyordur egerki bilmiyorsa söyleyin yaniSlm kızlar 7 yıllık evliyim 2 çocuğum var eşim le aynı yaştayız 33 son 1 yıldır regl döneminde bile rahat durmuyor elle yada oral olarak onu rahatlatıyorum ama içime girmek istiyor yada anal istiyor ne yapmalıyım
Tamamda 1 aylık dönem var sadece 4 veya 5 gün regli olunuyor analamadim yani diğer günler yapın bence enfeksiyon kapabilirsin bu tıpben bilindik bir şey dinende uygun değil dinimiz işte tıbben zararlı olan bir şey dinenede kabul edilmemiş gerisi size kalmış tabikide yinede siz bilirsiniz ben bı kadın olarak sana söylemek zorundayım eşini tabiki reddetme ama böyle olma da sen bilirsin gerisiniÖyle diyen bi arkadaşım vardı canım kendisini kapı önünde buldu ben eşimi seviyorum bunun için onu kırmak istemiyorum ayrıca elini kullanacak adam bizi ne yapsın ?
İstiyor diye birşey yok ya sen istemiyorum diyeceksin.. Ne münasebet onu rahatlatmak için regli döneminde uğraşmak kendi çaresine baksın 1 hafta.. şöyle adamlara uyuz oluyorum ya.Slm kızlar 7 yıllık evliyim 2 çocuğum var eşim le aynı yaştayız 33 son 1 yıldır regl döneminde bile rahat durmuyor elle yada oral olarak onu rahatlatıyorum ama içime girmek istiyor yada anal istiyor ne yapmalıyım
Çok yanlış bir düşünceye yönlendiriyorsunuz teyzem kadın doğum doktoru özellikle regli dönemde iç çamaşırı değişikliği için bile bizi uyarıldı enflasyon kapma riski yüksek dönem olduğu için. Kaldı ki erkeğin cinsel organı ne derece temiz. Hiçbir kadın adet döneminde sevişmek zorunda değil sırf eşi istiyor diye..Yani etraf kirlenir diye rahatsız olmazsanız kadın için bir zararı yok.tamamen şehir efsanesi.bakmışlar oradan kan geliyor, herlade enfeksiyonlara falan açıktır demişler.ama dediğim gibi hiçbir destekleyen veri yok bu konuda.nornal zamanlardan bir farkı yok.tampon kullanıp yapabilirsiniz.anala gelirsek çok zararlı.yapmayın.
Yap o zaman ne soruyorsunBencede doğrusu bu kondom ile bi zararı yok diye yazıyor her yerde yapılabilir eşimi reddetmek istemiyorum bu yüzden tşk ederim
kiz aysenimi tampon giren yerle penis giren yer ayni. nasil ikisini bir arada yapabilirler?tampon kullanıp yapabilirsiniz
kocan seninle sirf kalkan şeyini rahatlat diye mi evlendi ki regl doneminde reddettin diye "seni ne yapacağım" diye sokaga atsin?Öyle diyen bi arkadaşım vardı canım kendisini kapı önünde buldu ben eşimi seviyorum bunun için onu kırmak istemiyorum ayrıca elini kullanacak adam bizi ne yapsın ?
Adet döneminde kapı önüne koymasın diye kölesi olun bide nekadar cahil bir düşünce.. bukadar yapmak istiyorsan konu niye açıyorsun ne yaparsan yap bee. Bide milleti eleştiriyorÖyle diyen bi arkadaşım vardı canım kendisini kapı önünde buldu ben eşimi seviyorum bunun için onu kırmak istemiyorum ayrıca elini kullanacak adam bizi ne yapsın ?
Öyle diyen bi arkadaşım vardı canım kendisini kapı önünde buldu ben eşimi seviyorum bunun için onu kırmak istemiyorum ayrıca elini kullanacak adam bizi ne yapsın ?