• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Döneminde Birliktelik

duygu_27

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2025
7
-1
1
33
Slm kızlar 7 yıllık evliyim 2 çocuğum var eşim le aynı yaştayız 33 son 1 yıldır regl döneminde bile rahat durmuyor elle yada oral olarak onu rahatlatıyorum ama içime girmek istiyor yada anal istiyor ne yapmalıyım

Slm kızlar 7 yıllık evliyim 2 çocuğum var eşim le aynı yaştayız 33 son 1 yıldır regl döneminde bile rahat durmuyor elle yada oral olarak onu rahatlatıyorum ama içime girmek istiyor yada anal istiyor ne yapmalıyım
14 dakika önce katılıp ilk aklına gelen soru bu mu oldu gerçekten ?

Kendini tutamiyorsa rahatlatmayin regli ken.

Cahil sanırım.
Okutmalısınız.
Regl dönemi enfeksiyona açık olduğunuzu, zarar görebileceğinizi bilmiyor mu?
Midesizligi kendi tercihi lakin sizin sağlığınızı düşünmeli.

Kız Allah iyiliğini versin haram haram tövbe estağfurullah. Yeni evli olsanız hadi her neyse bu istek derim de, kaç sene geçmiş, bari adetken uzak dursun zaten anca karın ağrısı bel ağrısı çekiyoruz bir de gönlünü etmekle uğraşma, git elle yap desene

Yani etraf kirlenir diye rahatsız olmazsanız kadın için bir zararı yok.tamamen şehir efsanesi.bakmışlar oradan kan geliyor, herlade enfeksiyonlara falan açıktır demişler.ama dediğim gibi hiçbir destekleyen veri yok bu konuda.nornal zamanlardan bir farkı yok.tampon kullanıp yapabilirsiniz.anala gelirsek çok zararlı.yapmayın.

Cahil sanırım.
Okutmalısınız.
Regl dönemi enfeksiyona açık olduğunuzu, zarar görebileceğinizi bilmiyor mu?
Midesizligi kendi tercihi lakin sizin sağlığınızı düşünmeli.

Kız Allah iyiliğini versin haram haram tövbe estağfurullah. Yeni evli olsanız hadi her neyse bu istek derim de, kaç sene geçmiş, bari adetken uzak dursun zaten anca karın ağrısı bel ağrısı çekiyoruz bir de gönlünü etmekle uğraşma, git elle

Yani etraf kirlenir diye rahatsız olmazsanız kadın için bir zararı yok.tamamen şehir efsanesi.bakmışlar oradan kan geliyor, herlade enfeksiyonlara falan açıktır demişler.ama dediğim gibi hiçbir destekleyen veri yok bu konuda.nornal zamanlardan bir farkı yok.tampon kullanıp yapabilirsiniz.anala gelirsek çok zararlı.yapmayın.
Bencede doğrusu bu kondom ile bi zararı yok diye yazıyor her yerde yapılabilir eşimi reddetmek istemiyorum bu yüzden tşk ederim

insan sevdiğinden tiksinmez ki.ben hep yapıyorum regl zamanı.
Regl dönemi ben bile kendimden tiksiniyorum arkadaşım. Bu arada sevdiğimin k.çında afedersin b.k olsa seviyorum tiksinmem de diyemem sevdiğimizin bile bir kabul görürlük sınırı var romantizmi abartmaya gerek yok 😄

Kız Allah iyiliğini versin haram haram tövbe estağfurullah. Yeni evli olsanız hadi her neyse bu istek derim de, kaç sene geçmiş, bari adetken uzak dursun zaten anca karın ağrısı bel ağrısı çekiyoruz bir de gönlünü etmekle uğraşma, git elle yap desene
Öyle diyen bi arkadaşım vardı canım kendisini kapı önünde buldu ben eşimi seviyorum bunun için onu kırmak istemiyorum ayrıca elini kullanacak adam bizi ne yapsın ?

Öyle diyen bi arkadaşım vardı canım kendisini kapı önünde buldu ben eşimi seviyorum bunun için onu kırmak istemiyorum ayrıca elini kullanacak adam bizi ne yapsın ?
Kimmiş o kendini kapı önünde bulan, insanız sonuçta robot değiliz habire ilişki olacak diye bir şey yok, sonuçta sırf seninle sevişmek için almadı seni dimi ? Eşini sevmeyen onu eş seviyesine getirmez zaten. Bu adam elini kullanmamak için mi seni almış öyleyse, bu dediğin o manaya gelir.

Herşey cinsellik değil reglken dinimiz herşeyden bizi muaf tutmuşken eşiniz niye seksinden muaf tutamıyor 😂 hem günah hemde irenç ben yapmıyorum kapı önünde de bulmam kendimi çünkü reglken sıcak kahvemi çikolatamı tatlımı alıyor 😛

6 yıldır rahat durdurup, 1 yıldır onu durdurmayan ne gibi değişiklikler oldu ?

Back