- 7 Aralık 2018
- 6.752
- 17.648
- 27
-
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Ya nası bi şeyse artık illa onun teni olacak gitmiyo yani aklımdan çok acaip bi durumRegl öncesi yoğun seks isteği normal. Ama bence boşuna eski sevgiliyle iletişim kurmayın kendi kendinizi keşfetmeye adayın bu dönemi. Mesela açın reddit'i aklınıza gelebilecek her kategori için ayrı ayrı gifler var. Görsel sevmiyorsanız kamu hizmeti olarak erotik asmr seslendirmeleri yapan tok sesli centilmenler var. Var oğlu var. İlla ten tene değecek diyorsanız o 'uyudun mu' mesajı atılacak ama başka çare yok.
Asermek gibi valla bukadarcik düşünme arkadaşım biyerde sisecekYa nası bi şeyse artık illa onun teni olacak gitmiyo yani aklımdan çok acaip bi durum
Arkadaşlar konunun yeri burası mı bilmiyorum ama benim için bi dert olduğu için buraya yazdım garip gelebilir ama regl öncesi cinsel isteğim çok fazla artıyor daha önce böyle bi deneyimim olmadı ve bu dönemde isteğim eski sevgilime karşı oluyo. Aşırı sıkıntı çekiyorum bunu azaltmak için napabilirim önerebileceğiniz bitkisel bi şeyler var mı?
Erkeklere hak vermek gerekir o zaman :) Ne zaman gece olsa eskileri sıradan geçiriyorlar. Ve onlar hergün regl dönemi enerjisindeler.Uyudun mu?
Üstünde ne var?
Regl oncesi regl zamani ve hemen sonra:)) geri kalan tum zamani gec:)
Regl başıma vurdu gelBirde eski sevgiliyi arayıp ne denir bu durumda
Ben de aynı durumlardayım hiç merak etmebende de birkaç gün öncesinde regl olduğumda ve bittikten hemen sonra oluyor ve kendimi kötü hissediyordum. aşırı istekli bir insan mıyım diye kendi kendime utanıp bu durumdan nasıl kurtulucam diye ilaç bitkisel yollar araştırdım.doktora bile gitmeyi düşündüm.bir de hiç cinsellik de yaşamadım hayatımda kimse de yok evlenmeden de yaşayamam. zaten evlenemiyorum da açıkçası zor bir durum.burayı okuyunca anladım ki ben anormal değilmişim çoğu kadında olan bir durummuş en azından bu teselli olur bana :)