- 7 Aralık 2018
- 6.752
- 17.648
- 27
-
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Sıkıntım eski sevgilime karşı olması. Moralim bozuluyo resmen başka bi şey düşünemiyorum gidip yazıcam sinirden defol aklımdan diye başıma ağrı girdiBenim de öyle oluyor hatta bazen o şekilde anlıyorum aa regl olacağım diye.
Hiç bir şey kullanmadım, zaten birkaç güne geçiyor ama zordur bilirim
Hayatınızda en son o olduysa ona yönelik olması normal.Sıkıntım eski sevgilime karşı olması. Moralim bozuluyo resmen başka bi şey düşünemiyorum gidip yazıcam sinirden defol aklımdan diye başıma ağrı girdi
Uyudun mu?Birde eski sevgiliyi arayıp ne denir bu durumda
Uyudun mu?
Üstünde ne var?
Valla bilmiyorum özelden falan mı arasam ki hani çölde susuz kalırsınız ya öyle bi durumBirde eski sevgiliyi arayıp ne denir bu durumda
Eyvah eyvahValla bilmiyorum özelden falan mı arasam ki hani çölde susuz kalırsınız ya öyle bi durum
Arayıp nefesini dinleyinValla bilmiyorum özelden falan mı arasam ki hani çölde susuz kalırsınız ya öyle bi durum
Arayıp nefesini dinleyinyadaa bir sen bir ben bir de bebek şarkısını dinletin[/QUOT aslında eski sevgili bilse bu durumu canına comcom
Öncesinde 3-4 gün desek, regl zamanı 1 hafta, sonrası da 3-4 gün, 15 gün etti bileRegl oncesi regl zamani ve hemen sonra:)) geri kalan tum zamani gec:)
Haha ya ben 1 gun oncesini biliyorum:)) ertesi gun regl oluyorum yani:) tesaduf esim o gun istemezse kan kusturuyorum sonraki gunler adama:)Öncesinde 3-4 gün desek, regl zamanı 1 hafta, sonrası da 3-4 gün, 15 gün etti bile
Benim 3-4 gün önceden başlıyor vallaHaha ya ben 1 gun oncesini biliyorum:)) ertesi gun regl oluyorum yani:) tesaduf esim o gun istemezse kan kusturuyorum sonraki gunler adama:)