- 26 Ağustos 2022
- 246
- 46
- 28
- Konu Sahibi Sihirlikutu
-
Aynı şekildeyim. İlaç kullanmama rağmen ataklar bazen beni çok zorluyor. Önceden bende şizofren mi olacağım korkusu vardı. Sonradan aklımı kaçırıyorum çıldırıyorum korkusuna evrildi. Şimdi de regl dönemi atakları başladı. Bipolar falan miyim diye de düşünüyorum bazen. Ama şu kafa karışıklığına hiçbir türlü çözüm bulamadım. Beynimde filler tepisiyor derler ya. Aynı öyle. Doğru kararlar da verememeye doğru, hatta bir konuda karar verememeye doğru gidiyor olayBenimde aynı regl donemlerimde ataklarim daha çok artıyor ama son bir senedir bende senin gibiyim her gün korkulu gergin panik haldeyim aldığım nefes sanki yeterli değil hı biseyden tam anlamıyla zevk alamiyorum
Doktora gidip ilacı mi değiştirmeli acaba diye düşünüyorum. Baya depresyona giriyorum anksiyete ile birlikte çünkü bu dönemde.Bende ilaç kullanıyorum ama her gün aynıyım.bu seferde başka biseyim mi var moduna giriyorum nolcak böyle bilmiyorum
Şuan da acaba regl döneminden dolayı mı anksiyetem böyle diye düşünüyorum. Yoksa yine mi hortladı, kötü donemlerime mi dönüyorum acaba. Korkuyorum baya. Şizofren falan miyim diye de düşünceler gelmeye başladı. Erkek arkadaşımla da kavga ettim. O da etkiledi tabii ama baya baya kötüyüm yani.Pms de bende aynu sizin gibiym. Hormonal dalgalanmalar sebep oluyor galiba ama delirecek gibi oluyorum kavga etmedim trip yapmadığım hiç kimse kalmıyor etrafımda. Ben de bu konudan çok muzdaribim migren için dideral vermişti doktor anksiyete de de kullaniyor adete 1 hafta kala onu kullanıyorum
Hem de nasıl özellikle adet dönemi öncesi aşırı artıyor benmMerhaba, yaklaşık 1 yıldır anksiyete rahatsızlığım var. Son 3 aydır regl dönemlerinde bunun belirtilerinin arttığını düşünüyorum. Kafa karışıklığı, tüm gün geçmeyen anksiyete atakları vs.oluyor. Anksiyete bozukluğu olan arkadaşlarla dertleşmek istiyorum. Sizin de bu dönemde böyle şikayetleriniz oluyor mu?
İntihar düşünceleri bile oluyor öyle bir hassasiyet ve kafa karışıklığıŞizofren değiliz beynimizin oyunu sadece.regl dönemlerinde daha hassas oluyoruz ee bizde zaten ekstra hassaslik olduğu için tavan yapiyor
Benim regl döneminin iki gün öncesinde başlıyor. Dönemimde tavan yapıyor.Hem de nasıl özellikle adet dönemi öncesi aşırı artıyor benm
Antideprasan içiyr musunuzBenim regl döneminin iki gün öncesinde başlıyor. Dönemimde tavan yapıyor.
Bnmde oluyor inanın yanliz değilsiniz çok zor cokkkİntihar düşünceleri bile oluyor öyle bir hassasiyet ve kafa karışıklığı
Evet kullanıyorum Cipram 20 mg yaklaşık 4 aydırAntideprasan içiyr musunuz
Siz hangi antidepresanı kullanıyorsunuzBnmde oluyor inanın yanliz değilsiniz çok zor cokkk
Ben anksiyetenin en çok sersemlik hissi olayını yaşıyorum. Bu beni artık çok rahatsız etmeye başladı. Sizde de oluyor mu? Ben de Cipram 20 mg kullanıyorum.Of of of hem de nasıl. Önceden her regl öncesi atak geçirip acile koşardım. Hala çok kötü oluyorum tabii ama sadece acile gitmeyecek kadar kontrol edebiliyorum artık kendimi. Duygusal olarak da çöküş yaşıyorum regl öncesi. Doktor bana 50 mg selectra vermişti ama ben 50 mg içtiğim zaman çok fazla yan etkisini görüyorum o yüzden 25 mg içiyorum. Regl öncesi çok kötü olduğum günler 50 mg içiyorum. Yaptığım ne kadar doğru bilmiyorum ama ben daha iyi hissediyorum bu şekilde. Siz yine de doktorunuza danışmadan denemeyin. Ben bir de YouTubedan özlem tokgöz özsoylar diye bir doktorun videolarını izliyorum özellikle regl öncesi.
Bence doktorunuzla konuşun ilaç hakkında. Etkisinş tam vermiyor olabilirEvet kullanıyorum Cipram 20 mg yaklaşık 4 aydır
Bugün doktorumla ilaçla ilgili konuştum. Cipramı yarıma indirmemi, Abilifyi bir doz artırmamı söyledi. Birde böyle deneyelim dedi.Bence doktorunuzla konuşun ilaç hakkında. Etkisinş tam vermiyor olabilir
Bende her zaman olmuyor. Genelde düzenim bozulduğu sersemlik yaşıyorum. Sanki başım dönüyormuş gibi hafif mide bulantısı vs bir de genelde yazın sıcakta ve adetin ilk günü yaşıyorumBen anksiyetenin en çok sersemlik hissi olayını yaşıyorum. Bu beni artık çok rahatsız etmeye başladı. Sizde de oluyor mu? Ben de Cipram 20 mg kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?