• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Dönemi ve Anksiyete

Merhaba, yaklaşık 1 yıldır anksiyete rahatsızlığım var. Son 3 aydır regl dönemlerinde bunun belirtilerinin arttığını düşünüyorum. Kafa karışıklığı, tüm gün geçmeyen anksiyete atakları vs.oluyor. Anksiyete bozukluğu olan arkadaşlarla dertleşmek istiyorum. Sizin de bu dönemde böyle şikayetleriniz oluyor mu?
Bach çiçeklerini deneyin benimde içimden canavar çıkardı regl öncesi doğru karışım ile o halim giderek azaldı biraz sabır ve irade ile oluyor. Bach çiçek terapisi sayfası var Pınar hanım i de bakarsanız yardımcı olur

Merhaba, yaklaşık 1 yıldır anksiyete rahatsızlığım var. Son 3 aydır regl dönemlerinde bunun belirtilerinin arttığını düşünüyorum. Kafa karışıklığı, tüm gün geçmeyen anksiyete atakları vs.oluyor. Anksiyete bozukluğu olan arkadaşlarla dertleşmek istiyorum. Sizin de bu dönemde böyle şikayetleriniz oluyor mu?
Benimde oyle canim 1 ayda yalniz 1 hafta iyim regil olmadan once oldukran sonra ve bitikten sonra kotuyum

Back