• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar konuşalım mı belirti mi adet mi çözemiyorum

Bilmiyorum gerçekten iki çizgide koyuydu sonra gün gün silikleşti bu şekilde olmuyor mu yumurtlama. İyice stres oluyorum böyle şeylerle yaa
Böyle olması gerekiyor. Pik olması demek T çizgisinin C den de koyu olması demek.
Birden silindiğinde yumurta çatlamış kesin ilişki gerekir.
Ama şöyle de birşey var;eşin test verdi mi? Belki mesele sadece yumurta değildir.

Eklentiler

• 3951E92C-A3C3-491B-9BBB-6B66CB516098.webp
    3951E92C-A3C3-491B-9BBB-6B66CB516098.webp
    49 KB · Görüntüleme: 7
Böyle olması gerekiyor. Pik olması demek T çizgisinin C den de koyu olması demek.
Birden silindiğinde yumurta çatlamış kesin ilişki gerekir.
Ama şöyle de birşey var;eşin test verdi mi? Belki mesele sadece yumurta değildir.
Benimki 13.günündeki test gibiydi aynıydı bununla. Sonra silikleşti. Hayır vermedi ben yaptırdım bütün kontrollerimi ama o görünmedi hiç

Canım bende çok isterdim de telefonumla mı alakalı bilmiyorun yükleyemiyorum olmuyorum. Ovulasyon testlerimi de atmak için çok uğraşmıştım da olmadı
Buraya sürükle denen yere basıyorsunuz fotoğrafı seçiyorsunuz. Çatlamadan sonraki kaçıncı gün bugin
Benimki 13.günündeki test gibiydi aynıydı bununla. Sonra silikleşti. Hayır vermedi ben yaptırdım bütün kontrollerimi ama o görünmedi hiç
Regle kac gün vardı geçerse yine test yaparsın canım

Buraya sürükle denen yere basıyorsunuz fotoğrafı seçiyorsunuz. Çatlamadan sonraki kaçıncı gün bugin

Regle kac gün vardı geçerse yine test yaparsın canım
Canım bana göre yarın olmam lazım telefonda ki uygulamaya göre 3 gün var. Ama asla adet sancım yok buna çok şaşırıyorum. Normal şartlarda bir hafta öncesinden belli eder kendini başlar sancılarım hiç hram sancım yok ara ara kasığıma kramp gibi bişey girip geçiyor o kadar. Beyaz akıntım da var bu ay. Bilmiyorum olmazsam bir hafta sonra tekrarlarım testi. Eşim testteki ikinci çizgiyi görünce unutlandı ve hamileyim sanıyor galiba onun adına çok üzülürüm adet olursam

Back
X