• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar konuşalım mı belirti mi adet mi çözemiyorum

Fotoğraf paylaşır mısınız bakalım
Canım bende çok isterdim de telefonumla mı alakalı bilmiyorun yükleyemiyorum olmuyorum. Ovulasyon testlerimi de atmak için çok uğraşmıştım da olma
Aslında foto yükleyince üstüne de yazı yazmanız gerekiyor yoksa yüklenmez.. onu farketmediniz mi acaba.. böyle önce sohbeti başlatıp ardindan foto yukleyin
Her şekilde denedim olmuyor canım

Canım bende çok isterdim de telefonumla mı alakalı bilmiyorun yükleyemiyorum olmuyorum. Ovulasyon testlerimi de atmak için çok uğraşmıştım da olmadı
bir de muhtemelen benim geç döllenme oldu bak bu da bir seçenek. hepimiz ne kadar çok istiyoruz evlat hayatta ki en büyük miras olacağı varsa oluyo. ilk hamileliğimde üç kez düşük tehlikesiyle iğne vurdurmaya gittim acile. doğacağı varmış şimdi de diyorum kendi kendime tamam beta hcg yükseliyo ama bebeği görmedin kalbini duymadın aksilik yaşarsan üzülme diye hep telkin ediyorum kendimi. testler evet bizi heyecanlandırıyo ama bir o kadar da endişeye düşürüyo

seni boş yere umutlandırmak istemem her şey olacağına varır ama ben adetim gecikti yaptım erken gebelik testlerine bir ton para verdim yok çıkmadı da çıkmadı adetim gecikti 5. günü kanda 95 çıktı ve dün idrarda baktım anı kalsın diye anca şimdi çıkıyo düşün hesaplamalarıma göre 6.haftadayım anca idrarda çıkıyo
Adet sancım başlıyor ablacım bu ay da olmadı. Desteğin için çok teşekkür ederim hamileliğin sağlıkla ilerlesin sağlıkla alın kucağınıza İnşallah❤

bir de muhtemelen benim geç döllenme oldu bak bu da bir seçenek. hepimiz ne kadar çok istiyoruz evlat hayatta ki en büyük miras olacağı varsa oluyo. ilk hamileliğimde üç kez düşük tehlikesiyle iğne vurdurmaya gittim acile. doğacağı varmış şimdi de diyorum kendi kendime tamam beta hcg yükseliyo ama bebeği görmedin kalbini duymadın aksilik yaşarsan üzülme diye hep telkin ediyorum kendimi. testler evet bizi heyecanlandırıyo ama bir o kadar da endişeye düşürüyo
Evet haklısın ben çok stres yapıyorum sanırım nasip bakalım Rabbim ne zaman verirse. Veren de O'dur vermeyen de Çok Şükür ❤

Canım bende çok isterdim de telefonumla mı alakalı bilmiyorun yükleyemiyorum olmuyorum. Ovulasyon testlerimi de atmak için çok uğraşmıştım da olma

Her şekilde denedim olmuyor canım
Anladım canım inşallah gebelik vardır sen farkedemiyosunsun hayırlısı olsun ✨🤲🏻

Kuruma çizgisi olabilir dikkat et..
acelede etme bence regl günü bidaha test yap canım
Kuruma çizgisi mi acaba diye suya tuttum ama geçmedi bariz bi çizgi var orda hatta eşime gösterdim ikinci çizgiyi görebiliyor musun dedim benim gördüğüm çizgiyi gösterdi birkaç gün sonra tekrar yapacağım diğerlerinde hiç bmyle bişey çıkmamıştı bu bile beni ağlatmaya yetti

Göğüs hassasiyetinin sürekliliği beni umutlandırdı
Bekle bakalım
Ama ovülasyonun 10 nisanda olduğuna eminsin dimi
Çok emin değilim pcos olduğum için pek anlamıyorum anladığım kadarıyla yorumladım. Testimde ikinci çizgiyi fark ettim kuruma çizgisi mi diye suya tuttum ama geçmedi bilmiyorum ellerim titriyor iki üç gün sonra yeniden yapıcam

Çok emin değilim pcos olduğum için pek anlamıyorum anladığım kadarıyla yorumladım. Testimde ikinci çizgiyi fark ettim kuruma çizgisi mi diye suya tuttum ama geçmedi bilmiyorum ellerim titriyor iki üç gün sonra yeniden yapıcam
Yok suya inanma ya ben de tuttum geçmiyor negatiftir hemen çıkardı zaten pozitif olsa
Yumurtlamadan da emin değilsin ki bilemedim şimdi boşuna mı umutlandık ya yumurtlama olmadıysa o zaman

Kuruma çizgisi mi acaba diye suya tuttum ama geçmedi bariz bi çizgi var orda hatta eşime gösterdim ikinci çizgiyi görebiliyor musun dedim benim gördüğüm çizgiyi gösterdi birkaç gün sonra tekrar yapacağım diğerlerinde hiç bmyle bişey çıkmamıştı bu bile beni ağlatmaya yetti
Canım çok güvenme bazen testlerde yanıltıyor alt tarafı bir test sonrasında üzülürsün falan tabiki rabbim nasip etsin ama acele etme bunlar aceleye gelmiyor inan geçen ay kimyasal yaşayınca daha iyi anladım sakin kalman gerekiyor umudunu tabiki yitirme ama negatif olabileceğini de düşünerek sabırla bekle

Yok suya inanma ya ben de tuttum geçmiyor negatiftir hemen çıkardı zaten pozitif olsa
Yumurtlamadan da emin değilsin ki bilemedim şimdi boşuna mı umutlandık ya yumurtlama olmadıysa o zaman
Bilmiyorum gerçekten iki çizgide koyuydu sonra gün gün silikleşti bu şekilde olmuyor mu yumurtlama. İyice stres oluyorum böyle şeylerle yaa

Canım çok güvenme bazen testlerde yanıltıyor alt tarafı bir test sonrasında üzülürsün falan tabiki rabbim nasip etsin ama acele etme bunlar aceleye gelmiyor inan geçen ay kimyasal yaşayınca daha iyi anladım sakin kalman gerekiyor umudunu tabiki yitirme ama negatif olabileceğini de düşünerek sabırla bekle
Haklısın bakayım 3 gün daha adet olmazsam tekrarlarım testi canım çok üzgünüm ne yazacağımı bilmiyorum vallahi. Hayırlısı diyebiliyorum

Ayrıca yumurtlama yaşadığıma eminim o dırada başladı göğüs hassasiyetim kasık ağrım akıntım anladım yani yumurtamın çatlayacağını ama gününden mi emin değilim bilmiyorum yaa kafam karıştı iyice

Back
X