Regl dönemi gerginliği çeken tatlı cadılar; Buyrun burada çemkirelim, dertleşelim:)

3 yıllık evliyim geçmedi aynı bekarlığımdaki gibi.

İki gündür de ağlamaklılık - sinirlilik arasında gidip geliyorum.

Her şeye de ağlıyorum.

uf cok kotu ya benı ruhen de bedenen de cok yoruyor regl dönemi herkes batıyor aglıyorum geceleri kabuslar aman ya amanaaa

uf cok kotu ya benı ruhen de bedenen de cok yoruyor regl dönemi herkes batıyor aglıyorum geceleri kabuslar aman ya amanaaa

evet çok kötü bi durum katlanamıyosun hiç kimseye hiç bir seye aynada kendine bakamıyosun bile çok çirkin görünüyosun kendi kendine giydigin hiç bir seyi yakıştıramıyosun kısacası kendini berbat hissediyosun

çok berbat kendımı 100 kg gibi hissedıorum sankı heryerım şişmiş sankı herkes bana bakıor ne acayıp ya normalde nasılda sakın bir insanım

çok berbat kendımı 100 kg gibi hissedıorum sankı heryerım şişmiş sankı herkes bana bakıor ne acayıp ya normalde nasılda sakın bir insanım

valla bugun az bi lekelenmem oldu yarına sökülürse rahata ericemmpamuk gibi olcam inş.....

Son düzenleme:
bende 5 yıllık evliyim halen devam ediyo bekarken evlenince geçer derlerdi şimdi çocuk yaparsan diyolarrr ,:))))

Aynen banada çocuk olunca geçer diyorlar ama ben inanmıyorum.

Regl dönemimde hiçbirşeyim olmuyor anlamıyorum kafam almıyor nasıl bu kadar vücut su topluyor şişiyor.

çok güldm ya:)) erkeklern regl dönemleri de uykusuzlk hakketen:)
aynen canım ya adam resmen barut oluyor dokunsam patlayacak o şekil yane

inşallah canım sende bende bütün isteyenlerdeeeeeeadetim yakın 2 gün önce doktorum geç yumurtluyor olabilirsin çalışın dedi o gece eşim stres yaptı garibim oda görev gibi yapmaktan bıktı birgün sonra ankaradan eşimin babaannesi ve dedesi geldi adetimde yakın evde bomba gibi geziyorum ve günlerim boşa gitti ve gidiyorda herşey üst üste gelir mi ya?misafirlerim yattı azönce bende kkya attım kendimiadet sen nelere kadirsin aleyna yine isyanları oynuyor malesef
Aynen banada çocuk olunca geçer diyorlar ama ben inanmıyorum.

Regl dönemimde hiçbirşeyim olmuyor anlamıyorum kafam almıyor nasıl bu kadar vücut su topluyor şişiyor.

canım şişmen varsa kiraz sapını kaynat iç tadı fena değil kiraz gibi birde adet sancıları için biberiye bitkisini duymuştum bayanlar ama yapmak kısmet olmadı

ayy bunların hepsi mi böyle yaa, benimde nişanlım aynı şeyi yapıyor, teline mesaj gelse gıcıklığına göstermiyor, tabi ya dayak yiyor, ya da çimdik
bende aynı şekilde oluyorum valla, aşırı derecede hemde.. normalde de sinirli bi yapıya sahibim ama regl döneminde daha da şiddetli oluyorr.. Nişanlım hatta sinirlendiğim zaman, '' sen regl'din dimi diyor'' alıştı yani artık sağolsun her konuda anlayışlıdır

selam kızlar benimde günüm yaklaştı eşime çemkirip duruyorum
artık depresyona girmiş gibi geciyor regl öncesi
ama olunca bir anda düzeliyorum
eşimde anlıyor artık yıllardır belli bir dönem cocugu haşlıyorum
herseye de cocuk olunca gecer diyolar anlamadım gitti

çocuk olunca geçermi bilmem canım ama evlenince geçer diyenler yanılıyor sanırımçocuk olunca geçmesi için kimi kişiler sadece normal doğum olursa geçer sezeryanla geçmez diyorlar ben bilmem beyim bilir.....

evt canm bncede:)) ama kendmi onlar yerine koydum da, her ay her ay çeklr dert değil yahu:)
aynen canım, ben kendi kendime de sinir oluyorum zaten regl dönemimde

hahah benim de 7 gün sürüyor, yazık adamlara yahu, hem bizi o hallerimizle çekiyorlar, hem düz duvara tırmanıyorlar

ay yazık neyseki sonunda barışmısınızz bi olsakta kurtulsakk
sorma canım ya, hala olamadım ben, hava değişiminden midir nedir

benim arkadaşımda melisa çayını öneriyoru çok rahatlatıyormuş ama benim reflüm var öyle herseyi içemiyorum acaba nasıldır tadı falan
bende de reflü var. ama bitki çayları reflüyü etkiliyor mu:26: melisa çayını ben de hiç içmedim, ama burada önerilenlerle bir liste yapıp hepsini teker teker denemeyi planlıyorum

aynen canım ya, artık bazen böyle car car çemkirmeye başlayınca sevgilim takvime bakıyor. "Hımm anlaşıldı, konuş hayatım dinliyorum" diyor O zaman da sinirleniyorum, beni takmıyor musun diye kavga ediyorum

eşler için daha bir zordur regl dönemi ya, aynı evin içinde sinirli ve depresif bir kadın keşke evlenince geçse, ama buradaki evli bayanlardan anladığım kadarıyla evlenince geçer ümitlenmesine hiç kapılmayalım. Çocuk olunca geçer bari inşallah bu konuda tecrübeli birileri varsa bizi aydınlatsa ne güzel olur
adet sancılarınz ne kadar srüyo kızlar? bnm 3 gün sürüyo resmen
canım benim ilk gün oluyor bir tek sancım, o da ağrı kesici atmazsam asla dayanamayacağım şiddette bir ağrı, 3 gün sürse ne yapardım bilemiyorum

inş. rabbim en kısa sürede versin sanada banada tüm isteyenlerede ay çok kötü bi durum okadar çok takmışımkı aklıma zaman boşa geçiyomuş gibi geliyo bebeksizz

inş. rabbim en kısa sürede versin sanada banada tüm isteyenlerede ay çok kötü bi durum okadar çok takmışımkı aklıma zaman boşa geçiyomuş gibi geliyo bebeksizz

ah canım ya aynı bende öyle sonrada rabbim bilir yeri ve zamanı ne zamansa o zaman gelecek bebişlerimiz diyorum bakalım artık hayırlısı olsun rabbim fazla aratmasın sanada banada tüm isteyenlerede amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…