- 17 Aralık 2010
- 6.641
- 1
-
- Konu Sahibi PammukSeker
3 yıllık evliyim geçmedi aynı bekarlığımdaki gibi.
İki gündür de ağlamaklılık - sinirlilik arasında gidip geliyorum.
Her şeye de ağlıyorum.
uf cok kotu ya benı ruhen de bedenen de cok yoruyor regl dönemi herkes batıyor aglıyorum geceleri kabuslar aman ya amanaaa
çok berbat kendımı 100 kg gibi hissedıorum sankı heryerım şişmiş sankı herkes bana bakıor ne acayıp ya normalde nasılda sakın bir insanım
bende 5 yıllık evliyim halen devam ediyo bekarken evlenince geçer derlerdi şimdi çocuk yaparsan diyolarrr ,:))))
çok berbat kendımı 100 kg gibi hissedıorum sankı heryerım şişmiş sankı herkes bana bakıor ne acayıp ya normalde nasılda sakın bir insanım
aynen canım ya adam resmen barut oluyor dokunsam patlayacak o şekil yaneçok güldm ya:)) erkeklern regl dönemleri de uykusuzlk hakketen:)
inşallah canım sende bende bütün isteyenlerdeeeeeepuhahahaa hakkikaten güzel espiri olmuşş ben çok denedim eşim malum aldırış etmiyor daha dogrusu adamın dogasında olmadıgı için algılayamıyor nasıl bir sey oldugunu bukez relax olcam diyorum ama bi anda ipin ucu kaçıyo kendimi çok kızgın buluyorum birden biree iş işten çoktan geçiyo tabiii inş. sende yavruna kavuşursun biran önceeeee
Aynen banada çocuk olunca geçer diyorlar ama ben inanmıyorum.
Regl dönemimde hiçbirşeyim olmuyor anlamıyorum kafam almıyor nasıl bu kadar vücut su topluyor şişiyor.
Sağolun kızlar, kavga ettik ama atlattık şüküryanyana oturuyorduk cafede, telefonuna msj gelmişti, bakacaktım, gıcıklık olsun diye göstermedi ki normalde de beni gıcık edip sonra gösterirdi.. Ama bu sefer adet dönemimde olduğumu hesap edemedi tabi. Ben de pılımı pırtımı toplayıp kalktım masadan. O da peşimden "al bak valla şaka yaptım" diye geliyor tabii Neyseki sonuç olarak barışıp mutlu mesut ayrıldık.
selam kızlarbenimde günüm yaklaştı eşime çemkirip duruyorum
artık depresyona girmiş gibi geciyor regl öncesi
ama olunca bir anda düzeliyorum
eşimde anlıyor artık yıllardır belli bir dönem cocugu haşlıyorum
herseye de cocuk olunca gecer diyolar anlamadım gitti
aynen canım, ben kendi kendime de sinir oluyorum zaten regl dönemimdeevt canm bncede:)) ama kendmi onlar yerine koydum da, her ay her ay çeklr dert değil yahu:)
hahahya doğumlada geçmezse ikinci çocuk çalışmalarınamı başlicaz:) çok sinirli oluyorum ve artık bnmkinide ağrı kesiciler geçirmiyor...resmen inliyorum ama bi yandanda iyi oluyor eşim üstüme titriyor:) 7 gün regl oluyorum eşim 5.günün sonunda isyanlarda...evde düz duvar kalmadı:)
sorma canım ya, hala olamadım ben, hava değişiminden midir nediray yazık neyseki sonunda barışmısınızz bi olsakta kurtulsakk
bende de reflü var. ama bitki çayları reflüyü etkiliyor mu:26: melisa çayını ben de hiç içmedim, ama burada önerilenlerle bir liste yapıp hepsini teker teker denemeyi planlıyorumbenim arkadaşımda melisa çayını öneriyoru çok rahatlatıyormuş ama benim reflüm var öyle herseyi içemiyorum acaba nasıldır tadı falan
anladım tatlım,geçmiş olsun...hormonlarımla ilgili bir sorun vardı da canım o yüzden yani
3 yıllık evliyim geçmedi aynı bekarlığımdaki gibi.
İki gündür de ağlamaklılık - sinirlilik arasında gidip geliyorum.
Her şeye de ağlıyorum.
ayy bunların hepsi mi böyle yaa, benimde nişanlım aynı şeyi yapıyor, teline mesaj gelse gıcıklığına göstermiyor, tabi ya dayak yiyor, ya da çimdik
bende aynı şekilde oluyorum valla, aşırı derecede hemde.. normalde de sinirli bi yapıya sahibim ama regl döneminde daha da şiddetli oluyorr.. Nişanlım hatta sinirlendiğim zaman, '' sen regl'din dimi diyor'' alıştı yani artıksağolsun her konuda anlayışlıdır
eşler için daha bir zordur regl dönemi ya, aynı evin içinde sinirli ve depresif bir kadınselam kızlarbenimde günüm yaklaştı eşime çemkirip duruyorum
artık depresyona girmiş gibi geciyor regl öncesi
ama olunca bir anda düzeliyorum
eşimde anlıyor artık yıllardır belli bir dönem cocugu haşlıyorum
herseye de cocuk olunca gecer diyolar anlamadım gitti
canım benim ilk gün oluyor bir tek sancım, o da ağrı kesici atmazsam asla dayanamayacağım şiddette bir ağrı, 3 gün sürse ne yapardım bilemiyorumadet sancılarınz ne kadar srüyo kızlar? bnm 3 gün sürüyo resmen
aynen canım ya adam resmen barut oluyor dokunsam patlayacak o şekil yane
inşallah canım sende bende bütün isteyenlerdeeeeeeadetim yakın 2 gün önce doktorum geç yumurtluyor olabilirsin çalışın dedi o gece eşim stres yaptı garibim oda görev gibi yapmaktan bıktı birgün sonra ankaradan eşimin babaannesi ve dedesi geldi adetimde yakın evde bomba gibi geziyorum ve günlerim boşa gitti ve gidiyorda herşey üst üste gelir mi ya?misafirlerim yattı azönce bende kkya attım kendimi adet sen nelere kadirsin aleyna yine isyanları oynuyor malesef
canım şişmen varsa kiraz sapını kaynat iç tadı fena değil kiraz gibi birde adet sancıları için biberiye bitkisini duymuştum bayanlar ama yapmak kısmet olmadı
adet sancılarınz ne kadar srüyo kızlar? bnm 3 gün sürüyo resmen
inş. rabbim en kısa sürede versin sanada banada tüm isteyenlerede ay çok kötü bi durum okadar çok takmışımkı aklıma zaman boşa geçiyomuş gibi geliyo bebeksizz
ah canım ya aynı bende öyle sonrada rabbim bilir yeri ve zamanı ne zamansa o zaman gelecek bebişlerimiz diyorum bakalım artık hayırlısı olsun rabbim fazla aratmasın sanada banada tüm isteyenlerede amin