Regl dönemi gerginliği çeken tatlı cadılar; Buyrun burada çemkirelim, dertleşelim:)

Cumartesi günü adet oldum. Hep 2 ayda bi olurdum veya 10 gün falan gecikirdi gününde oldum allahtan.. İlk iki gün falan gergindim ama sonra yumuşadım tabi:) Sevgilimlede barıştım aramız çok iyi allaha şükür 1 ay rahatız artık :KK9:

Merhabalar canlar...:KK16:
Tuhaf bir konu başlığı oldu farkındayım ama, bu dertten fazlasıyla muzdarip biri olarak yalnız olmadığımı umarak açtım bu topiği.
Şu an regl dönemi öncesindeyim, ve içimde patlamaya hazır bir sinir var:KK47: Hiç bir şey olmadı ama sinirliyim, en ufak şeyde herkese bağırıp çağırıyorum. Etrafımdakileri olmadık yere kırıyorum. Zaten sancısı da ayrı bir dert...:KK50: Umuyorum ki yalnız değilimdir; burada birbirimizin sinirlerini, gerginliklerini muhabbetimizle en aza indirmeye çalışalım, sinirlendiğimiz şeyleri anlatıp birbirimizi sakinleştirelim, regl gerginliğini ve sancısını hafifletecek öneriler sunalım birbirimize.
Buyrun muhabbete...:nazar:

malum dönemdeyim . aynı şeyi bende düşünmüştüm. böyle bi konu olsada rahatça sataşsak birbirimize diye:KK1:

Canlarım ben dün regl oldum sonunda. ve 2 gündür herşeye ağlıyorum yaa, sinirlerim çok bozuldu:KK5::KK5:
İnşallah regl dönemimden kaynaklı bir durumdur bu:KK5:
En son az önce ağladım ve sebebi de sevgilimin "ders çalışıyordum biraz sıkıldım" demesiydi. O evde sıkıldı diye,üzüldüm ve de ağladım:KK5:
Geçsin artık şu ruhsal bunaltım :KK5:

malum dönemdeyim . aynı şeyi bende düşünmüştüm. böyle bi konu olsada rahatça sataşsak birbirimize diye:KK1:

gel kuzum, burada sataşıp rahatlayalım da etrafımızdakiler kurtulsun artık bizim gerginliklerimizden:KK1: Ben sinir, stres dönemini atlattım, şu an fazlasıyla duygusalım ya, göz yaşlarım gözümün kıyısında bekliyor resmen:KK5:

Canlarım ben dün regl oldum sonunda. ve 2 gündür herşeye ağlıyorum yaa, sinirlerim çok bozuldu:KK5::KK5:
İnşallah regl dönemimden kaynaklı bir durumdur bu:KK5:
En son az önce ağladım ve sebebi de sevgilimin "ders çalışıyordum biraz sıkıldım" demesiydi. O evde sıkıldı diye,üzüldüm ve de ağladım:KK5:
Geçsin artık şu ruhsal bunaltım :KK5:

Kıyamaaam yaa. Anlıyorum canım seni bende aynen öleyim. Geçen ay iş yerinde hasta oldum çantama baktım pedim yok gidip marketten alcaktım baktım kapalı sırf bu yüzden hüngür hüngür ağladım oysa yarım saate açılcağını biliyodum marketin. Wcden yarım saat çıkmadım yarım saat boyunca ağladım. Geçen senede gene sınıfta oturuyoduk sevgilimle bana sen çocuksun durduk yere bağırıyon çağırıyon dedi diye ağladım eli ayağı titremişti şaka yaptım özür dilerim falan demişti askm kıyamam :KK69:

Kıyamaaam yaa. Anlıyorum canım seni bende aynen öleyim. Geçen ay iş yerinde hasta oldum çantama baktım pedim yok gidip marketten alcaktım baktım kapalı sırf bu yüzden hüngür hüngür ağladım oysa yarım saate açılcağını biliyodum marketin. Wcden yarım saat çıkmadım yarım saat boyunca ağladım. Geçen senede gene sınıfta oturuyoduk sevgilimle bana sen çocuksun durduk yere bağırıyon çağırıyon dedi diye ağladım eli ayağı titremişti şaka yaptım özür dilerim falan demişti askm kıyamam :KK69:

ah kuzum yaa kıyamam, yalnız olmadığıma sevindim gerçekten de, bi psikoloğa falan gitmeyi bile düşündüm ya, sürekli boğazımda bir düğüm, en ufak şeye ağlıyorum:KK5:
Daha önce hiç bu kadar fazla duygusallaşmamıştım, hormonlarım bu sefer tavan yaptı herhalde:44:

bende bekliyorum günüm yaklaştı duygu patlaması var,aşırı vicdan var
napıcam bilmiyorum,tv de azıcık duygusal bir sahne görmeyim hemen çeşmeler açılıyor
:KK5::KK50:

bende dün regl oldum bebek olayını saymazsak yumuşadım:KK60: :KK60: :KK60:
ohh ne güzel.. darısı başımıza inşallah:KK16:

benımde bıtmek uzere sınır stress bıde aynı oranda duygusal oluyom ben laaaaaaa:KK52::KK52::KK52::KK52:

aynen canım yaaa, ben normalde hiç duygusal değilimdir bi de.. Duygusal olmak çok fena bişey ya, ben 1 hafta bu halimi zor çekiyorum :KK25:

al bendende okadar canım bebek olayı yüzünden sabit bi gerginligim var zaten onun dısında iyiyim inş. gelecek ay sende bende tüm dileyenlerede bebegine kavuşur
amin canımm, Allah tüm isteyenlere hayırlı,sağlıklı evlatlar versin. Artık hamilelik gerginliklerinizden dolayı buraya yazarsınız inşallah:KK16:

Son düzenleme:
bende bekliyorum günüm yaklaştı duygu patlaması var,aşırı vicdan var
napıcam bilmiyorum,tv de azıcık duygusal bir sahne görmeyim hemen çeşmeler açılıyor
:KK5::KK50:

duygu patlaması ve vicdan fazlasıyla var şu an. Bugün yaşlı bir amcayı simit yerken gördüm ve ağladım. Ne alaka bilmiyorum:KK5::KK5:

Şuan ilk günüm ve canımm çikolata çekiyor eşimde evde yok uff sarelle yiyorum amma o hissi vermiyoki:KK53:

benim reglden 3gün önce başlıyor asabiyet, normalde de çok yumuşak olduğum söylenemez gerçi ya :KK53:
sonlara doğru senaryo yazmaya başlıyorum :KK53:

ben de normalde sinirliyim, adet olmadan yaklaşık 1hafta önce başlıyor benim, ve etrafımdakilere regl işkencesi uyguluyorum:KK53:

al bendende okadar canım bebek olayı yüzünden sabit bi gerginligim var zaten onun dısında iyiyim inş. gelecek ay sende bende tüm dileyenlerede bebegine kavuşur
inşallahhhhhh canım ya:KK43:bende de var o herzamankı gerginlik regl de tuzu biberi oluyor işte ne yapalım:KK53:
ah kuzum yaa kıyamam, yalnız olmadığıma sevindim gerçekten de, bi psikoloğa falan gitmeyi bile düşündüm ya, sürekli boğazımda bir düğüm, en ufak şeye ağlıyorum:KK5:
Daha önce hiç bu kadar fazla duygusallaşmamıştım, hormonlarım bu sefer tavan yaptı herhalde:44:

bende zaten normalde çok sulu gözlüyümdür:KK52:ama reglden 10gün önce iyice coşuyorum damlalar ucunda zaten akmaya hazır yoksada boğazım düğüm oluyor napayım of be kadın olmak zor velhasıl:KK37:

X