Regl dönemi gerginliği çeken tatlı cadılar; Buyrun burada çemkirelim, dertleşelim:)

ben de aksine normalde hiç ağlayamazdım canım, özellikle yanımda birileri varken hiç ağlayamazdım. Ama reglim sağolsun bugün hınca hınç dolu tramvayda bile hüngür foşurt ağladım

ayyy yaa bir regl dönemi daha yine fenayım
ağlamaktan gözlerimi açamıyorum kafamı kaldıramıyorum baş ağrısından yahu offff şu bilim adamları bize de bir çare bulmalıı

ayyy yaa bir regl dönemi daha yine fenayım
ağlamaktan gözlerimi açamıyorum kafamı kaldıramıyorum baş ağrısından yahu offff şu bilim adamları bize de bir çare bulmalıı

kesinliklee! antidepresan falan mı kullansak. Şu 1 haftadır yaşadığım ruh hali bana bunu bile düşündürdü

kesinliklee! antidepresan falan mı kullansak. Şu 1 haftadır yaşadığım ruh hali bana bunu bile düşündürdü

bu kadar olmaz . . bi kaç sayfa okudum ve bu kadar duygu durum benzerliği yaşanamaz diye düşünüyorum . . .
regl öncesinden yaklaşık 1 hafta önce patlamaya hazır bir bomba gibi dolanıyorum ortalıkta sebep delisine dönüyorum allahım bana bir sebep köpüreyim coşup ağlayayım . . .

yok mu bunun bir çaresi acaba . . . bi de ben belli bi yaştan sonra oldum 26 dan sonra yaklaşık 2 yıldır yaşıyorum bu durumu önceden süt limandım . . .

aynen canım ben de son 2-3yıldır böyleyim. bir de bende duygusallıktan çok sinir olurdu. Son 6 aydır da sinir ve duygusallığı bir arada yaşıyorum. Artık ağlamaktan sıkıldım 2 gündür. sevgilimin sesini duyunca boğazım düğümlendi bugün, "evde sıkıldım" deyince de ağlamaya başladım. düşün artık halimi

o da regl i etkiler bozar dengesini yaa.
normalde gerginimdir zaten regl döneminde dahada beter çekilmez oluyorum.
olayları dahada büyütüyorum offff senaryolar yazıyorum sonra oturup kafamda kurduklarıma ağlıyorum
ayyy bide kızlar regl olduğumda kendimi çok çirkin hissediyorum yaa :2:
en sevdiğim kıyafeti giysem bile iğrenç hissediyorum içinde kendimi

haklısın, bazı ağrı kesiciler bile regl dengesini bozuyor
ben de çok çirkin ve de daha kilolu hissediyorum kendimi.. hakikaten şişkinlik oluyor ama. bir de adet dönemine yakınlaştıkça çıkan sivilceler var tabi

offfff yaaa hadi beraber ağlayalım ozaman

1 haftalık gecikmenin ardından sonunda oldum bende ama ölüyorum sancıdan.. üstelik ağrı kesici içtiğim halde.. 1 haftadır ve hala daha devam eden sinirlilik de cabası.. kocaman sivilceler yüzümde.. öyle çirkin hissediyorum ki kendimii dünden beri

Son düzenleme:
ahhhhha ahhhhhhhhhhhhhhh ne zor donemdir :d

Biri beni mi çağırdı ?

hoşgeldiniz regl dönemi kızçeleri En az ağrılı ve en az sinirli şekilde atlatırsınız inşallah.
ben bu aykini 1 hafta önce atlattım. 2 hafta daha rahatım

Ne zaman sevgilimle kavga etsek suçu hemen adetime atarım Aşkım ya adetime 1 hafta var onda böyle hormonlarım yüzünden sinirliyim alttan al beni.. Aşkım adetim ya alttan al beni sinirliyim gerginim yoksa ben böyle kavga etmem bilirsin.. Aşkım adetim bitti ya işte onun etkileri sürer daha 1 hafta yaa daha hormonlarım düzelmedi o yüzden o yüzden.. Aşkım da ''adetten 1 hafta önce başlıyon 1 hafta sonrasına kadar suçu ona atıyon 1 ayda 3 haftayı adet bahanesiyle yiyon haa'' diyo

Son düzenleme:
sizlerinde regl döneminde canınız tatlı çekiyo mu kızlar:) mesela şunun gibi:)
C:\Documents and Settings\User\Desktop\gaziantepli-apikoglu-baklava_25412100740064.JPGC

Son düzenleme:

hahah aynen canım. 1 hafta öncesi 1 hafta sonrası derken 3 haftaya tamamlıyoruz gerçekten. Biz olsak çekemeyiz. Allah sabır versin valla sevgililerimize

sizlerinde regl döneminde canınız tatlı çekiyo mu kızlar:) mesela şunun gibi:)
C:\Documents and Settings\User\Desktop\gaziantepli-apikoglu-baklava_25412100740064.JPGCEki Görüntüle 431007

ahh canım tam adet dönemi öncesi krizlerindeyim. Bu resmi görmez olaydımm. Çok feci aşerdim Bu sabah yarım kavanoz nutella yedim zati

ahh canım tam adet dönemi öncesi krizlerindeyim. Bu resmi görmez olaydımm. Çok feci aşerdim Bu sabah yarım kavanoz nutella yedim zati

hele ben bu aadetimde kiloluk nutella aldım şu 750 ml olanından ve yedim onu gir çık yani sonra bir enerji patlaması oldu bende varyaaaa durduğum yerde duramıyorum annem dedi kızım bu nutella sana baya enerji verdi sanırım diye
tabi o nutellanın hepsini yemedim kardeşimde yardım etti ama genede baya yedim ya off nutellaya dayanamıyorum yaa sonra sivilcelerim çoğalıcak

AYYY MERHABA KIZLAR.. BEN İZMİRLİYİM ALLAHIM YARSBBIM HEM SICAK hem gerginlik kimseyi çekeşyorum köpeğimi bile allahg allah israrla ugraşır benkıler benımle yarbbbım bana bu konuda karınca sabrı bıle verememış hemen pacozlaşırım elelh elleh ugraşma dimi sıcakta! bak gne gereildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…