- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
-
- Konu Sahibi PammukSeker
hele ben bu aadetimde kiloluk nutella aldım şu 750 ml olanından ve yedim onu gir çık yani sonra bir enerji patlaması oldu bende varyaaaa durduğum yerde duramıyorum annem dedi kızım bu nutella sana baya enerji verdi sanırım diye
tabi o nutellanın hepsini yemedim kardeşimde yardım etti ama genede baya yedim ya off nutellaya dayanamıyorum yaa sonra sivilcelerim çoğalıcak
AYYY MERHABA KIZLAR.. BEN İZMİRLİYİM ALLAHIM YARSBBIM HEM SICAK hem gerginlik kimseyi çekeşyorum köpeğimi bile allahg allah israrla ugraşır benkıler benımle yarbbbım bana bu konuda karınca sabrı bıle verememış hemen pacozlaşırım elelh elleh ugraşma dimi sıcakta!bak gne gereildim
ahh canım tam adet dönemi öncesi krizlerindeyim. Bu resmi görmez olaydımm. Çok feci aşerdimBu sabah yarım kavanoz nutella yedim zati
sorma canım, ben de aynen nutellanın 750ml olanın yarısını yedim, diğer yarısını yememek için de zor tutuyorum kendimi
yanağımda bir sivilce pırtladı bileadet döneminin en sevmediğim yanlarından biri de sivilceler zaten:18:
Bu arada bayadır görüşemiyoruz kuzum, kandilin mübarek olsun.
Öylemiymişş??Bence regl döneminin tek güzel yanı göğüslerin dolgunlaşması.
bugun 5.günn ama daha yeni yeni düzenli gelmeye başladı:26:harbi şans olsaydı erkek doğardımm . yok anasını satim onlarda birşeyne böyle yaaa !! yok epilasyon yok regl , yok doğum yok emzirme ..
aynı cümleyi ben de kuruyorum şanslı olsaydım erkek olurdum diye((( ooof ooofff nedir bu çilemiz bizim ..
ayrıca benim de regl dönemim çok ağrılı oluyor ve gerçekten de hepimiz sinir bombası gibi dolaşıyorum evde :)) ve sürekli tatlı yemek istiyorum!