Regl dönemi gerginliği çeken tatlı cadılar; Buyrun burada çemkirelim, dertleşelim:)

sorma canım, ben de aynen nutellanın 750ml olanın yarısını yedim, diğer yarısını yememek için de zor tutuyorum kendimi
yanağımda bir sivilce pırtladı bile adet döneminin en sevmediğim yanlarından biri de sivilceler zaten:18:
Bu arada bayadır görüşemiyoruz kuzum, kandilin mübarek olsun.

adet dönemi sıcak mıcak dinlemiyor valla, sıcakta daha beter dediğin gibi. Ben de olsam da kurtulsam modundayım artık.

Ben adet dönemlerimde çemkirmeye başlayınca sevgilim takvimine bakıyor. ve "hımm anlaşıldı, vakit gelmiş" diyor

sağol canım seninde geçmiş kandilin mübarek olsun:)
ya bide beni düşün ben hele şuanda sivilce tedavisi görüyorum bide öyleyken kaşıklıyorum ama napim ya adetliyken acaip canım tatlı çekiyo normalde ben hiç tatlı sevmem yani ama adetliyken hem ağlamak,hem kavga etmek,hem aşk filmi izlemek hemde tatlı komasına giricek kadar tatlı yemek istiyroum
bi defasında da tulumba tatlısına sarmıştım ben durduramıyordıum kendimi adetliyken çok kötü yaaaaa

benim adetim yaklaştığında bol tarçınlı sütlü tatlı yerim, gerginliğime iyi gelir
sizin de aklınızda olsun :))

wuyyyyy adrianaa limayı yatırıp sacını başını çok pis yolasım vaar beee!! Çok halsizimm bıraksaam kendimi paaaat diye bayılacammm .. çok ta sıcak .. gelemiyorummm

günaydın kızlar bu sabah kalktım ağrıyla ve deli dana gibiyim saldırıcak yer arıyorum sinirden kendimi zor tutuyorum yoksa elemanlarıma çemkiricem

ben de olmak üzereyim ve her adet dönemimde olduğu gibi yine başka şeyler de bu gerginliğin üzerine geldi hep üstüste geliyor bu sıkıntılar ya

bugun 5.günn ama daha yeni yeni düzenli gelmeye başladı:26:harbi şans olsaydı erkek doğardımm . yok anasını satim onlarda birşeyne böyle yaaa !! yok epilasyon yok regl , yok doğum yok emzirme ..

aynı cümleyi ben de kuruyorum şanslı olsaydım erkek olurdum diye ((( ooof ooofff nedir bu çilemiz bizim ..

ayrıca benim de regl dönemim çok ağrılı oluyor ve gerçekten de hepimiz sinir bombası gibi dolaşıyorum evde :)) ve sürekli tatlı yemek istiyorum!

bugun 5.günn ama daha yeni yeni düzenli gelmeye başladı:26:harbi şans olsaydı erkek doğardımm . yok anasını satim onlarda birşeyne böyle yaaa !! yok epilasyon yok regl , yok doğum yok emzirme ..

evet haklısınız kızlar, kadın olmak çok zor ama ben yine de erkek olmak istemezdim. Ağrılar dışında kız olmaktan mutluyum

ben de bugün oldum ve çok halsizimbu sıcakta ve yorgunlukla çekilmiyor ya umarım bu ay da geçen ayki gibi az olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…