Regl dönemi gerginliği çeken tatlı cadılar; Buyrun burada çemkirelim, dertleşelim:)

Heeeeer ay nişanlımında nneminde burnunda gelır herr ay sonu ama o yuzden ne nişanlım arar nede annem ses çıakrır. ozmanda neden armaıyon ebnı anpıyon sennn defol gıtt arama bidaha derim. annemde bu nebiçim yemk ben yemem offff dokunma ayy fenalık abstı dışarı çıkmaıyorum çok sıcak evde dutamıyorum kasvet basıyorr alllahım

evlenince geçiyor diyorlar sırf bu yüzden evlencem

adet döneminde böyle, hamilelikte böyle, menapozda ayrı bir beter, ayy ne zor kadın olmak:18:

evlenince geçiyor diyorlar sırf bu yüzden evlencem

aynen canım ben doktora gitmiştim lise döneminde adet sancım yüzünden, doktor "rahim ağzı darlığından kaynaklanıyor, evlenince veya çocuk doğurunca hafifler" demişti. İnşallah çocuk doğurana kadar beklemek zorunda kalmayız, evlenince geçer

inş canım:) banada dr yumurtalkların çok çalışyor, evlennce düzene girer demişti:))

ben eşime defalarca söyledim ama pek ilgilenmedi bizleri anlamaları imkansız ama olduktan sonra nasıl oluyosunuz kızlar ben pamuk pamukkk :))))))))))))

canım ben malesef adet oluncada pamuk olamıyorum yaaaa 2 yıldır bebiş istiyorum ozamanda sinirlerim tavan yapıyor,depresyon moduna giriyorum malesef yabuaralarda adetim yine yakın 10 gün öncesinden başlıyor zaten stres ağrı vs... eşime söylüyorum üstüme gelme reglim yakın diye tamam diyor ama 5 dk sonra unutuyor yine hır gür

eşim ayda 1 hafta gece nöbetine gidiyor 1 hafta uyku yok çok sinirli oluyor nasılsın canım desem boğazıma yapışacak modda oluyorbirgün bana dediki benimde reglim bu işte diye çok gülmüştük yaaaa

inşallahhhhhhhh

kızlar evliyim ve katiyetle geçmedi..doğurmammı lazım:) çok şiddetli oluyor hala ağrım ve gerginliğim.

kızlar evliyim ve katiyetle geçmedi..doğurmammı lazım:) çok şiddetli oluyor hala ağrım ve gerginliğim.

canım demekki seninki doğuma kalmış, hemen başlayın bebiş çalışmalarına gerçi herkeste de geçmiyormuş zaten. benim de çok fena oluyor sancılarım,artık en kuvvetli ağrı kesiciler bile zor geçiriyor

çok güldm ya:)) erkeklern regl dönemleri de uykusuzlk hakketen:)

ya doğumlada geçmezse ikinci çocuk çalışmalarınamı başlicaz:) çok sinirli oluyorum ve artık bnmkinide ağrı kesiciler geçirmiyor...resmen inliyorum ama bi yandanda iyi oluyor eşim üstüme titriyor:) 7 gün regl oluyorum eşim 5.günün sonunda isyanlarda...evde düz duvar kalmadı:)

ay yazık neyseki sonunda barışmısınızz bi olsakta kurtulsakk

hoşgeldin canım
ya bazı bitki çaylarının adet gerginliğini aldığını duymuştum, bir de hayıt tohumunun. Ama bende pek bi işe yaramadı açıkçası...

benim arkadaşımda melisa çayını öneriyoru çok rahatlatıyormuş ama benim reflüm var öyle herseyi içemiyorum acaba nasıldır tadı falan

ay kızlar valla her ay kaç tane majezik apranax içiyorum, haddi hesabı yok artık vücudum ağrı kesicilere karşı bağışıklık kazandı resmen muzu da bir deneyeyim..

bende her ay apranax içerdim içmesem asla duramazdım bebek düşünmeye başladıktan sonra ilaçları hayatımdan çıkardım şimdi çok çok ihtiyaç duyarsam parol içiyorum oda iyi geliyo genelde uyur ve terlerdim sancım oldugunda ozaman geçerdi benimki

puhahahaa hakkikaten güzel espiri olmuşş ben çok denedim eşim malum aldırış etmiyor daha dogrusu adamın dogasında olmadıgı için algılayamıyor nasıl bir sey oldugunu bukez relax olcam diyorum ama bi anda ipin ucu kaçıyo kendimi çok kızgın buluyorum birden biree iş işten çoktan geçiyo tabiii inş. sende yavruna kavuşursun biran önceeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…