Regl dönemi gerginliği çeken tatlı cadılar; Buyrun burada çemkirelim, dertleşelim:)

aslında bende öyleyimdir ama kıyamam kocama çok pişman olurum ama sinirli oldugumdada bi insanın canı nasıl acıtılarrrr okadar yani ama kocama kıyamam yazıkkkk :))))))))

aynen cnm bende:)) hatta adet dönemnde kırdıklarımı düzeltebilmek için daha da bi pamuklaşyorumm :)))

ben ben birde bebek düşünüyorum olmuyo 3 yıldır ondan çok daha fazla stres yapıyorum o yüzden tavam yapıyo sinirler reglin gelecegini anlıyorum ve sindiremiyorum ya çok daha fena oluyorum aynaya baktıgımda ben ben deilim sankiii

ha bide bu var asla burnumuz yere düşürmeyiz dimiii canım yaaa :)))))

bende accayip tatlı yerim gecenin köründe sabahın köründe hiç farketmez tatlı isteği beni uykudan uyandırı o denli yani

Son düzenleme:
bende accayip tatlı yerim gecenin köründe sabahın köründe hiç farketmez tatlı isteği beni uykudan uyandırı o denli yani

çok enteresan ama değil mi normalde benim tatlıyla pek aram yoktur mesela özellikle şerbetli tatlıları falan çok yiyemem ama o zamanlarda canım şekerli olan her şeyi çekiyorrr her şeyii tatlı her şeyi çekiyor aş eriyor gibi

Kızlar şunu bi okuyun.

Adet öncesi sendromu (PMS)
PMS, kadın ve genç kızların adet (regl) dönemine yaklaşırken yaşadıkları önemli karakteristik fiziksel ve ruhsal belirtiler olarak tanımlanır.

Kadınların ve genç kızların çoğunda, PMS belirtileri gözlenir. Bununla birlikte, kadın ve genç kızların % 80’inden fazlasında görülen bu belirtilere karşı, bunların sadece % 2.5’lik bir kısmı gerçekten PMS’dir.

Her kadın ya da genç kızda farklı belirtiler gözlenebilir. Belirtiler regl döneminden, regl dönemine gerçekleşir. Belirtilerin şiddeti, dönem dönem dalgalı bir seyir göstererek artabilir. Belirtiler, genellikle regl döneminin başlamasından 7-10 gün önce kendini gösterir ve bu dönem yaklaştıkça şiddetlenebilir. Belirtiler hafif, orta şiddette ya da şiddetli olabilirler
Duygusal belirtiler
*Sıkıntı, kaygı
*Çabuk sinirlenme, asabilik
*Bitkinlik
*Depresyon
*Kızgınlık
*Konsantrasyon bozukluğu
*Aşırı duyarlılık
*Cinsel istekte değişme
*Kendini beğenmeme
*Sosyallikten uzaklaşma
*Doğal aktivitelere olan ilginin azalması
Fiziksel belirtiler
*Karın Şişkinliği
*Göğüslerin şişkinliği ve hassaslığı
*Diz, dirsek ve parmaklarda su toplanması
*İştahın artması
*Baş ağrısı
*Yeme isteği
*Kabızlık
*Mide bulantısı
*Susama
*Hantallaşma
*Uyku alışkanlığının değişmesi

su toplaması dışında bütün belirtileri yaşıyorum en üst seviyede :)))))))))))

evet çok ilgin birde normalde olsa hiç önemsemem yüzüne bile bakmam ama bu dönemlerrr delirmiş gibi tatlı yerim doymamdaa

Bende ayni sekildeee :)) bu ay bide 2 gun gecikti iyice stresten gerildim... Sancisida cekilmiyo zaten, sanci cekerken yanimdakiler ufacik bi soru sorsa patliyorum manyaklasiyorum cekilir dert degil valla
sorma canım ya, olsak bir dert olmasak zaten bambaşka bir dert artık gülü seven dikenine katlanır misali katlanacağız bu döneme de

Anladım canım, o zaman sen şu dönemin geçene kadar elinden geldiğince mesaj atmamaya çalış. Onlar anlayamazlar ki bizi, o yüzden biz daha temkinli davranmaya çalışalım. Ben bir ara adet dönemlerinde görüşmeme kararı vermiştim kendi kendime ama bu sefer de telefonda kavga edecek birşey buluyoruz Düzelir inş. aranız en yakın zamanda

İnşallah canım yaa. Bide ben 2 ayda bi adet oluyorum genelde. Bu ay inş. zamanında olurumda kısa sürer bu stres.

ahh canım ya zaten sinir, tatlı krizi ve ruh daralması olmazsa olmazı bu dönemin. Hele ki şu an tüm yazdıklarını birebir yaşadığım için daha bi anlıyorum seni.
Ama bu her ay her ay böyle olacaksa etrafımızdakilere de yazık, çekmek zorunda değiller ki bizi...

Evet canım, o ağrıyı çekerkenki sinirim 10 katına çıkıyor zaten. "doğurmıycam ben banane yaa" demeye bile başlıyorum

ahh ahh, neredeyse hepsi varr
Bir de belirtiler 7-10 gün önceden başlıyormuş. 2 gün de adet sancısı. Zaten geriye kaç gün kalıyor ki normal olduğumuz

napalım ama canım elimizde olan bişi değil ki yani elimde olsa zaten öyle yapmam yani adetten yani duygu değişimi oluyor yani
birde ben tedavi için bir yıldan fazla süre diane 35 kullandım o siniri hele bilemezsin adet dönemindeki duygu değişimin 5 -10 katı çok fenaydım ya herşeye alınıyorum birden sinirleniyorum abuk subuk şeyelere bile ağlıyordum yani oturup canım ağlamak istiyor diye ağladığımı biliyorum artık son günlerinde hapı kullanırken bıraktım da bari bir aydır rahatım umarım bir daha kullanmam gerekmez RABBİM amin

İnşallah canım yaa. Bide ben 2 ayda bi adet oluyorum genelde. Bu ay inş. zamanında olurumda kısa sürer bu stres.

İnşallah kuzum, zaten olamamanın stresi hem psikolojik hem fizyolojik olarak yetiyor da artıyor bile, ben ayda bir oluyorum. normal bir insan gibi gezdiğim süre ayda 15-20 gün

Kızlarr, ben sevgilimle buluşmaya gidiyorum, çok geç kaldım
Bana dua edin, daha doğrusu sevgilime dua edin de Allah benden korusun onu

İnşallah kuzum, zaten olamamanın stresi hem psikolojik hem fizyolojik olarak yetiyor da artıyor bile, ben ayda bir oluyorum. normal bir insan gibi gezdiğim süre ayda 15-20 gün

Of ya çok tuhaf erkeklerde niye böyle bişey yok Öyle olsaydı heralde şiddetli geçimsizlik 2 katına çıkardı Demekki hamileler bu yüzden bu kadar hassas ve sinirli oluyolar hiç adet olamadıkları için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…