Belirtisiz hamilelik

betusruya

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2025
26
3
1
31
Kızlar ben hamilemiyim bilmiyorum test yaptım çok silik çıktı benim sorum şu ben ilk hamileligimde karın agriis bel ağrısı görmüştüm migdem çok bulaniyordu bu sefer sadece yoğun bı akinti var sizce hamilelik belirtisi olmadan hamile kalınır mi

Arkadaşım hamilelikten doğuma kadar ne belirti ne bı baş ağrısı yaşamadı, gebelik varsa da belirtisiz rahat geçer inşallah. Bulantı da genelde sekizinci haftadan sonra başlıyor zaten, beta yükseldikçe betaya bağlı belirtiler de gelişiyor, varsa ve başlangıçtaysa da belirti olmayabilir

Arkadaşım hamilelikten doğuma kadar ne belirti ne bı baş ağrısı yaşamadı, gebelik varsa da belirtisiz rahat geçer inşallah
Aaaa inşallah da şaşırdım ben kızımda 9 ay boyunca kusmustum şimdi hiçbir belirti olmayınca acabalarla basladim

Aaaa inşallah da şaşırdım ben kızımda 9 ay boyunca kusmustum şimdi hiçbir belirti olmayınca acabalarla basladim
İnşallah prenses gebelik geçirirsin belirtisiz ağrısız sizisiz, ben su bile icemezdim o kokoreç falan yerdi, doğurdu ne bı bunlanti ne halsizlik hiiccc baş ağrısı bile çekmedi o kadar da laf ettim nazar ettim ama nazarim tutmuyor benim 😂😂😂

İnşallah prenses gebelik geçirirsin belirtisiz ağrısız sizisiz, ben su bile icemezdim o kokoreç falan yerdi, doğurdu ne bı bunlanti ne halsizlik hiiccc baş ağrısı bile çekmedi o kadar da laf ettim nazar ettim ama nazarim tutmuyor benim 😂😂😂
Masazallah diyelim o zaman benimde ilk gebeliğim zordu düşük tehlikem vardı kanamam vardı kızım asagidaydi sürekli WC ye giderdim ki zaten 36.haftada doğurdum ben size testi atsam bı baksanız varmı diye

Eklentiler

• IMG_20250402_165416.webp
    IMG_20250402_165416.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 22
Masazallah diyelim o zaman benimde ilk gebeliğim zordu düşük tehlikem vardı kanamam vardı kızım asagidaydi sürekli WC ye giderdim ki zaten 36.haftada doğurdum ben size testi atsam bı baksanız varmı diye
Var sanki ya, yarın sabah kan verirsen netleşir, idrarda çıkan kanda kesin çıkar, hayırlısı olsun inşallah

Randevu için erken olmuş, aile hekiminde kan baktirabilirdin ama hayırlısı olsun inşallah, git bakalım bikac hafta sonra gel der muhtemelen
Aile hekimine aldım 😌 ama hafta içi yok n yazık ki bayram tatilinden dolayı orasida kapaliymis şuan hastaneye gitmem 8 haftalıkken gitmek daha doğru bı öğreneyim varmı diye kızımda 7 haftada duymuştum kalp atışını

Back
X