Regl 3 gün kala gebelik testinde hayalet çizgi! Yardım!

Gurbettebirgelinn05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2015
28
14
88
Arkadaşlar Merhaba, Adetime 1 gün kala ovulasyon testiyle yumurtladığımı öğrendim. Onun akabinde değerlendirdik o günleri sonra onun üzerinden 12 gün geçti dün gece hamilelik testi yaptım böyle hayalet çizgi gördüm bilmiyorum sadece bana mı görünüyor. Pko olduğum için adetim hep düzensiz olur o yüzden bilemiyorum böyle olan varmı?

Bende gördüm sanki hafif ama keşke sabah ilk idrarla yapsaydın canım yada erken gebelik testi daha iyi okurdu belki

Benimde böyleydi bende ovulasın takibi yapmıştım üzerinden 11 gün geçince test yapmıştım

Eklentiler

• 9AD78DFE-B00A-46CB-96A6-BE691E7DAE88.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 1.439
Hamileyim canım şükür darısı size olsun inşalalh
İnşallah canım Rabbim sağlıklı sihatli kucağına almayı nasip etsin inşallah aynı testten yapmışız benimde tam 11 gün oldu test yapınca hastaneye mi gittin kan testine öğrendin yoksa evde bir tane daha test yaptın mı? Nasıl öğrendin yani amma soru sordum kusura bakma heyecanlandım

var canım bence yarın ilk idrsrla tekrar yap testin markası ne

İStedigini sor canım sıkıntı yok ben her zekan cevaplarım adete 4 gün falan vardı yaptım inanmadım bekkedim sonra birahane yaptım dedim hersldr var sonra kan verdim kanda çıktı canım

İnşallah canım testin markası BEBE TİME eşim eczaneden almış...
Bebe time mimli test ama bende al bi ile öğrenmiştim oda mimli bi test hemde silik çıkmıştı bak atayım testi sana ama ertesi gün akşam predictor ile yaptım onda da çift çizgi çıkmıştı sende erken gebelik testi ile deneyebilirsin:) ama bana var gibi geldi. İlk resim al bi test sonraki de predictor early

Eklentiler

• 964115DF-7C27-418F-9F56-8F1E1F78D0BC.webp
    17 KB · Görüntüleme: 1.017
  • 43AC273B-B44A-4946-937F-C4FCAD366F1B.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 805
Yaaa yanlış çıkabilir mi yani. Seninkiler çok belli ne zaman öğrendin regl önce mi sonra mı

İStedigini sor canım sıkıntı yok ben her zekan cevaplarım adete 4 gün falan vardı yaptım inanmadım bekkedim sonra birahane yaptım dedim hersldr var sonra kan verdim kanda çıktı canım
2. Testte daha mı koyuydu peki yoksa yine böyle miydi 2.testi hemen ertesi gün mü yaptın peki ve kanı da hangi gün yaptın bidee ahh ahh heyecan başa bela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…