• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl 3 gün kala gebelik testinde hayalet çizgi! Yardım!

2. Testte daha mı koyuydu peki yoksa yine böyle miydi 2.testi hemen ertesi gün mü yaptın peki ve kanı da hangi gün yaptın bidee ahh ahh heyecan başa bela 😒😒
Daha koyuydu ertesi sabah canım ilk yaptığım test akşamdı ama buna asla inanmamıştım. Sonrası attıklarımdı. Ertesi sabah hemen yaptım. Kanı da o gün değil ertesi gün sabahtan verdim. 3 gün pes peşe bunalmıştım yani istersen sen birazcık daha bekle kan için evde dene benim gibi koyulaşma var Mı takip et

Eklentiler

• 1B63B989-138D-4946-9965-DD4B3DF072D8.webp
    1B63B989-138D-4946-9965-DD4B3DF072D8.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 423
Merhaba benim regl olmama üç gün var test yaptım sizce pozitif mi ? Yardımcı olursanız çok sevinirim herkese Allah'ım gönlündeki mı nasip etsin inşallah

Eklentiler

• IMG_20210121_215059.webp
    IMG_20210121_215059.webp
    62,2 KB · Görüntüleme: 371
Merhaba benim regl olmama üç gün var test yaptım sizce pozitif mi ? Yardımcı olursanız çok sevinirim herkese Allah'ım gönlündeki mı nasip etsin inşallah
İnşallah pozitif tir ama çok umutlanma derim bundan daha net bariz kırmızı pozitif gördüğümde bile negatifti aslında o yüzden umutlanma derim insan yıkılıyor çünkü... İnşallah pozitif tir ama dediğim gibi... Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..

İnşallah pozitif tir ama çok umutlanma derim bundan daha net bariz kırmızı pozitif gördüğümde bile negatifti aslında o yüzden umutlanma derim insan yıkılıyor çünkü... İnşallah pozitif tir ama dediğim gibi... Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..
Teşekkür ederim hayırlısı inşallah ikinci çocuk daha zor oluyor sanırım şimdi kan tahlili vermeye gidiyorum hayırlısı.

Back